17.01.06, 19:53
Prosze o wyjasnienie snu. Co jakis czas sni mi sie winda bez scian,albo
bardzo niestabilna. Wjezdzam na bardzo wysokie pietro, winda ma otwarte drzwi
i mam wrazenie, ze za chwile z niej wypadne. Tak samo czuje sie, gdy sni mi
sie, ze wchodze na wysokie pietro po schodach, ktore nie maja poreczy. Z gory
dziekuje za wyjasnienie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • shilla01 Re: sen-winda 18.01.06, 23:05
      WINDA oznacza emocjomnalne wzloty i upadki. Poszczególne piętra to etepy
      rozwoju, osiągnięcia w jakiejś dziedzinie .
      Jeśli jedziesz do góry : wznoszenie się do poziomu intelektu lub ducha; sukcesy
      w pracy lub innej dziedzinie zycia. Może symbolizować też pobudzenie
      emocjonalne lub seksualne, szybi postęp, awans.
      Jeśli masz poczucie , że nie panujesz nad windą - oznacza to, że niepotrafisz
      zapanować nad swymi emocjami bądź energią w ciele.

Myślę , ze brak ścian może oznaczać z jednej strony niebezpieczenstwo , że w
      drodze na góre spadniesz... czytaj to dosłownie. Bo taki lęk towarzyszy Ci we
      snie ?? Boisz się tak ?? Ale z drugiej dtrony może oznaczać brak ograniczen.
      • shilla01 Re: sen-winda 18.01.06, 23:07
        "w drodze na góre spadniesz" oznacza obawę , że nie wykorzystasz dobrze danej
        ci szansy , zmarnujesz ją, lub sobie nie poradzisz z awansem lub innymi
        sukcesami.
        • coill Re: sen-winda 26.06.06, 00:14
          b.czesto snimi sie winda, zawsze temu towarzyszy jakis wyilek w przezywaniu jazdy nią,bozwykle cos znia nie tak jest -albo jedzie naostatnie pietro,ja sie boje ze sie niezatrzyma bo jedzie juzduzowyzej pietedr niz ma moj blok;) Raz snila mi sie taka, ktora podrozoalam po roznych swiatach, niestety nie pamietam ile bylo pieter,ale kilkadziesiat..BylSwiat tychktorzy niezyja-spotkalam tam sie z bliska mi osoba zmarla,swiat wiezniow,kominów(!) itd, Zwiedzilam ich kilkaniestet nie pamietam szczegolowo.Swoetny sen jak dlamnie,chocniewiem czy ma on jakiekolwiek swoje znaczenie,trudnomi przetlumaczyc. Surrealistyczny jakis,Szkoda zze nie pamietam juz calego;)
    • mm306 Re: sen-winda 30.06.06, 23:01
      To bardzo ciekawe, kiedyś sny z windą śniły mi się co jakiś czas. Niestety winda jechała w górę lub w dół i nie zatrzymywała się na ostatnim piętrze lecz pędziła dalej. Myślę że to coś więcej niż sen. Pozostawiam temat do przemyśleń
      • kinia16 Re: sen-winda 02.07.06, 22:41
        Wiele lat temu mialam podobne sny z winda,przesladowaly mnie czesto.Po latach
        moge powiedziec, ze byly zwiazane z moim rozwojem duchowym,bardzo gwaltownym,
        otwieraly sie drzwi za drzwiami, a za nimi dary.Teraz wiem ze kazde pietro
        budynku to stopien wyzej w rozwoju,bardzo sie cieszylam kiedy zaczynajac bylam
        na 15 pietrze bo moj budynek mial ich 100 . Potem okazalo sie ze jestem na 100
        i ide dalej wiec padlo pytanie ile jest budynkow i okazalo sie ze tez 100 juz
        sie nie cieszylam ze jestem tak wysoko.:)))
        Trzymam kciuki :)))
      • kinia16 Re: sen-winda 02.07.06, 22:46
        mm306 napisał:
        > To bardzo ciekawe, kiedyś sny z windą śniły mi się co jakiś czas. Niestety
        wind
        > a jechała w górę lub w dół i nie zatrzymywała się na ostatnim piętrze lecz
        pędz
        > iła dalej. Myślę że to coś więcej niż sen. Pozostawiam temat do przemyśleń

To jest wiecej niz sen to swiadczy ze niedoceniasz wlasnych
        mozliwosci,przewidujesz tylko 5 pieter a mozesz dostaz 100 przykladowo.Ja w
        swoich snach okreslilam budynek na 30 pieter a bylo ich 100.
    • mm306 Re: sen-winda 07.07.06, 00:04
      Może to OOBE? Śniło się Wam kiedyś że lecicie nad ziemią, i myślami niejako wybieracie kierunek lotu?
      • kinia16 Re: sen-winda 07.07.06, 01:18
        W moim przypadku to nie OOBE kiedy wychodze z ciala robie to otwierajac czakre
        serca wtedy jest szrpniecie nie musze wprowadzac sie w trans wiec nie moze byc
        pomylki,robie to na jawie calkiem swiadomie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka