Dodaj do ulubionych

nocne odwiedziny

25.07.06, 14:05
Nie wiem, czy to był tylko bardzo sugestywny sen czy coś innego ale
przydarzyło mi się to już po raz kolejny. Leżę w łóżku i budzą mnie czyjeś
kroki po mieszkaniu, słyszę jak ktoś podchodzi do łóżka i zatrzymuje się przy
nim. Ja leżę z zamkniętymi oczami ale czuję czyjąś obecność obok - próbuje
otworzyć oczy i nie mogę, nie mogę się ruszyć - nie jestem w stanie nic
zrobić. I nagle słyszę nad sobą taki 'trzepot' - nie wiem jak to określić
inaczej, słyszę taki dźwięk jaki wydają dziecinne wiatraczki. I czuję jakby
ktoś głaskał mnie po głowie. Trwa to wszystko kilka minut - po czym otwieram
oczy i jestem w pustym mieszkaniu. Wrażenie mam takie jakby to nie był sen,
jakby to wszystko wydarzyło się naprawdę. Wariuję? Czy ktoś pomoże mi to
wytłumaczyć?
Obserwuj wątek
    • angest Re: nocne odwiedziny 25.07.06, 19:42
      Zbyt mocno wychodzisz w astral dlatego masz odwiedziny. Zawsze w takich
      sytuacjach modlitwa "Ojcze nasz", modlitwa o opieke do aniola stroza i pelna
      wizualizacja bialego swiatla.

Bardzo mozliwe, ze masz zbyt mocno pootwierane czakramy, albo jestes pod wplywem
      astralnym.

Jesli chcesz sie dowiedziec wiecej to pisz na meila moc.reiki@gmail.com

--
      zapraszam na reiki-usui.pl
      • misio_a Re: nocne odwiedziny 26.07.06, 00:43
        Chcę zrozumieć co się ze mną dzieje i dlaczego tak się dzieje.
        Dziwnie się czuję ale nie myślę w takiej chwili o modlitwie - odczuwam tylko
        tak ogromną ciekawość i jednocześnie ogromną niemoc. Mam poczucie, że coś
        zewnętrznego, coś poza mną panuje nad moim ciałem - zupełnie nie mam nad nim
        kontroli.

Angest - dzięki za odpowiedź
        • gangsta.eve Re: nocne odwiedziny 26.07.06, 21:27
          Mnie czasem przed zaśnięciem coś/ktoś delikatnie głaszcze po włosach. Albo
          wsuwa w moją dłoń swoją i czuję wtedy ogromne gorąco. W sumie to pozytywna
          energia, ale nie do końca wyczuwam czyja.
          • iguana1978 Re: nocne odwiedziny 27.07.06, 07:41
            szczerze mówiac ja też miałam sen niczym na jawie, dwa razy mi się to przysniło
            i nie wiem zupełnie co mogło to oznaczać, nagle poczułam na sobie wielki
            ciężar, otwarłam oczy i widziałam światło padające na obraz nad łóżkiem (był
            już ranek) to co leżało na mnie było ciężkie przygniatało mnie tak, ze nie
            mogłam oddychać, w tym śnie nie mogłam poruszać niczym tak jakby moje ciało
            było zupełnie bezwładne, mówiłam w myślach do tego czegoś zejdź ze mnie daj mi
            spokój, idź sobie a podswiadomie czułam, że jest to jakaś negatywna energia,
            trwało to jakąś chwilę potem nagle odzyskałam siłę i popatrzyłam na obraz był
            dokładnie tak samo oświetlony jak we snie - sen na jawie? - a czym mogła być ta
            energia, sen powtórzył się w krótkim czasie dwa razy, zawsze jak byłam sama w
            domu, teraz na szczęście sie nie powtarza
            • 7gocha Re: nocne odwiedziny 22.09.15, 11:19
              mnie z kolei przydarzyło się coś takiego: obudziłam się w nocy i zobaczyłam, że przy łóżku ktoś stoi. Postać była kobieca. Dziwne, ale nie bałam się. Powiedziała do mnie, a konkretnie usłyszałam jej głos w umyśle: ''jesteś w ciąży" . Zaprzeczyłam. powiedziałam, żę nie jestem. Wówczas wzięła moją rękę i położyła mi ją na podbrzuszu. Nic już nie mówiła. Znikła. Byłam zdumiona, ale nie przerażona. Długo o tym myślałam zanim znów zasnęłam. Po jakimś miesiącu dopiero dowiedziałam się, że faktycznie jestem w czwartym miesiącu ciąży
    • antoniskalski123 Re: nocne odwiedziny 29.11.22, 18:04
      to może być demon ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka