Dodaj do ulubionych

Problemy z pracą

22.09.06, 11:22
Od dłuższego czasu mam problemy z pracą.
Albo nie mogę znaleźć, albo mam nieodpowiednią, niezgodną z moimi planami itp.
Oczywiście wynagrodzenie również pod psem, ale rozumiem, że te sprawy się
wiążą ze sobą.
Chciałabym dowiedzieć się o przyczynę tego stanu, bo akurat jestem dość
pracowita, więc problem leży gdzie indziej. Albo sprawy karmiczne albo jeszcze
coś innego. Może muszę uzbierać negatywne doświadczenia, żeby czegoś się nauczyć?
Proszę o jakieś linki, które pomogą mi dociec prawdy.
Obserwuj wątek
    • hawruk Re: Problemy z pracą 26.09.06, 14:03
      Siema!

Musisz sobie nawkrecac, ze jestes dobra. Moj bardzo dobry znajomy, ktory robil
      inzyniera przez 7 lat jest teraz kierownikiem w duzej firmie. Ma teraz pod soba
      magistrow, ktorzy sa wyrobnikami. A prezesi tej ogolnopolskiej firmy sa po
      technikach wieczorowych, nie zwiazanych z branza:).Nie powiem, co to za firma,
      bo jak w koncu obronie swojego inzyniera, ma mnie tam zatrudnic. Przynajmniej
      tak mowi.

Sciagnij sobie kurs audio,np. Brian Tracy: Psychology Of Achievement albo inne w
      typie NLP. Jak Ci to nie pomoze, mozesz ze mna w grudniu jechac do piekarni do
      Anglii :)

Pozdrawiam!
    • wandal1 Re: Problemy z pracą 01.10.06, 21:36
      to tak jak 80 % Polakow. nie doszukuj sie tutaj zadnych magicznych rzeczy bo
      obecnie taki jest rynek pracy, ktory zmusza czlowieka do robienia czegos czego
      nie lubi ( bo to co chcialby robic nie ma znajomosci, pieniedzy na ksztalcenie
      itd ). tzn. zmusza w tym sensie ze albo ma wybor zarabiac na zycie ( a za cos
      zyc trzeba ) robiac tego czego sie nie lubi albo byc na bezrobociu.
      a jak wiadomo czlowiek robi najlepiej to co lubi..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka