hejnalistka 01.12.07, 17:01 Szukam osoby z Warszawy ktora umie zdejmnować uroki. Tylko proszę o poważne odpowiedzi . Sprawa bardzo poważna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hejnalistka Re: Szukam pomocy 01.12.07, 17:03 hejnalistka napisała: > Szukam osoby z Warszawy ktora umie zdejmnować uroki. Tylko proszę o > poważne odpowiedzi . Sprawa bardzo poważna. oczywiście zdejmować Odpowiedz Link Zgłoś
simon666 Re: Szukam pomocy 03.12.07, 01:53 ja tez szukam,mi chodzi o zdjecie niudanegoefektu uzdrawiacza,ktory chcialdobrze ale nie wyszlo poprostu i jest pieklo i czy to to samo co urok?? Odpowiedz Link Zgłoś
eviva7 Re: Szukam pomocy 03.12.07, 16:29 simon666 napisał: > ja tez szukam,mi chodzi o zdjecie niudanegoefektu uzdrawiacza,ktory > chcialdobrze ale nie wyszlo poprostu i jest pieklo i czy to to samo > co urok?? Na czym polega to piekło? Odpowiedz Link Zgłoś
simon666 Re: Szukam pomocy 08.12.07, 02:36 witam, juz tu pisalem,,mam 2 opcje, czekac az efekt bioenergoterapi ale nie wiemczy to tak sie nazywa ,poptrostu uzdrowiciel podzialal na mnie swoja moca ale efekt jest zly,teraz wiem ze bylo to niepoptrzebne ingerowanie,minely juz 3 miesiace i nadal efekt sie utrzymuje,ja chce poprostu znów byc soba sprzed tego"uzdrawiania",poradzcie czy czekac az samoprzejdzie wszak musi chyba przejsc po pewnym czasie,czy npmozna sie jakos oczyscic z tej energi,comi namw organizmie sie rozlegulowalo,prosze doradzcie,bo to jest pieklo,wogule nie moge sie zrelaksowac,wciaz jestempobudzony,w gotowosci,scisk i niepokoj w zaladku,brak apetytu i slaby smak,mimo ze caly dzien jestem aktywny,tyle cwicze biegam,malo jem,skad ja mam tyle energi,nie mecze sie,gonitwa mysli,zero koncantracji,goraca skora ,obrzek podskorny mimo ze w komorkach ciala nie ma wody,skora sucha bardzo ale goraca,juz nie wiem,wariuje Odpowiedz Link Zgłoś
dalaj-lama Re: Szukam pomocy 09.12.07, 23:48 Mnie się wydaje, że dał ci za dużo energii.Poszłabym do niego z reklamacją i opisała te objawy.Niech działa w odwrotną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
simon666 Re: Szukam pomocy 11.12.07, 02:22 niestety on juz jest nieuchwytny, musze szukac innego ktore wyrzuci ze mnie te jego energie,doradzcie cosbo juz tyle pieniedzy na oszustow wydalemi nic Odpowiedz Link Zgłoś