Dodaj do ulubionych

Zdjęcie uroku !!!

12.05.08, 17:00
Szukam osoby o sprawdzonej rekomendacji zdejmowania uroków/klątw przy
odrzuceniu wszelkiego typu usług bioenergoterapeutów oraz praktyk pochodnych
"na odległość".
Ze względu na powagę sytuacji byłbym naprawdę wdzięczny za jakąkolwiek
sugestie bądź radę na e-mail: nexter@gazeta.pl

Obserwuj wątek
    • ewajanson-on-line Re: Zdjęcie uroku !!! 12.05.08, 18:06
      I co, Shaman, przyjmujesz wyzwanie???? Bo ja tu się czuję profesjonalnie. PS.
      może będę później, mam roboty sporo, pozdrowieni!!!
      • s_h_a_m_a_n Re: Zdjęcie uroku !!! 12.05.08, 19:21
        Nie nie przyjmuje wyzwania, ponieważ, ten człowiek, albo oszukuje, albo będzie
        próbował stawiać swoje warunki, a takiemu pomóc nie można, z jego tekstu już
        widać, że on ma już z góry wyrobione zdanie na ten temat. Nie chcę go obrażać,
        jestem daleki od tego, oceniam sytuację realnie. To człowiek, który jest sztywny
        w swych poglądach i chce zarządzić tym który będzie mu pomagał, więc co to za
        pomoc?
        • ewajanson-on-line Re: Zdjęcie uroku !!! 12.05.08, 19:25
          Taaaaaaa, "napiszcie do mnie" .
    • ewajanson-on-line Re: Zdjęcie uroku !!! 12.05.08, 20:43
      Wiesz co, Nexter, pisz prostszym językiem, ok?
      A Wanda P. świata nie czyni, i tyle.
      No to faktycznie jest problem, odróżnić intencje i umiejętności.
      Nie wiem, sercem da sie odróżnić czy jak? Tym czymś?
    • s_h_a_m_a_n Re: Zdjęcie uroku !!! 13.05.08, 09:31
      Dziwne! Jeżeli tak nie ufasz, to po co wogóle zwracasz się o pomoc na forum,
      gdsie kręci się 99% oszustów. Na co liczysz na cud? Ludzie mnie zadziwiają swoją
      nawinością. Z jednej strony starasz się być przewidujący, z drugiej pchasz się w
      pułapkę jakieś sprytnego manipulatora, który wyczuje Twoje słabe strony.

Mam pytanie do s_h_a_m_a_n_a: jaki formę
      > usług prezentujesz dla zniwelowania fatum - bezpośredni czy pośredni ???

Odpowiadam - znów moj drogi popełniasz ten sam błąd - zadajesz mi pytanie, nie
      dając z góry możliwości kreatywnego odpowiedzenia na pytanie, tzn, że stawiasz
      pytanie tendencyjnie, tak jak sam sobie wyobrażasz odpwiedź na nie, nie
      pozostawiając mi praktycznie żadnego manewru, zachowujesz się jak co najmniej
      ekspert. To tak jakbyś przyszedł do lekarza i narzucał mu z góry sposób w jaki
      ma Ciebie leczyć.
      • ewajanson-on-line Re: Zdjęcie uroku !!! Podpucha 13.05.08, 13:04
        Shaman - nie daj się wpuszczać!!!!
        Ujmę to tak - on gonił nas, my złapaliśmy jego. Sam się złapał, właściwie,
        haahahhahah
        • s_h_a_m_a_n Re: Zdjęcie uroku !!! Podpucha 14.05.08, 08:03
          Daje się na tyle wpuszczać na ile widzę w tym sens!
          • nexter Re: Zdjęcie uroku !!! Podpucha 14.05.08, 16:58
            Wiedza wielu pseudo-fachowców uwarunkowana poziomem znajomości praktycznych
            skutków zdjęcia klątwy/uroków jest znacząca powielana składnią języka na
            stronach internetowych promujących swoje nazwisko
            korzystając z podstawowych praw marketingu: promocji, reklamy, ceny. Praktyka i
            doświadczenie uczy mistrzostwa w fachowości działań i zrównania ekwiwalentności
            na potrzeby rozwiązania problemu jednostki nie bojąc się przy tym trudnych
            pytań. WIĘKSZYM ZŁO STANOWIĄ PRAKTYKI HOCHSZTAPLERSKIE KICZOWATYCH FACHOWCÓW OD
            ZDEJMOWANIA KLĄTW/UROKÓW NIŻ RZUCAJĄCYCH ZIARNO NIESZCZĘŚCIA. Konwenanse
            s_h_a_m_a_n_a na forum podważają jego profesjonalizm unikając odpowiedzi
            twierdzących
            obawą zdemaskowania wizerunku działalności.
            • s_h_a_m_a_n Ostrzegam przed nexterem, to dziennikarz, szuka... 14.05.08, 19:24
              Podejrzewam, że nexter to jakiś dziennikarzyna, który próbuje sprowokować
              sytuację, aby zarobić na taniej sensacji, stąd te jego chwyty. Będziesz musiał
              kolego znienić nick, bo już nikt Ci tutaj nie uwierzy w Twoje wyimaginowane
              problemy!
              • ewajanson-on-line Re: Ostrzegam przed nexterem, to dziennikarz, szu 14.05.08, 19:30
                Shaman, zmiana niku wiele nie zmieni.
                Popraw post i napisz mu tak: "w Twoje niewyczuwalne problemy" ;)
                • nexter Uwaga\\ Naciągacze: Shaman i Ewa Janson !!! 15.05.08, 16:29
                  Zawód dziennikarza daleko odbiega ramą profesji od porządku wykonywanych
                  czynności dnia codziennego w mojej osobie. Schemat objaśnień zjawiska problemu
                  umieszczony w poszczególnych postach to prawdziwość poglądów na bazie
                  doświadczeń praktycznych z przedstawicielami kiczu fachowości.

Shaman i Ewa Janson górują kiczem nad doświadczeniem !!!
                  • s_h_a_m_a_n Nie nadymaj się tak, bo pękniesz nexter! 15.05.08, 16:53
                    Pan nexter pasuje do przysłowia - Głupi mówi co wie, ... itd
                    • ewajanson-on-line Re: Nie nadymaj się tak, bo pękniesz nexter! 15.05.08, 16:59
                      Fajnie, ze coś z tego zrozumiałeś, bo ja z tego bełkotu nic nie zrozumiałam.
                      To pewnie kolejna osoba, która tu robi zadymę z własnej woli lub czyjegoś
                      poruczenia.
                      Dwie się ostatnio przyznały, zobazcymy, co dalej.
                      • s_h_a_m_a_n Re: Nie nadymaj się tak, bo pękniesz nexter! 15.05.08, 17:05
                        Jest jescze inne wytłumacznie, że facio nagrzał się koksem i teraz paruje z
                        niego..., albo shizol, albo narkoman.
                        • ewajanson-on-line Re: Sobie a muzom, 16.05.08, 09:05
                          pytanie do Shamana:
                          - nie masz wrażenia, po wczorajszej akcji, że coś się zmienia w energiach ziemi?
                    • s_h_a_m_a_n Re: Nie nadymaj się tak, bo pękniesz nexter! 15.05.08, 17:01
                      Po drugie Panie nexter, to ja nie wyraziłem ani jednej opinii, w poruszanej
                      pzrez Pana kwestii, zadałem tylko kilka pytań oraz wyraziłem swoje
                      prezypuszczenia co do Pana osoby. Odnoszę wrażenie, że mamy w Pana osobie do
                      czynienia ze schizofreniczna osobowością, która szuka celowo konfliktu opartego
                      o jakieś traumy (...Trauma, czyli uraz psychiczny, ma miejsce, gdy jakieś
                      zdarzenie jest ponad siły psychiczne przeżywającej je osoby, gdy nie potrafi ona
                      udźwignąć, ogarnąć tego doświadczenia. W przemawiający do wyobraźni sposób
                      tłumaczył to Zygmunt Freud: bariera, która chroni naszą psychikę, tak jak błona
                      otaczająca żywą komórkę, zostaje raptem przerwana. Stres zalewa psychikę,
                      wyrządzając w niej poważne szkody, wszelkie działanie zostaje sparaliżowane...)z
                      dzieciństwa.
                      Leczyć się trzeba...
                  • ewajanson-on-line Re: Uwaga\\ Naciągacze: Shaman i Ewa Janson !!! 15.05.08, 17:03
                    A ja za tobą, jaśnie panie, biegać nie będę.
                    I za twoim wyimaginowanym problemem.
                    Chcesz obcinać ludzi, swoją egzaltacją, wiedzą, wyrachowaniem i gierkami? Proszę
                    - ale może niekoniecznie tutaj.
                    Kiedy pod innym nikiem objawisz się tu jako wielki szaman czy guru czy ktoś tam?
                    Bo to była twoja gra.
                    • ewajanson-on-line Re: Uwaga\\ Naciągacze: Shaman i Ewa Jans konkret! 15.05.08, 17:11
                      Proszę mi przytoczyć tu fakty, okoliczności itd., konkrety - kiedy i gdzie
                      miałeś kontakt z tymi, których nazywasz naciągaczami.
                      Z wami inaczej nie można, fakty, nexter, fakty.
                      A resztę poddaję pod ocenę internautów, niech sobie te fakty nextera poczytają.
    • bszalacha Re: Zdjęcie uroku !!! 31.05.08, 23:52
      Zdejmę kazdy urok,o ile nie jest pożyteczny.Napisz na gazeta.pl
      • nexter Re: Zdjęcie uroku !!! 03.06.08, 16:26
        "bszalacha" potwierdzam wysłanie e-maila w twoją stronę wyjaśniający zasadność
        problemu => Czekam_na_odpowiedź (ewentualne zapytania proszę kierować na e-mail:
        nexter@gazeta.pl)
        • anika-2 Re: Zdjęcie uroku !!! 03.06.08, 20:17
          Proponuje adminom wyrzucic z forum osobe o nicku ewa janson-
          to troll,reklamujacy sie jako egzorcystka.
          psujesz nam forum,spadaj wreszcie!
    • kwkw22 Polecam! 12.07.08, 13:09
      Miałam na sobie klątwę rodową. Pomogła mi Pani Aneta, ktora zajmuje
      się takimi sprawami. Co prawda działa na odległość ale naprawdę
      działa. Już po tygodniu wszystko w moim życiu zmieniło się na
      lepsze. Teraz minęły 3 miesiące a ja już poznałam świetnego faceta,
      otworzyłam własny biznes, przestałam chorować i świetnie mi się
      wiedzie. Dlatego myślę że z pewnością poradzi sobie ze zwykłym
      urokiem. Pomogła też mojej koleżance, rzuciła dla niej urok miłosny,
      który też zadziałał. Daję jej maila, jeśli miałoby to pomóc:
      lilka786@wp.pl
      • wilma7 Re: Polecam! 29.07.08, 12:27
        Witam, przeczytalam na forum o p.Anecie, napisalam do niej,pow,ze mi
        pomoze, mozesz mi cos wieciej napisac jak pomogla twoej kolezance?
        Po jakim czassie byly efekty?

pozdr
    • euzebiabio Re: Zdjęcie uroku !!! 01.05.14, 15:59
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka