Dodaj do ulubionych

sprawdzone tabletki na trądzik

21.04.14, 20:35
Zapraszam, może macie jakieś sprawdzone suplementy - ja znam tylko jeden środek wart polecenia (ale o nim trochę później), na razie czekam na wasze sugestie.

Aha! z góry uprzedzam, że posty typu " link - te tabletki są najlepsze" będę kasować, proszę o uzasadnianie poleceń
Obserwuj wątek
    • next_me Re: sprawdzone tabletki na trądzik 30.04.14, 20:15
      najpierw nazwa: Nonacne, czyli te nonacne.pl

Już uzasadniam:
      - brałam je ja i mój brat, zadziałało na nas oboje,
      - u brata fajnie zeleczyło pryszcze na plecach,
      - u mnie głównie na brodzie bo tam były najpaskudniejsze,
      - nie miało skutków ubocznych,
      - łatwe w stosowaniu,
      - jedyny minus to cena,
      - ale i tak było warto

usuniesz? :D
    • bialka15 Re: sprawdzone tabletki na trądzik 10.06.14, 15:56
      ja używam bratka i mnie pomaga, co prawda nie mam jakiegoś niesamowitego wysypu pryszczy, ale na te nieliczne co mam bratek jest w porządku
      • majask Re: sprawdzone tabletki na trądzik 25.06.14, 16:55
        a nie wysypało Cię na początku? Ja do bratka czuję niechęć bo zawsze mam po nim wysyp.
    • paula-miedz Re: sprawdzone tabletki na trądzik 08.07.15, 18:16
      witam moze ktos zna tabletki Derminax? ja o nich slyszalam wlasnie wiele dobrego i sie skusilam na kupno mam zamiar zaczac od jutro kuracje, moze ktos cos o nich powiedziec? ja kupilam je ze stronki producenta www.dermi-suple.pl/ zna ktos ta stronke?

z gory dziekuje pozdrawiam
      • 55nowak Re: sprawdzone tabletki na trądzik 12.07.15, 18:07
        paula-miedz ja stosuje kuracje juz jakos od pol roku, na poczatku efekt byl tak minimalny ze mialam odstawic tabletki bo myslalam ze gowno jakies, ale stwierdzilam ze i tak juz wydalam pieniadze wiec sk0oncze to jedno opakowanie i wiecej nie kupie, po miesiacu stosowania efekt przyszedl tak niespodziewanie i tak nagle ze nie wierzylam ze to mozliwe, pryszcze znikaly, nowych nie bylo- dzisiaj twarz jest prawie ok a kuracje mam jeszcze przetrzymac przez jakis czas dlatego bardzo bardzo poleca tabletki Derminax, a stronka tez jest ok zaczynalam z innej stronki a dzisiaj zamawiam z tej samej co podolas :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka