Dodaj do ulubionych

Apka medyczna

16.05.22, 18:48
Cześć, poszukuje dobrej i sprawdzonej apki do gabinetu dietetyka. Czegoś niedrogiego, co będzie można ,,podzielić' na kilka gabinetów, co nie będzie mi się zacinać
Obserwuj wątek
    • januszszpytma Re: Apka medyczna 17.05.22, 17:42
      W naszej pracowni diagnostycznej działamy na Optimedzie, jest bardzo wygodny i intuicyjny. Szybko udało nam się przenieść dokumenty do Opti, wszystko jest czytelne i przede wszystkim opcja autozapisu ratuje nam wszystkim wyniki pracy :)
    • beatawisniewska12 Re: Apka medyczna 20.05.22, 20:03
      Wypróbuj MedNote, licencja wychodzi tanio a można ogarnąć dzięki temu wszystkie dokumenty medyczne w prosty i szybki sposób. Mamy gabinet medycyny estetycznej i sprawdza się doskonale, użytkujemy już od dłuższego czasu i nie było z programem żadnych problemów.
    • ryszardjasz808 Re: Apka medyczna 22.05.22, 09:27
      Ja ze swojej strony polecę Opimed NXT, niesamowita wygoda użytkowania. Mogę w prosty sposób kopiować dokumenty medyczne z poprzednich wizyt, dzięki czemu oszczędzam dużo czasu. Licencja kosztuje grosze w porównaniu do tego na czym pracowaliśmy wcześniej, ma całkiem przyjemny design i łatwo sie przyzwyczaić do niej.
    • alicjawach55 Re: Apka medyczna 25.05.22, 23:57
      Czego od comarch nie wybierzesz będzie w porządku, apki mają dobrze dopracowane, korzystam aktualnie z medNote ale z Optimed tez dobrze się znam. Teraz trochę wygodniej mi z mednote, po prostu bardziej mi odpowiada pod względem wizualnym ale z Optimedem też można się dogadać :)
    • bea_86 Re: Apka medyczna 28.05.22, 15:04
      Hej, w naszej przychodni pracuję na Optimed NXT. Jest naprawdę spoko. Dobry, intuicyjny interfejs, w wyszukiwarce leków do recept, szybkie podpowiedzi, wygodny dostęp do kart pacjentów. Sprawdza w naszej placówce, która posiada laboratorium, RTG i USG i zatrudnia chyba 6 specjalistów i recepcję, może o coś takiego Ci chodzi skoro kilka gabinetów?
      Mam jeszcze prywatną praktykę i tam zdecydowałam się na Mednote i powiem, że jeszcze przyjemniej mi się korzysta, ale to dlatego, że to bardziej pod prywatne gabinety niż większe placówki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka