aaugustw 12.11.13, 09:52 Ci ktorzy nie potrafia byc uczciwi w stosunku do samego siebie nie potrafia zdrowiec...! A... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierzchnia Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 10:16 Uczciwy, w stosunku do siebie, może być ktoś nie postradał jeszcze zmysłów. Wyobraź sobie, Auguście, że spacerując ostatnio po parku zobaczyłem pewną kobietę, która zjadła własny rower. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 11:20 pierzchnia napisał: > Uczciwy, w stosunku do siebie, może być ktoś nie postradał jeszcze zmysłów. > Wyobraź sobie, Auguście, że spacerując ostatnio po parku zobaczyłem pewną kobie > tę, która zjadła własny rower. __________________________________________________________. Dlatego waznym jest aby nie dzialac w pojedynke lecz we wspolnocie...! (w uzaleznieniach i innych chorobach; we Wspolnocie takich samych...!) Slyszalem o tym przypadku, to bylo gdzies w okolicach Lodzi...!? (Motywem bylo zle kierowanie wlasne do kierowania kierownicy) :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 11:43 aaugustw napisał: > Dlatego waznym jest aby nie dzialac w pojedynke lecz we wspolnocie...! Dokładnie. Człowiek w pojedynkę zaczyna świrować ponieważ nie ma układu odniesienia. Samotne wyprawy rowerem są wyjątkowo niebezpieczne - wszak rowerem poruszasz się całkiem szybko i wystarczy chwila zapomnienia, medytacji... , by znaleźć się np. nie w swoim mieście - w zupełnie innym parku. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 12:00 pierzchnia napisał: > Dokładnie. > Człowiek w pojedynkę zaczyna świrować ponieważ nie ma układu odniesienia. > Samotne wyprawy rowerem są wyjątkowo niebezpieczne - wszak rowerem poruszasz si > ę całkiem szybko i wystarczy chwila zapomnienia, medytacji... , by znaleźć się > np. nie w swoim mieście - w zupełnie innym parku. _____________________________________________________. Dokladnie. A takie stadne wyprawy raz w roku od swieta, czy od wielkiego dzwonu niczego nie zmienia, procz konstrukcji twarzy w zetknieciu z nacjonalistami lub z twardym podlozem sciezek parkowych...! :-( Nie dziwota, ze ktos odreagowuje sie potem w taki sposob na Bogu detek winnym rowerze... A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 12:47 aaugustw napisał: > Dokladnie. > A takie stadne wyprawy raz w roku od swieta, czy od wielkiego > dzwonu niczego nie zmienia, procz konstrukcji twarzy w zetknieciu > z nacjonalistami lub z twardym podlozem sciezek parkowych...! :-( > Nie dziwota, ze ktos odreagowuje sie potem w taki sposob na Bogu > detek winnym rowerze... Zgadza się - ja jeżdżę rowerem przez okrągły rok i, co niezwykle ciekawe, nie przebiłem, jak dotąd, ani jednej dętki - widać - coś nade mną czuwa... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 12:52 Strasznie niskie takie zachowanie - adoracja wzajemna pierzchni i aaugusta ,w ustawce na łodzianke jest niestosowna " uczciwosć wobec samego siebie " co tu robisz i czego szukasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 13:04 Mogłabyś robić za aplikację - akceptuję pliki cookie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 14:08 Nie jesteś w knajpie - penero. Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 14:56 Podnoś swoje ego gdzie indziej i na kim innym z twoim systemem myslenia , opowiesci dziwnej tresci jesteś w lesie i nie widzisz drzew, nie mam ci nic do powiedzenia ,ludzie róznia sie od siebie na wiele sposobów natomiast sobie nie szkodza i nie ściagaja sie na dno ,a Ty to robisz nieustannie porównując sie i oceniając innych ,zostan z tym sam lub idz do dobrego psychologa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 15:35 iskram napisała do Pierzchni: > Podnoś swoje ego gdzie indziej i na kim innym z twoim systemem myslenia , opowi > esci dziwnej tresci jesteś w lesie i nie widzisz drzew, nie mam ci nic do powie > dzenia ,ludzie róznia sie od siebie na wiele sposobów natomiast sobie nie szkod > za i nie ściagaja sie na dno ,a Ty to robisz nieustannie porównując sie i oceni > ając innych ,zostan z tym sam lub idz do dobrego psychologa !!! ___________________________________. Pierzchnia, jestes dobrym uzdrowicielem...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 20:54 aaugustw napisał: "Pierzchnia, jestes dobrym uzdrowicielem...! ;-) " Raczej prowokatorem, który odsłania prawdziwy obraz choroby. PS Znasz jakiegoś weterynarza? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 21:00 pierzchnia napisał (do A...): > Raczej prowokatorem, który odsłania prawdziwy obraz choroby. - - - - - - - - - - - - - - - - - Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Szkoda kobity...! 12.11.13, 21:30 aaugustw napisał: > ... Szkoda chlopa...! ________________________________________________. Znam tez przypadek, gdzie facet okazal sie bardzo wrazliwy, wrecz mozna by powiedziec; duzo wyrozumienia wykazal, kiedy zadzwonil do weterynarza i mu powiedzial: "Witaj doktorze, moja żona wybiera sie do pana z nasza stara kotka. Proszę dać jej zastrzyk, ale taki aby zasnela spokojnie i pokojowo ". Lekarz na to: "Ok, a czy trafi potem kot sam do domu...!? A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Szkoda kobity...! 12.11.13, 21:48 Czyli weterynarz odpada. To może pojeździłaby, wraz z Eską, na tandemie? Pewnie by się dogadały - tyle wspólnych cech... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Szkoda kobity...! 12.11.13, 22:10 pierzchnia napisał: > Czyli weterynarz odpada. > To może pojeździłaby, wraz z Eską, na tandemie? > Pewnie by się dogadały - tyle wspólnych cech... ______________________________. Tez odpada, bo kierownica jedna...! :-( A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Szkoda kobity...! 12.11.13, 22:34 aaugustw napisał: > Tez odpada, bo kierownica jedna...! :-( Człowieku! Zlituj się! Co, w takim razie, proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Szkoda kobity...! 13.11.13, 10:20 pierzchnia napisał (do A...): > Co, w takim razie, proponujesz? _______. Odwyk...! A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Szkoda kobity...! 13.11.13, 11:05 Tak Aauguscie dla Ciebie będzie to najlepsze wyjście z tej Głupawki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Uczciwosc do samego siebie...!- dobre:) 12.11.13, 15:27 Uczciwosc do samego siebie...? iskram 12.11.13, 13:29 napisala: spad!!!!!! pierzchnia 12.11.13, 14:08 Odpowiedział: Nie jesteś w knajpie - penero. to nie jest odzywka knajpiana. ! to modlitwa aaaaaugstw.... a... :) cyt: ____________________________________. Spadaj... - to moja druga czesc modlitwy...! (nie doprowadzaj mnie do jej zakonczenia..!) A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Uczciwosc do s.siebie + gadanie do siebie 12.11.13, 15:32 • Re: 2 KC aaugustw 10.11.13, 11:05 Odpowiedz natasza33 napisała: \ natasza33 napisałą : 15.06.04, 15:08 15.06.04 > no wiesz, biorac pod uwage ze nie wszyscy na swiecie sa alkoholikami ale prawie > wszystkim zdarza sie czasem urznac i cierpiec na drugi dzien > to, praktyczna tabletka > nie ma sie co czepiac > wszystko jest dla ludzi, z tym ze nie dla wszystkich > pozdrowionka ___________________________________________. Masz racje Natasza...! Kto moze pic i lubi robic z siebie malpe dlaczego ma cierpiec na drugi dzien...(!?). A... AUGUST Gadasz z duchami.. . sprzed 9 lat.!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do s.siebie + gadanie do siebie 12.11.13, 15:40 thomi73pl napisał (do A...): > AUGUST Gadasz z duchami.. . > sprzed 9 lat.!! __________________________. Pytasz thomi, wiec odpowiadam. Nie z duchami gadam ino z malpami... One zyja tak dlugo, jezeli pija...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Uczciwosc do s.siebie + gadanie do siebie 12.11.13, 15:47 aaugustw napisał: Kto moze pic i lubi robic z siebie malpe aaugustw napisał: Nie z duchami gadam ino z malpami... MAŁPY NIE PRZESIADUJĄ NA FORUM ZA NA TO ZA MĄDRE. ! a alkohol jest dla ludzi.. co to za jakieś żale.. !!?? że napic sie nie możesz. ? ależ możesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do s.siebie + gadanie do siebie 12.11.13, 15:55 thomi73pl napisał: > MAŁPY NIE PRZESIADUJĄ NA FORUM... ______________________________________. A kto mowi o "przesiadywaniu" skoro piszesz...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...!- dobre:) 12.11.13, 15:45 thomi73pl wpier-dzielil sie miedzy wodke a zakaske: > to nie jest odzywka knajpiana. ! > to modlitwa aaaaaugstw.... a... :) > cyt: > ... (nie doprowadzaj mnie do jej zakonczenia..!) > A... ________________________________________________________________________. Widze, ze ty koniecznie chcesz odczuc na sobie zakonczenie tej modlitwy - thomiku...(!?). A. Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Uczciwosc do samego siebie...!- dobre:) 13.11.13, 16:23 Maski zrzucone znalazłam dawno przyczynę i ją wyeliminowałam , co też daje sie zauważyć na tym forum !? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...!- dobre:) 13.11.13, 21:05 iskram napisała: > Maski zrzucone znalazłam dawno przyczynę i ją wyeliminowałam , co też daje sie > zauważyć na tym forum !? ______________________________________. Tu nawet studia nie pomoga, aby to rozgryzc...! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Uczciwosc do samego siebie...!- dobre:) 13.11.13, 21:14 aaugustw napisał: > Tu nawet studia nie pomoga, aby to rozgryzc...! :-( To są te ukryte poziomy osobowości, o których dzisiaj pisałem, ale nie bój nic - wystarczy wytarzać się w śmiejących się liściach i przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...!- dobre:) 13.11.13, 21:17 pierzchnia napisał: > To są te ukryte poziomy osobowości, o których dzisiaj pisałem, ale nie bój nic > - wystarczy wytarzać się w śmiejących się liściach i przechodzi. __________________________________. Ale ja nie chce, aby to na mnie przeszlo...! :-o A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Uczciwosc do samego siebie...!- dobre:) 13.11.13, 21:22 Tego nie mogę Tobie zapewnić - najwyżej z Eską będziesz lepił bałwana. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...!- dobre:) 13.11.13, 21:38 pierzchnia napisał: > ... najwyżej z Eską będziesz lepił bałwana. ____________________________________. Ona nie zechce, powie zem juz ulepiony...! :-( Poza tym nie bede umial wachac marchewek. Zgodzilybym sie na to, gdyby ona byla mala, wtedy jest szansa ze pomyli marchewki...!? ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...!- dobre:) 13.11.13, 21:47 > pierzchnia napisał: > > ... najwyżej z Eską będziesz lepił bałwana. ____________________________________________. A´propos: Co trudniej ulepic balwana, czy balwanke...!? Mysle, ze balwanke jest trudniej ulepic, bo jak wybrac ten snieg, aby byla pusta glowa...!? :-( (moze dlatego lepia ludzie tylko balwany...!?). A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Uczciwosc do samego siebie...!- dobre:) 13.11.13, 21:49 aaugustw napisał: > Zgodzilybym sie na to, gdyby ona byla mala, > wtedy jest szansa ze pomyli marchewki...!? ;-) Na to jest ogromna szansa - Ona bardzo lubi marchewki - podobno nawet je uprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...!- Dot. ciast 13.11.13, 21:55 pierzchnia napisał: > Na to jest ogromna szansa - Ona bardzo lubi marchewki - podobno nawet je uprawia. _______________________________________________________. Dobrze robi... - Ponoc dobrej gospodyni wszystko rosnie w rece...(!?) A... Odpowiedz Link Zgłoś
alkodarek Re: Uczciwosc do samego siebie...!- Dot. ciast 13.11.13, 22:59 aaugustw napisał: > Dobrze robi... - Ponoc dobrej gospodyni wszystko rosnie w rece...(!?) > A... Bidulu, twoja klucha nie rośnie czy gospodyni niezbyt dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...!- Dot. ciast 14.11.13, 11:20 alkodarek napisał (do A...): > Bidulu, twoja klucha nie rośnie czy gospodyni niezbyt dobra? __________________________________________________. Hej, stolku stajenny uwazaj zebym ja nie wlazł na twoja...! :-l A... Odpowiedz Link Zgłoś
alkodarek Re: Uczciwosc do samego siebie...!- Dot. ciast 14.11.13, 12:32 aaugustw napisał: > Hej, stolku stajenny uwazaj zebym ja nie wlazł na twoja...! :-l > A... Brawo aauguście,potwierdzasz doskonale swoją postawę. Seksistowskie poczucie humoru możesz tylko ty uprawiać w stosunku do innych ale do Prawdziwego Rozwiniętego Duchowo Alkoholika Aaugusta to nie wolno. Gdy PRDAA robi to cacy i ubaw po pachy, aż do zajadów ale jak ktoś to samo robi PPRDAA to wara. Niedobrze się robi od twojego "specyficznego" poczucia "humoru" . Przemyśl to i "Nie rób drugiemu co tobie nie miłe" ponieważ "Kochaj bliźniego swego jak siebie samego" . Czyż nie tego uczą w AA? Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Uczciwosc do s.siebie.. kontra poczucie wł.wartos 14.11.13, 12:58 Kiedy moje poczucie własnej wartości bylo mocno pogruchotane. Tez czułem przymus odpowoliadania na każdą zaczepkę.. TaK wiec takie odpowoedzi coś pokazują. . Drugą rzeczą ktorela tp pokazuje to ta zacieklość w odpisywaniu ... Niestety. .. Jakby nie było widać nieprzepracowane tematy.. ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ Lubie Siebie Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Gratulacje... 14.11.13, 16:06 thomi73pl napisał: > Kiedy moje poczucie własnej wartości bylo mocno pogruchotane. > Tez czułem przymus odpowoliadania na każdą zaczepkę.. ________________________________________________. Gratuluje odbudowania w mistrzowskim tempie (zaledwie parunastu tygodni) poczucia własnej wartości...! :-o A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Gratulacje... 15.11.13, 15:37 Odpowiadasz na: aaugustw napisał: > thomi73pl napisał: > > Kiedy moje poczucie własnej wartości bylo mocno pogruchotane. > > Tez czułem przymus odpowoliadania na każdą zaczepkę.. > ________________________________________________. > Gratuluje ........................ ;) Dziękuję bardzo.. .. co tak na prawdę w sieci oznacza : " mam to głęboko gdzieś. ." Zarówno to ze ktos.,( cos, ?) Mi z za szklanego ekranu gratuluję, chwali , jak i ironizuje , gani , czy dogryza... To wszystko i tak nie jest prawdziwe. .! Gdybyś o tym wiedział ; ) , nie odpowiadalbys mi.. Sam fakt, że odpowiadasz na wpis nie kierowany do cirbie a ogólny ; o czymś swiadczy! .. ale to tykko życzliwa uwaga.. Ps.. Nic nie dzieje sie w przeciągu paru tygodni.... .. przeważnie. . Choc i to jest możliwe. . W moim przypadku trwa to.. nadal trwa ..juz bardzo długo. . To ze zapijalem ileś razy od 2003 roku nie świadczy ze straciłem cała pracę którą włożyłem. . No ale w AA.. to zawsze sie tak uważa. . I z pokora trzeba przyznawac.. Z tym ze pkora to tez to co sie do samego siebie odczuwa , a przez to do innych. . I prawdziwa pokora nikomu nie każe sie umniejszac. Każdy reprezentuje taka jaką sobie wypracowal.. Nawet przez 20 lat.. (A znam i takich co przez 30 lat uczesczania na grupy nie wypracowali pewnych ważnych dla siebie cech , zawiesiki sie na poczuciu bezsilnosci. I tak im zostało. .) ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ Lubie Siebie Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Gratulacje... 16.11.13, 20:38 thomi73pl napisał (do A...) cala litanie...! ________________________________. Dlaczego mi sie tlumaczysz...!? :-o Wiesz, ze palnales gafe...!? A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Gratulacje... 17.11.13, 12:01 Odpowiadasz na: aaugustw napisał: > thomi73pl napisał (do A...) cala litanie...! > ________________________________. > Dlaczego mi sie tlumaczysz...!? :-o > Wiesz, ze palnales gafe...!? Ja sie tłumacze. ? Widzisz jakies gafy.?..! - pijane myślenie Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Gratulacje... 17.11.13, 16:30 thomi73pl napisał do A...: > Ja sie tłumacze. ? > Widzisz jakies gafy.?..! __________________________. Tak, widze je w takim udawaniu glupszego, niz sie jest...! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Gratulacje... 17.11.13, 17:05 Odpowiadasz na: aaugustw napisał: > thomi73pl napisał do A...: > > Ja sie tłumacze. ? > > Widzisz jakies gafy.?..! > __________________________. > Tak, widze je w takim udawaniu > glupszego, niz sie jest...! :-( > A... No to dobrze ze je widzisz. .. I dobrze to u soebie nazwales... A teraz serio.. Tworzysz sobie czasen na forum co chcesz. I zawsse masz wymowke 'A co tp twoje forum", " macie pijane myślenie", , " tu nie jest miting"., " tu kazdy pisze co chce".. A więc skoro ty dajesz sobke prawo do takich twowrp , rzeźb czy jak wolisz gaf, da takie same prawo i innym , bez zacietego wcinania sie i złośliwych uwag.. I TO JEST WG MNIE UCZCIWOŚĆ DP SAMEGO SIEBIE. A TERAZ JESLI CHCESZ PATRZ NA MOJA.: - tak strzelam gafy o dake soboe do nich prawo. -zachowuje sie prpwokujaco , co moze byc postrzegane jakos tam np. "jak glupek", i tez daje sobie do tego prawo, by pokazać jak takke głupie zachowanoe wygląda z onnej strony. . - po za tym to co robie bez prowokacji i nie celowo, to tez normalne błędy i słabości ludzkie we mnie, ktore uważam za normalne i naturalne. - tez nie zawsze i nie wszystko toleruje i w sobie a przez i w innych, i to tez uważam za normalne i buc moze nadające sie do zmiany , ale wazne wg mnie i cenne dla mnie samego jest to, ze to widzę, nie zaprzeczam. A malo tego mowie otwarcie na tym forum. To tyle z tak na serio o uczciwości. . Na konoec dodam : " milej niedzieli".. Ja czuje sie dzis wyjatkowo zle.. I tu tes przyznaje za akirat w tym wzgledzie akurat dzis brak mi pokory i jestem mocno wk... ony.ale to tez uważam za ludzkie... A juz tym bardziej w mojej chorobie. ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ Lubie Siebie Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Gratulacje... 17.11.13, 17:07 No i pełno literówek. .. Sorry.. Nie poprawie juz tego... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Zal "D" sciska...! 14.11.13, 15:40 alkodarek napisał (do A...): > Brawo aauguście,potwierdzasz doskonale swoją postawę. Seksistowskie poczucie hu > moru możesz tylko ty uprawiać w stosunku do innych ale do Prawdziwego Rozwinięt > ego Duchowo Alkoholika Aaugusta to nie wolno. Gdy PRDAA robi to cacy i ubaw p > o pachy, aż do zajadów ale jak ktoś to samo robi PPRDAA to wara. > > Niedobrze się robi od twojego "specyficznego" poczucia "humoru" . Przemyśl to i > "Nie rób drugiemu co tobie nie miłe" ponieważ "Kochaj bliźniego swego jak sie > bie samego" . > > Czyż nie tego uczą w AA? _____________________________________. Pytasz mnie, wiec odpowiadam... Nie tego nie ucza w AA... - To "cos" trzeba miec juz w sobie...! ;-) Tobie sie niedobrze robi nie z mojego humoru, lecz z twojej zlosci i zawisci, ktorej baclofenem nie wyleczysz, na to nie wystarczy nie pic, na to potrzeba duchowego Programu, poczawszy od Kroku Drugiego, do Dwunastego...!...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
alkodarek Re: Zal "D" sciska...! 14.11.13, 17:45 aaugustw napisał: > Pytasz mnie, wiec odpowiadam... > Nie tego nie ucza w AA... - To "cos" trzeba miec juz w sobie...! ;-) Wiem, wiem, to była oczywiście ironia. Masz rację, takie chamskie seksistowskie zachowania masz w sobie. Nie, wcale nie zazdroszczę ci tego typu zachowań. Zdecydowanie preferuję szacunek do płci pięknej nad końskie zaloty . Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw [...] 14.11.13, 20:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alkodarek Re: Zal "D" sciska...! 14.11.13, 22:26 aaugustw napisał: > Coz ja ci mam odpowiedziec na ten baclofenowy, sztuczny chemicznie belkot...!? > Ze jestes dupkiem, ktory "G" wie, a pisze ze wie... > A... Możesz milczeć i dzięki temu nie dostarczać kolejnych dowodów na swoją infantylność przyprawioną żółcią braku możliwości obrony swego chamstwa. Może jakoś rozejdzie się po kościach, znajdzie się ktoś naiwny i uwierzy w te banialuki o twoim rozwoju duchowym.Ty zaś będziesz mógł wrócić do ukochanego zajęcia, podziwiania aureoli w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Możesz ale nie musisz...! ;-) 15.11.13, 15:15 alkodarek napisał (do A...): > Możesz milczeć... _____________________. Moge ale nie chce...! Zato ty mnie możesz...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 15:30 iskram napisała: > Strasznie niskie takie zachowanie - adoracja wzajemna pierzchni i aaugusta > ,w ustawce na łodzianke jest niestosowna " uczciwosć wobec samego siebie " co > tu robisz i czego szukasz ? ______________________________________________________. Waww... - iskram pierwszy raz wypowiedziala sie calym zdaniem...! A... Ps. I nie jest to wazne, ze bez sensu, jak i te inne wypowiedzi...! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 17:48 Trolli nie dokarmiam Spadać ,kiedys sie trafisz w realu !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Uczciwosc do samego siebie...! 12.11.13, 17:51 TAK PENIS W MÓZGU , JAK MOŻE ROZUMIEĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Czy to jest uczciwe...!? 12.11.13, 20:50 iskram napisała: > TAK PENIS W MÓZGU , JAK MOŻE ROZUMIEĆ? ______________________________________. To ja sie mecze z remontem mieszkania, a oni w tym czasie takie tu baclofeny wygaduja...! Ci dopiero paskudza moj watek...! :-( Ciekawe co by na to zahir powiedziala...!? A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Czy to jest uczciwe...!? 12.11.13, 21:22 Aaugust nie przerób 300% normy ,bo Ci postawią tabliczke z napisem Tu śpi ..... znasz reszte. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Perfekcja alkoholika...! 12.11.13, 21:40 iskram napisała: > Aaugust nie przerób 300% normy ,bo Ci postawią tabliczke z napisem Tu śpi .... > . znasz reszte. :-))) _________________________________________. Nie ma obawy... - Klade nacisk na jakosc 300%...!! A do tego nie wiem kiedy skonczyc jak cos zaczne! Zaloze sie, ze prawie wszyscy alkoholicy to maja...! A... Ps. Na grobie pewnego faceta stal taki oto napis: Dobry ojciec, dobry maz, niedobry elektryk...! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Perfekcja alkoholika...! 12.11.13, 22:12 Równaj do środka! nie byłbyś Aa ,gdybyś nie miał tych cech , tylko wiesz ze jak sie je przepracuje , dokończ Sam.... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Uczciwosc do samego siebie...! 14.11.13, 22:51 Wiesz co, niewyuczalny? Zamiast klepać idiotyzmy o zjadaniu rowerów, lepiej byś wziął i poczytał, co się dzieje w świecie np. w kwestii bezpieczeństwa rowerzystów. Zerknij na dostępne online gazety angielskie. Np. www.thetimes.co.uk/tto/public/cyclesafety/article3922133.ece A jeśli nie posługujesz się angielskim - ucz się zamiast ..... farmazony o dwóch snach naraz i prawdziwej miłości bez zapotrzebowania ze strony przeciwnej. Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Uczciwosc do samego siebie...! 15.11.13, 19:24 Odpowiadasz na: aaugustw napisał: > Ci ktorzy nie potrafia byc uczciwi w stosunku do samego siebie nie potrafia zdr > owiec...! > A... WIĘCEJ O Uczciwosci: Re: czy można przestać pić aaugustw13.10.13, 14:10 tytus19963 napisał: > W miesiącu pazdzierniku wypowiadamy się na tematy... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - "Nie tu kochany, nie tu...! " aaugustw napisał: "Zajmujesz sie wszystkimi, tylko nie soba...! To tak, jakbys poszedl do lekarza i mowil mu co sasiadom dolega...! A..." I jeszcze: - - - - - - - - augustw15.10.13, 12:02 ______________________________. "Masz pier-dolca i to byloby..." - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - A potem znów napisał: "Ty sie interesujesz tymi wszystkimi pie...mi i rozpraszasz swoja Energie, zamiast..." No właśnie. .. a ty augiscie czemu..? ;) aaugustw > > Wniosek z tego koncowy: Nie bylo, nie ma i nie > > bedzie nigdy lekarstwa na chora dusze.. Ano nie ma.... .. ichyba juz nie będzie. . ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ Lubie Siebie Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...! 16.11.13, 20:41 thomi73pl przytoczył slowa A...: "Masz pier-dolca i to byloby..." _________________________. A co masz go bez cudzyslowia ? A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Uczciwosc do samego siebie...! 06.12.13, 14:26 aaugustw napisał: > Ci ktorzy nie potrafia byc uczciwi w stosunku do samego siebie nie potrafia zdr > owiec...! > A... no to pogadajmy o tej sekregacji rasowej w AA przez pierwsze 30 lat jego istnienia...to bedzie uczciwe w stosunku do siebie...cokolwiek mam na mysli :-)) dobry murzyn to trzeźwy murzyn? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...! 06.12.13, 15:20 wolfbreslau napisał do A...: > aaugustw napisał: > > Ci ktorzy nie potrafia byc uczciwi w stosunku do samego siebie nie potrafia zdrowiec...! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - > no to pogadajmy o tej sekregacji rasowej w AA przez pierwsze 30 lat jego istnie > nia...to bedzie uczciwe w stosunku do siebie...cokolwiek mam na mysli :-)) > dobry murzyn to trzeźwy murzyn? ______________________________________________________. Pytasz, wiec odpowiadam... Cos ty chlopie znowu wymyslil na swoje nieszczescie....!? Czemu ty szukasz dziury w calym, aby sie potem napic..? Kombinujesz jak kon pod gorke... Nie znajdziesz zadnego "haka" na AA, jak ci drobni chemicy...! Nie wierzysz...!? - Dam ci przyklad, ktory tu juz raz przytaczalem. To dowodzi, jak bylo juz od samego poczatku w AA: "Mityngi z zarlokami… Przypomniala mi sie teraz opowiesc pewnego aowca z okresu powstawania grup AA w Ameryce, gdzie na mityngi AA przychodzili rowniez anonimowi zarlocy... I pewnego razu na Mityng AA przyszly trzy murzynki, ktore wygladaly, kazda z nich jak szafa trzydrzwiowa. Kiedy jedna z nich zaczela opowiadac, ze po zjedzeniu drugiego kurczaka poszla do toalety zwymiotowac aby potem zabrac sie za trzeciego kurczaka, tenze aowiec nasz pomyslal sobie wtedy; "kobieto, nie moglas sie powstrzymac od jedzenia tego kurczaka...?" - A potem gdy szedl juz po mityngu do domu pomyslal o sobie: "A ty, jak wypiles swoje "setki" i zwymiotowales, dlaczego zabierales sie za kolejna setke...?" A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Uczciwosc do samego siebie...! 06.12.13, 15:25 aaugustw napisał: > wolfbreslau napisał do A...: > co maja żarłocy do segregacji? z tego co czytalem i ogladalem, Bill zadal pytanie na pewnym mityngu, czy czarni moga zostac i otrzymal odpowiedz,: ze moga sluchac, nic nie gadac jako obserwatorzy. a jesli chca miec grupe, to niech sobie zrobia sami a nie z białymi. i tyle wzgledem uczciwosci wobec siebie samych . swiat sie zmienia, AA sie zmienia, forum sie nie zmienia...hey Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...! 06.12.13, 16:56 wolfbreslau napisał > z tego co czytalem i ogladalem, Bill zadal pytanie na pewnym mityngu, czy czar > ni moga zostac i otrzymal odpowiedz,: ze moga sluchac, nic nie gadac... _________________________________________________________________. Daj mi ten wycinek... - Gdzie to wyczytales...!? - Przytocz to tutaj i nie zmyslaj...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Uczciwosc do samego siebie...! 06.12.13, 17:11 aaugustw napisał: > _________________________________________________________________. > Daj mi ten wycinek... - Gdzie to wyczytales...!? - Przytocz to tutaj i nie zmys > laj...! > A... to bylo na filmie biograficznym o Bilu...nic nadzwyczajnego w koncu w pruderyjnej ameryce lat 30.40 i 50tych. taka byla i jest ameryka. a pruderyjnosc slowianska wylazi na co drugim mityngu w trakcie przerwy....na mityngu duchy, skuchy, anioły i objawienia....na przerwie rechoty o dupie maryni, obmawianie kobitek, dowcipy rodem z knajpy i estetyka żuli. fiut i rozwój duchowy w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...! 06.12.13, 17:13 wolfbreslau napisał: > to bylo na filmie biograficznym o Bilu...nic nadzwyczajnego w koncu w pruderyjn > ej ameryce lat 30.40 i 50tych. taka byla i jest ameryka. > a pruderyjnosc slowianska wylazi na co drugim mityngu w trakcie przerwy....na m > ityngu duchy, skuchy, anioły i objawienia....na przerwie rechoty o dupie maryni > , obmawianie kobitek, dowcipy rodem z knajpy i estetyka żuli. > fiut i rozwój duchowy w pełni. _______________________________________________________. Zmien lepiej Taki mityng na Mityng na AA (to tylko moja sugestia)...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Uczciwosc do samego siebie...! 06.12.13, 17:20 > _______________________________________________________. > Zmien lepiej Taki mityng na Mityng na AA (to tylko moja sugestia)...! > A... sam jestes na tym forum najlepszym przykładem takiego wlasnie faceta z przerwy...swiadcza o tym Twoje wypowiedzi, dowcipy i ogolne zainteresowania. jakim cie widza, takim cie pisza....tak to dziala Auguscie. mnie zapewna tez jakos tam widza, bo jakos tam pisze. lub na odwrót.hey Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Uczciwosc do samego siebie...! 06.12.13, 17:55 wolfbreslau napisał (do A...): > sam jestes na tym forum najlepszym przykładem takiego wlasnie faceta z przerwy. > ..swiadcza o tym Twoje wypowiedzi, dowcipy i ogolne zainteresowania... _____________________________________________________________. Widze, ze pijana fantazja pracuje u ciebie dalej...! Musze cie rozczarowac... ! :-( U nas nie ma zadnej przerwy, jaka niektorzy robia na papierosa wpadajac z jednego nalogu w drugi... - Po co takie Mityngi AA - Ha...!? A... Ps. Na takie prymitywy stac mnie tylko tutaj, ale nie na naszym Mityngu AA. Tam trzeba pracowac w temacie, co oznacza, ze gdybys tak chcial u nas balakac jak tutaj bylbys szybko uciszony przez prowadzacego Mityng...! ;-) Nie ma zmiluj sie wolfiku, gdy chodzi o zycie, o trzezwosc...! Tabletke to ty sobie mozesz polknac te niebieska...! - Ponoc ona tez pomaga...(!?). Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Uczciwosc do samego siebie...! 06.12.13, 18:02 aaugustw napisał: znasz sie nie tylko podswiadomosci, ale i na tabletkach? napisalem zdanie, ze do domu wnet mi wejdzie sw. mikojal...odpisales niepytany bajke o zboku i jego worku.cokolwiek cie tam podswiadomie ucieszylo. teraz mowisz ,ze nie macie przerw w mityngu....szkoda. mnie nikt by sie uciszal jakbym zaczal mowic....gadalbym, dwie minuty: -jestem trzexwy i dziekuje bogu , ze tak długo. hey Odpowiedz Link Zgłoś
boja55 Re: Uczciwosc do samego siebie...! 07.12.13, 11:13 aaugustw napisał: > Ps. Na takie prymitywy stac mnie tylko tutaj, ale nie na naszym Mityngu AA. > Tam trzeba pracowac w temacie, co oznacza, ze gdybys tak chcial u nas > balakac jak tutaj bylbys szybko uciszony przez prowadzacego Mityng...! ;-) > Nie ma zmiluj sie wolfiku, gdy chodzi o zycie, o trzezwosc...! > Tabletke to ty sobie mozesz polknac te niebieska...! - Ponoc ona tez pomaga...( > !?). Auguście , proszę napisz jak w takim razie rozumiesz krok 12 AA ... "i stosować te zasady we wszelkich naszych poczynaniach" do tego co teraz napisałeś . Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 12:15 ". 12 .Przebudzeni duchowo w rezultacie tych Kroków, staraliśmy się nieść posłanie innym alkoholikom i stosować te zasady we wszystkich naszych poczynaniach. " Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 13:25 boja55 zapytał (A...): > Auguście , proszę napisz jak w takim razie rozumiesz krok 12 AA ... "i stosować > te zasady we wszelkich naszych poczynaniach" do tego co teraz napisałeś . - - - - - - - - - - - - - - - - - thomi kundelek zaszczekal: > Jak ktos sie duchowo nie przebudzil , to jak ma rozumieć. . _________________________________________________. Wpierw do kundelka: 1- Nikt ciebie nie pytal o zdanie, wiec siedz cicho w swej budzie...! 2- Jak juz przerobisz Krok 1 AA wtedy zaszczekaj, na razie mordke w kubel...! (a przedtem przemyj swoje klapouchy...!). Teraz do Boja: Prosisz mnie, wiec odpowiadam, aczkolwiek niechetnie to robie, bo jestesmy tu wsrod szakali, kundli, pijoczkow, malpeczek, etc. a nie na Mityngu AA (lub poza nim...! Dziwie sie Tobie, ze Sponsor nie wytlumaczyl ci Kroku Dwunastego, wtedy nie zadawalbys takich pytan...! Ale ok, opisze Ci to tak (w skrocie), ze to tylko Ty, trzezwy juz alkoholik potrafisz zrozumiec (kundelki beda w stanie tylko to obszczekac...!). Wspomniane w Kroku Dwunastym AA "zasady", dotycza wszystkich przerobionych do tej pory zasad calego Programu AA, wlacznie z Preambula AA i Tradycjami AA...! Niesienie przeslania AA cierpiacym jest tu prosta sprawa, bo wymaga ode mnie jedynie dzieleniem sie z innymi swoja sila, nadzieja i doswiadczeniem, ale w zyciu prywatnym nie jest to takie juz proste, bo (np.) moje chore emocje nie zawsze pozwalaja mi na cierpliwosc, czy wyrozumialosc wobec zony, czy dzieci nie mowiac juz nic o obcych, a tym bardziej o tych tutaj malpkach, ktore podskakuja i wypisuja bzdury szkodzac tym przy okazji innym chorym psychicznie bo daja im chora nadzieje na uzdrowienie z alkoholizmu przy pomocy tabletek... - Takich osobiscie potrzebuje opier-dolic i sprowadzic na ziemie, a nie przepraszac ciagle jak ty to robisz, bo wtedy oni beda skakac po Tobie...! - Wez przyklad z naszego Mistrza duchowego - Jezusa, ktory pasem przegonil kupcow ze swiatyni... To jest moj przyklad duchowy... - To jest moja tutaj Zasada o ktora mnie pytales...! Dlatego napisalem wczesniej, ze na to mnie nie stac ani w domu, ani we Wspolnocie AA, bo tam sa ludzie ktorzy chca cos robic dla siebie, a do takich to ja mam anielska cierpliwosc, jak dla dzieci...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 13:32 Pokaz duchowosci aaugustw'a: Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 13:37 Nie rozumiesz nawet prostego pytania. ..?? Wijesz sie jak piskorz.. Kots pyta Cie jak rozumiesz przesłanie a ty zamiast wprost odpowiedziec piszesz wypracowanie nie na temat..! Laaaaata świetlne... twoje lata świetlne na marne.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 13:39 thomi73pl napisał: > Nie rozumiesz nawet prostego pytania. ..?? > Wijesz sie jak piskorz.. > > Kots pyta Cie jak rozumiesz przesłanie a ty zamiast wprost odpowiedziec piszesz > wypracowanie nie na temat..! > > Laaaaata świetlne... twoje lata świetlne na marne.. ____________________________________________. Co mi lata...? - O czym piszesz...? Mozesz dac wlasny przyklad...!? (tylko pisz, nie szczekaj...!) ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 13:40 Masz pierwszeństwo. . Pisz ty o sobie. Proszę. . Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl aaugustw udaje pokorę. . 07.12.13, 13:42 A. Napisal dp thomi73pl ____________________________________________. Co mi lata...? - O czym piszesz...? Spojrz w lustro to zobaczysz.. Nie boj sie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: aaugustw udaje pokorę. . 07.12.13, 13:48 .a. napisał.! - Wez przyklad z naszego Mistrza duchowego - Jezusa, ktory pasem przegonil kupcow ze swiatyni... To jest moj przyklad duchowy... - To jest moja tutaj Zasada o ktora mnie pytales...! Dlatego napisalem wczesniej, ze na to mnie nie stac ani w domu, ani we Wspolnocie AA, bo tam sa ludzie ktorzy chca cos robic dla siebie, a do takich to ja mam anielska cierpliwosc, jak dla dzieci...! A.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: aaugustw udaje pokorę. . 07.12.13, 13:53 thomi73pl napisał: ::::::::::::::::::::::: ___________________________. Nie szalej thomiczku, nie szalej...! Wycisz sie... - Pomerdaj ogonkiem okrec sie znowu pare razy w kolko i odpoczywaj dalej...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: aaugustw udaje pokorę. . 07.12.13, 14:06 Ja szaleje. . ? ;) Martw sie sobą. . U mnie spoko.. A tobie slinka pocieknie potem polecisz na AA.. A potem znow tu wrócisz. . Bo jesteś CHOLERNIE Uzależniony !!! Nie dazz rady pobyć sam ze soba nawet 5 min.. -To ty latasz w kolko swojego ogonka dlatego dopatrujesz sie Tego u innych!- - to ty uważasz siebie za kundelka i zle sie czujesz sam ze sobą. ., dlatego chces odwrócić uwage przez nazywanie tak innych. -to ty robisz pod siebie i ciągle nie przebaczyles samemu sobie ze to ci sie zdarzalo po pijaku , dlatego ciagke o tym wspominasz i o "kupkach".. .... Nie dziękuj.. ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ Lubie Siebie Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 13:45 thomi73pl napisał: > Masz pierwszeństwo. . > Pisz ty o sobie. ____________________________________________. Czyli: Nie umiesz mi dac odpowiedzi...! Wiedzialem o tym, chcialem tylko tobie pokazac, zebys swoja mordke zamknal a nie slepo obszczekiwal ksiezyc...!! A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl aaugustw uczybsie dalej... 07.12.13, 13:59 dpowiadasz na: aaugustw napisał: > thomi73pl napisał: > > Masz pierwszeństwo. . > > Pisz ty o sobie. > ____________________________________________. > Czyli: Nie umiesz mi dac odpowiedzi...! > Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 13:38 thomi73pl napisał (do A...) Spodziewałem sie ze cie to Poruszy... ______________________________. Spodziewałem sie ze zaszczekasz..! :-l A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 13:40 Odzywki na poziomi przedszkolaka.. Masz cos jeszcze ciekawego w zanadrzu..? Wymyśl cos nowego to mnie nie rusza.. Zal mi cie i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 13:43 thomi73pl napisał: > Odzywki na poziomi przedszkolaka.. > Masz cos jeszcze ciekawego w zanadrzu..? > Wymyśl cos nowego to mnie nie rusza.. > > Zal mi cie i tyle.. ___________________________________. Nie denerwuj sie, kiedy w ciebie trafiam...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
alkodarek Re: 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 13:53 aaugustw napisał: - > thomi kundelek zaszczekal: > > Jak ktos sie duchowo nie przebudzil , to jak ma rozumieć. . > _________________________________________________. > Wpierw do kundelka: > 1- Nikt ciebie nie pytal o zdanie, wiec siedz cicho w swej budzie...! > 2- Jak juz przerobisz Krok 1 AA wtedy zaszczekaj, na razie mordke w kubel...! > (a przedtem przemyj swoje klapouchy...!). Mamy trolla na forum. Dowód powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 14:05 Fermentacja ,destylacja ! Odpowiedz Link Zgłoś
alkodarek Re: 12 krok a.. Uczciwosc d. s. siebie. 07.12.13, 14:09 iskram napisała: > Fermentacja ,destylacja ! Taka sytuacja! www.youtube.com/watch?v=iAod_yKQdPg Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Nie trzeba byc prorokiem...! 07.12.13, 14:12 A mowilem, ze mnie obszczekaja...! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Nie trzeba byc prorokiem...! 07.12.13, 14:20 Niech szczekaja ,a karawana dalej jedzie ! Chcą gotowca , a dostali wedke- wiecej niema!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem...! 07.12.13, 14:24 aaugustw napisał: > A mowilem, ze mnie obszczekaja...! :-( > A... I znów o innych.. A gdzie u Ta twoja uczciwość do samego siebie. .? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem...! 07.12.13, 14:35 aaugustw napisał: A mowilem, ze mnie obszczekaja...! :-( - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - thomi73pl napisał (o A...): > I znów o innych.. > A gdzie u > Ta twoja uczciwość do samego siebie. .? __________________________________________. Daje ci moje slowo, ze bylem uczciwy wobec siebie, bo ja nie bralem udzialu w tym obszczekiwaniu A... A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 14:46 ...ze aaugustw sciemnia. Właśnie wrzuciłem sobie w worda wilka księgę i 12 kroków wcisnąłem crl + F (szukaj) Wkleiłem tekst " naszego Mistrza duchowego - Jezusa, ktory pasem przegonil kupcow ze swiatyni... " I.. wcisnąłem "Enter" I nie ma czegoś takiego w AA!!!! Wiec albo aaugustw nalezy do jakiejs sekty albo założył sam jakaś sekte i oglosil sie "jedynym prawdziwym prorokiem".. Wpisałem tez "nasz mistrz duchowy" o znów Enter.. I tez nie ma takiego wyrażenia Ludzie . Aaugust to oblakany człowiek. .. Chcje was wszytskich zwieść . Ps.. ... o wszystkim', czyli badać, sprawdzać to, co się słyszy (1 Tesaloniczan 5:21). ... niemniej ‛każdego dnia starannie badali Pisma, czy tak się rzeczy mają' (Dzieje 17:11). ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ Lubie Siebie Odpowiedz Link Zgłoś
boja55 Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 14:53 Thomi nie pisz głupstw Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 15:00 boja55 napisał: > Thomi nie pisz głupstw ___________________________. Z pustego i Salomon nie naleje...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 15:20 aaugustw napisał: > > ___________________________. > Z pustego i Salomon nie naleje...! ;-) > A. Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 15:15 Boja nie woem co z mojej Wypowiedzi bierzesz za głupstwa Ale tak sie skalada ze znam i program AA.. i wielka księgę. . I Ewangelię. . A tego czego nie wiem potrafię wyszukać. . I jeśli mam brac sie za przykład dajmy na to za poznawanie programu przy pomocy kogoś kto zna ten program musze byc pewny ze on sam jest tego soe stosuje. Jeśli widzę ze ktos poeprzy kocopoly to mam nie tyle powód do śmiechu ale przedewszytkim do upomnienia tego kogoś. . To ze bierzesz to czy ktokolwiek inny za ironie. To nie moja sprawa.!!! A teraz napisz mi gdzie napisałem glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 15:20 thomi73pl napisał: > A teraz napisz mi gdzie napisałem glupoty. ____________________________________. Mowi sie; prosze napisz mi... A skoro tu juz jestem, to gdybys mnie o to zapytal, odpowiedzialbym; Od samego poczatku twojego pierwszego wpisu to nie tyle glupoty co jeden pijany belkot...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 15:29 aaugustw napisał: > thomi73pl napisał: > > A teraz napisz mi gdzie napisałem glupoty. > ____________________________________. > Mowi sie; prosze napisz mi... > A skoro tu juz jestem, to gdybys mnie o to zapytal Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 15:32 thomi73pl za Jezusem pouczył (A...): > Ale tak to juz jest ..ci co maja Dużo nie szanuja tego.. ______________________________________________. Mistrz powiedzial inaczej: Ci ktorzy Maja duzo beda mieli jeszcze wiecej...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 15:42 thomi73pl napisał: > i jesze dodał ze "pierwsi beda ostatnimi.." _______________________. Co to za swiety ten Jesze...!? A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 15:49 A znów pyta.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 14:59 thomi73pl agent napisał: > ... albo aaugustw nalezy do jakiejs sekty albo założył sam jakaś sekte i oglo > sil sie "jedynym prawdziwym prorokiem".. ______________________. Ciiicho badz, bo sie wyda...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
boja55 Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 22:13 thomi73pl napisał: > ...ze aaugustw sciemnia. > > Właśnie wrzuciłem sobie w worda wilka księgę i 12 kroków wcisnąłem crl + F (szu > kaj) > Wkleiłem tekst > " naszego Mistrza duchowego - Jezusa, ktory pasem przegonil kupcow ze swiatyni > ... " > I.. wcisnąłem "Enter" > > I nie ma czegoś takiego w AA!!!! Piszesz że znasz Program AA , Wielką Księgę , Pismo Święte , a piszesz takie rzeczy . Zakładam , że był to żart , ale tylko zakładam , a może ja się na żartach nie znam . Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 22:30 Ja nie żartuje. . W programie AA, nie ma czegos takiego ze "Jezus jest naszym duchowym mistrzem".. I uważam ze nie mozna komuś narzucać czegos ze swojej glowy wwzięte a i jeszcze przez slowa "naszym" sugerować ze "naszym w AA".. I pozwalac sobie na ublizanie komuś "w imie mistrza".. ( tylko ktorego.?).. Wiec albo albo załóżmy religiny wątek. . Albo mówmy prawde o AA.. Trzecia alternatywa to taka ze skoro ktos na wlasna potrzebę dorabia jakas Ideologie własną do programu to znaczy ze wymysla cos nowego i tak samo inni maja prawo cos innego wymyślać. ... I to właśnie dzieje sie na forum!!! I tak dzieje sie tez w grupach nazywajacymi sie AA... I wszyscy maja sfałszowane widzenie. Zresztą g.. mnie obchodzi co maja wszyscy.. Ja przynajmniej napisalem prawdę. . A jeslk sie mylę to prosze pokazać mi gdzie Jezus został nazwany "duchowym mistrzem trzezwiacych" i jak to się ma do preambuly w ktorej napisane jest "ze AA nie jest zwiazane z zadna religia".. Zresztą. . Odpisuje Z grzeczności do Ciebie boja.. Ty masz prawo miec własne zdanie. W każdym razie gdybym mial uwierzyć ze mistrzem duchowym aaugusta jest Jezus to musiałbym w ogóle przestać wierzyć. . ; ) A mi jeszcze chce się wierzyc.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 22:39 Po za tym ja na serio nie biore na poważnie wpisów aa A wiec możesz sie oburzac na mnie i moze sie każdy tu oburzac.. Ale bede pisal co chce tak samo jak każdy tutaj.. Tak długo a stwierdze ze mi sie nie chce.. ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ Lubie Siebie Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 22:53 thomi73pl napisał: > Po za tym ja na serio nie biore na poważnie wpisów aa... _______________________________________________. Nie przejmuj sie ciebie takze tu nikt nie bierze na serio...! ;-) My: A... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boja55 Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 23:10 thomi73pl napisał: > Ja nie żartuje. . > W programie AA, nie ma czegos takiego ze "Jezus jest naszym duchowym mistrzem". > . Czegoś takiego nie ma > > I uważam ze nie mozna komuś narzucać czegos ze swojej glowy wwzięte a i jeszcz > e przez slowa "naszym" sugerować ze "naszym w AA".. > > I pozwalac sobie na ublizanie komuś "w imie mistrza".. > ( tylko ktorego.?).. > Tego też nie wolno. > Wiec albo albo załóżmy religiny wątek. . > Albo mówmy prawde o AA.. > Mówmy prawdę o AA > Trzecia alternatywa to taka ze skoro ktos na wlasna potrzebę dorabia jakas Id > eologie własną do programu to znaczy ze wymysla cos nowego i tak samo inni maj > a prawo cos innego wymyślać. ... > I to właśnie dzieje sie na forum!!! > Sam o tym napisałeś . Jest to Forum i każdy ma prawo wymyślać i pisać co mu się podoba . Ty , ja , czy inny uczestnik Forum może się z tym nie zgadzać , może to napisać , ktoś inny coś dopisze i wychodzą zaśmiecone wątki . > I tak dzieje sie tez w grupach nazywajacymi sie AA... > Grupy AA działają zgodnie z Tradycjami AA > I wszyscy maja sfałszowane widzenie. > > Zresztą g.. mnie obchodzi co maja wszyscy.. > Masz rację , zajmuj się sobą . > Ja przynajmniej napisalem prawdę. . > To jest Twoja prawda , ktoś inny może to inaczej widzieć . > A jeslk sie mylę to prosze pokazać mi gdzie Jezus został nazwany "duchowym mis > trzem trzezwiacych" i jak to się ma do preambuly w ktorej napisane jest "ze AA > nie jest zwiazane z zadna religia".. > To prawda , AA nie jest związane z żadną religią . Podam przykład . We wrześniu byłem na Dniach skupienia i modlitwy . To spotkanie nie było firmowane przez AA , lecz byli tam sami alkoholicy . Był wśród nas człowiek , który mówił o sobie , że jest ateistą . Więc jak widzisz , w AA jest miejsce dla każdego . > Zresztą. . > Odpisuje Z grzeczności do Ciebie boja.. > Dziękuję za grzeczność . > Ty masz prawo miec własne zdanie. > Tak , ja mam prawo mieć własne zdanie . > W każdym razie gdybym mial uwierzyć ze mistrzem duchowym aaugusta jest Jezus to > musiałbym w ogóle przestać wierzyć. . ; ) > August o tym pisał już nie raz , ale to Jego musisz o to zapytać . > A mi jeszcze chce się wierzyc.. ;) > To dobrze . Dla mnie życie bez wiary nie miałoby sensu . > Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 07.12.13, 23:13 Wiara góry przenosi- i nie trzeba jej udowadniać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 11:37 iskram napisała: > Wiara góry przenosi- i nie trzeba jej udowadniać!!!! ___________________________________________. Motto alkoholikow: Gdzie nie ma wiary, tam statystyka jest...! ;-) - (A...) A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 11:26 > thomi73pl napisał: > > Ja nie żartuje. . > > W programie AA, nie ma czegos takiego ze "Jezus jest naszym duchowym mistrzem".. - - - - - - - - - - - Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 11:43 aaugustw napisał: .... - Ps. To On mi podpowiada to, co ja tu mam pisac o tych umarlych, o tych kundelkach, o malpkach, czy innych z tej rodziny alkodarkach W takim razie masz dar.! .. a sciemniasz, ze AA cie uratowało. . ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ Lubie Siebie Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 11:47 thomi73pl napisał (do A...): > W takim razie masz dar.! > .. a sciemniasz, ze AA cie uratowało. . ________________________________. To i dar i mowa serca...! ;-) AA mnie uratowalo, bo wskazalo mi te droge do Niego, teraz to juz tylko On za mnie dziala... - Badz wola Jego. A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 11:51 aaugustw napisał (do Thomika): > To i dar i mowa serca...! ;-) > AA mnie uratowalo, bo wskazalo mi te droge do Niego, > teraz to juz tylko On za mnie dziala... - Badz wola Jego. ______________________________________________. To dlatego napisalem niedawno zagubionemu alkodarkowi, ktory mnie pytal o Kroki AA, ze ja dla siebie uzywam juz tylko te trzy ostatnie Kroki AA (10, 11 i 12)... A... Ps. Ile wy z tego zrozumieliscie - nie wiem... - Wiem ze prawie NIC...! Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 11:52 Znam w swoin mieście rodzinnym takiego alkoholika który odnalazł te drogę bez AA. (nie chodzil na mitingi ) Teraz "służy" ludzia prawie jak ksiądz. Też został uleczony... A wiec jednak AA nie jest jedyna droga do trzeźwości. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 12:00 thomi73pl napisał: > Znam w swoin mieście rodzinnym takiego alkoholika który odnalazł te drogę bez A > A. (nie chodzil na mitingi ) > Teraz "służy" ludzia prawie jak ksiądz. > Też został uleczony...> > A wiec jednak AA nie jest jedyna droga do trzeźwości. _____________________________________________. Ooo Thomiku tu bylbym ostrozny... - Bardzo ostrozny z tymi, ktorzy doswiadczyli takiego "przebudzenia duchowego" i oddali sie Bozej posludze przy oltarzu... Znam takze takiego... - Nie bede wchodzil w szczegoly... On jest abstynentem dlugie juz lata i posluguje jak ksiadz, ale w tym jest jedno ale... - Rozmawialem z jego zona... Thomiczku powiem ci tylko tyle; z niczego nie ma nic... - Tylko oddychac czystym powietrzem to za malo... - My potrzebujemy od czasu, do czasu takze golonki i "chleba" daj nam takze dzisiaj...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 12:08 Jak to z niczego , i ksiadz ma pensje! Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 12:31 [u]: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. aaugustw 08.12.13, 12:00 Odpowiedz thomi73pl napisał: > Znam w swoin mieście rodzinnym takiego alkoholika który odnalazł te drogę bez A > A. (nie chodzil na mitingi ) > Teraz "służy" ludzia prawie jak ksiądz. > Też został uleczony...> > A wiec jednak AA nie jest jedyna droga do trzeźwości. _____________________________________________. Ooo Thomiku tu bylbym ostrozny... - Bardzo ostrozny ... No "byłbyś. .", Ale nie jesteś. .. Ja jednak pozostanę ostrożnym I to nie tylko "tu". Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 12:32 Ps.. A raczej uwaznym.. ;) ( ostrożność kojarzy mi soe z lękiem) Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 12:04 Wybierz swoją drogę,bez ktosiów ,innych! Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 12:19 --augustw napisał: > > thomi73pl napisał: > > > Ja nie żartuje. . > > > W programie AA, nie ma czegos takiego ze > "Jezus jest naszym duchowym mistrzem".. > - - - - - - - - - - - Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 13:10 thomi73pl zapytał (A...): > I tym co poniżej. .? _________________________________________. Naturalnie... - Takze w tym co ponizej wyczytales..! Popatrz jak potem wszystko sie wyprostowalo...! ;-) Tego ty thomiczku nie jestes w stanie zwietrzyc...!! A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 13:42 Potrafię mam jednak inne zdanie a ty masz prawo mieć swoje Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 08.12.13, 21:55 thomi73pl napisał: > Potrafię mam jednak inne zdanie a ty masz prawo mieć swoje _____________________________________________________. Wlasnie ze nie potrafisz tego zrozumiec, inaczej przytaczalbys nam tu argumenty, a ty tylko jajczysz na okraglo piszac ze rozumiesz, ze wiesz, etc...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 09.12.13, 12:13 aaugustw napisał: > thomi73pl napisał: > > Potrafię mam jednak inne zdanie a ty masz prawo mieć swoje > _____________________________________________________. > Wlasnie ze nie potrafisz tego zrozumiec, inaczej przytaczalbys nam ... (Itd.) Do tego tez masz prawo (tupac nogami, mowic "właśnie ze ze", "nie pozwolę na to", ",.. nie dpouszcze".. ).. By tak myśleć. . I jesli jest z tym Ci dobrze to ok.. A ja nie odczuwam potrzeby "przytaczaniu "tu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 09.12.13, 12:58 thomi73pl napisał: > Do tego tez masz prawo (tupac nogami, mowic "właśnie ze ze", "nie pozwolę na > to", ",.. nie dpouszcze".. ).. > By tak myśleć. . I jesli jest z tym Ci dobrze to ok.. > A ja nie odczuwam potrzeby "przytaczaniu "tu. __________________________________________. Tak zachowuja sie dzieci 4, 5-cio letnie; wszystko na "NIE"...! Tobie nie wypada tak juz thomiczku...! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 09.12.13, 13:11 To jest takie proste ,jak czegos nie wiesz to sie pytaj ,sprawdzaj , wybieraj , i nie łykaj wszystkiego jak pelikan! Uczucia są twoje , rozum też ,nie mysli sie za kogoś ,tylko rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 09.12.13, 13:16 > Do tego tez masz prawo (tupac nogami, mowic "właśnie ze ze", "nie pozwo > lę na > > to", ",.. nie dpouszcze".. ).. > > By tak myśleć. . I jesli jest z tym Ci dobrze to ok.. > > A ja nie odczuwam potrzeby "przytaczaniu "tu. > I A. Odpisał: __________________________________________. > Tak zachowuja sie dzieci 4, 5-cio letnie; - zgadza się. . ...! > Tobie nie wypada tak juz thomiczku...! :-( > A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 09.12.13, 16:17 thomi73pl napisał (do A...): > ... jeśli o mnie chodzi, to ja nie juz od dawna nie zajmuje robieniem tego:"co wypada".. ________________________________________________________. Nie przesadzaj dzieciaku... - Sa pewne normy, ktorych sie nie przekracza, np. na pogrzebie nioe bedziesz spiewaj na glos: "100 lat, niech zyje nam", bo nazwa cie glosno idiota...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 09.12.13, 16:29 Dobry przykład. . Z tym pogrzebem.. Jesli pojde na pogrzeb tylkk dlatego ze wypada, to moze właśnie zaspiewam "sto lat", po np. Litrze. . Jeśli czuje ze nir chce isc na pogrzeb tp nie ide.. Jesli pojde w zgodzie ze sobą. . To i w zgodzie ze soba będę skupiony tak jak wszyscy o nie zaspoewam "sto lat"., dlatego ze nie wypada, ale dlatego ze jest to zgodne ze mną. . W ogóle ( ale tak na marginesie).. to miedzy wierszami twoich wypowiedzi.. jest ciągle jakos przymus. . Zastanów sie teraz czy te twoje 17 lat zroniles dlatego, ze "tak wypada", czy szczerze dla siebie. .. Ja nie robie niczego co wypada. !.. A za każd razem kiedy starałem sie robic co wypada.. Konczylo sie to zle dla mnie.. A chyba nie o to chodzi .(odp. Pod gwiazdkami) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 09.12.13, 16:35 thomi73pl napisal do A...: > Zastanów sie teraz czy te twoje 17 lat zroniles dlatego, ze "tak wypada", czy > szczerze dla siebie. .. ______________________________________________. Zastanowilem sie i wyszlo mi, ze te moje 17 lat "zronilem" dlatego, ze jestem po prostu zwyklym alkoholikiem...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 09.12.13, 16:45 aaugustw napisał: > thomi73pl napisal do A...: > > Zastanów sie teraz czy te twoje 17 lat zroniles dlatego, ze "tak wypada > ", czy > > szczerze dla siebie. .. > ______________________________________________. > Zastanowilem sie i wyszlo mi, ze te moje 17 lat "zronilem" > dlatego, ze jestem po prostu zwyklym alkoholikiem...! ;-) > A... Sugerujesz ze ja jestem- niezwyklym ? - Ps. Ciesze sie ze moje literówki sa zabawne. ;) I ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ Lubie Siebie Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 09.12.13, 16:41 ________________________________________________________. > Nie przesadzaj dzieciaku.. - byc może jest we mnie zbyt duzo dziecka. ., ale to problem moj.. a twoj takie, ze w kółko to zauważasz i to świadczy ze za dużo w tobie z tego dorosłego ( to wskazówka) > - Sa pewne normy, ktorych sie nie przekracza, Wszystkie sa do przekroczenia i dobrze o tym wiesz. . Za to nie wiesz do końca ile kosztuje ich przekraczanie > np. na pogrzebie nioe bedziesz spiewaj na glos: "100 lat, niech zyje nam", A właściwie co widzisz zlego w tym by zaspiewac zmarłemu "sto lat", z myślą zeby tyle i więcej zyl w naszych glowach.. > bo nazwa cie glosno idiota...! Ty się widocznie tym przejmujesz. .. Ja się przejmuje tulko tym kiedy zaczynaja na mnie dzialac obelgi lub pochwały. . > A... "Nie przesadzaj dzieciaku... "..:) Ales Ty A.. wydoroslal.. woow... ! ;) ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ Lubie Siebie Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 09.12.13, 20:28 "Thomi 73" cyniczne zachowanie swiadczy o niskim poziomie twojej inteligencji ,widać jak Ci wspomagacze pomagaja ! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 09.12.13, 20:31 iskram napisała: > "Thomi 73" cyniczne zachowanie swiadczy o niskim poziomie twojej inteligencji > ,widać jak Ci wspomagacze pomagaja ! ;-))) ______________________________________________. Coz, zanim wszystko wyparuje z niego, to takze proces...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
thomi73pl Re: Nie trzeba byc prorokiem., by stwierdzić, .. 09.12.13, 21:15 > iskram napisała: > > "Thomi 73" cyniczne zachowanie swiadczy o niskim poziomie twojej intelig > encji > > ,widać jak Ci wspomagacze pomagaja ! ;-))) > ______________________________________________. uwazasz mnie za cynika.. :) ? czy tylko moje wypowiedzi Cie drażnią, taz że musisz je jakos sobie nazwać. ? nie wiem o czym to swiadczy.. i nigdy nie słyszałem takiego wniosku.. Ale dziekuje ci za tę uwage.. znow czegos się nauczyłem .. .. tego jak ludzie bywają pochopni w ocenach ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ Lubie Siebie Odpowiedz Link Zgłoś