Dodaj do ulubionych

test na świńską grypę

24.10.09, 23:33
ktoś z foruma już to ma?
czytogrypa.pl/test/?r=1
Obserwuj wątek
    • sucharek_bl Re: test na świńską grypę 25.10.09, 09:05
      Nawet jak zaznaczę właściwe dla zdrowia odpowiedzi to podsumowanie wyskakuje, że jestem bardzo chory i natychmiast do lekarza-jakaś cicha promocja lekarzy?
      • ichnia Re: test na świńską grypę 25.10.09, 09:45
        sucharek_bl napisał:
        > Nawet jak zaznaczę właściwe dla zdrowia odpowiedzi to podsumowanie
        wyskakuje, ż
        > e jestem bardzo chory i natychmiast do lekarza-jakaś cicha
        promocja lekarzy?
        Raczej nie, powinieneś zgłosić się jak najszybciej do lekarza ;)
        • sucharek_bl Re: test na świńską grypę 25.10.09, 12:17
          ichnia napisała:

> sucharek_bl napisał:
          > > Nawet jak zaznaczę właściwe dla zdrowia odpowiedzi to podsumowanie
          > wyskakuje, ż
          > > e jestem bardzo chory i natychmiast do lekarza-jakaś cicha
          > promocja lekarzy?
          > Raczej nie, powinieneś zgłosić się jak najszybciej do lekarza ;)

Bo się nie ślinię i nie mam trudności w połykaniu śliny a moja skóra nie jest sina? No właśnie wszystko zaznaczyłem jak najlepiej ale chyba faktycznie zgłoszę się do lekarza i pokażę mu tę stronę-może się nie wkurzy że robię sobie jaja? :D
          • sucharek_bl Re: test na świńską grypę 25.10.09, 12:17
            A przepraszam, zaznaczyłem 1 odpowiedź że czasami mam krew jakby pod skórą-takie wybroczyny ale to trądzik taki czasami bardziej ale już zasugerowano mi natychmiast zgłosić się do szpitala;d
            • bazoooka Re: test na świńską grypę 25.10.09, 12:23
              :) szczerze mówiąc, zakładając ten wątek liczyłam właśnie na Ciebie, suchy.
              zdrówka życzę!
              • ichnia Re: test na świńską grypę 25.10.09, 12:26
                bazoooka napisała:
                > :) szczerze mówiąc, zakładając ten wątek liczyłam właśnie na
                Ciebie, suchy.

I słusznie, jak widać. Mnie po wypełnieniu testu wyszło, że jestem
                zdrowa :)

> zdrówka życzę!

I ja życzę.
              • sucharek_bl Re: test na świńską grypę 25.10.09, 12:54
                bazoooka napisała:

> :) szczerze mówiąc, zakładając ten wątek liczyłam właśnie na Ciebie, suchy.
                > zdrówka życzę!

Ale nie myl tego z hipochondrią-ja tylko żartuję i tylko chciałem napisać coś od siebie. A co się stało że taka miła dla mnie? Zrobiłem Ci wiele przykrości, nie ma co mówić i z perspektywy czasu widzę dokładnie że byłem durny i to jak...
                • bazoooka Re: test na świńską grypę 25.10.09, 13:38
                  ja tam wszelkie żale jakie miałam (do kogokolwiek z przeszłości) już dawno z
                  siebie wyrzuciłam, razem z pozbywaniem się własnych demonów - co przyszło drogą
                  dość paradoksalną w pewnym momencie. było czarno biało, potem - z podczepienia -
                  skrajnie czarno biało, a potem powoli coraz bardziej i bardziej szaro. świetna
                  metoda, może kiedyś napiszę książkę...

a czy miła? neutralna raczej, a nawet lekko zgryźliwa :)
                  • sucharek_bl Re: test na świńską grypę 25.10.09, 15:13
                    bazoooka napisała:

> ja tam wszelkie żale jakie miałam (do kogokolwiek z przeszłości) już dawno z
                    > siebie wyrzuciłam, razem z pozbywaniem się własnych demonów - co przyszło drogą
                    > dość paradoksalną w pewnym momencie. było czarno biało, potem - z podczepienia
                    > -
                    > skrajnie czarno biało, a potem powoli coraz bardziej i bardziej szaro. świetna
                    > metoda, może kiedyś napiszę książkę...
                    >
                    > a czy miła? neutralna raczej, a nawet lekko zgryźliwa :)

To prawda. Wyrzucenie demonów to jest dobra metoda. Szkoda że w dzisiejszym świecie taka trudna i nawet wydrzeć się nie ma specjalnie gdzie
                    • lucyna_n Re: test na świńską grypę 25.10.09, 15:27
                      też sobei tak ostatnio myślalam że gdyby człowiek mógl gdzieś pójść i
                      wywrzeszczeć tak na maksa cały smutek, żal i co tam ma w sobie bolącego toby mu
                      się od razu zrobiło lepiej. czujecie czaem taką potrzebę krzyku?
                      • bazoooka Re: test na świńską grypę 25.10.09, 15:54
                        czasem tak. tylko gdzie, kiedy, jak?
                        może powinni w ramach terapii wynajmować ludziom na godzinę np. wytłumione
                        pokoje i dawać megafony?
                        • sucharek_bl Re: test na świńską grypę 25.10.09, 16:34
                          Z tym wynajmem pokoi do krzyku to świetny biznes by wyszedł :D I wielu osobom by pomogło. Co do krzyku to tak, właśnie o tym napisałem bo sam mam ochotę na wrzask
                          • best.adriana Re: test na świńską grypę 25.10.09, 20:02
                            Oj chętnie bym se z Wami pokrzyczała:D
                        • ichnia Re: test na świńską grypę 26.10.09, 09:34
                          bazoooka napisała:
                          > czasem tak. tylko gdzie, kiedy, jak?

W LESIE, WSZYSTKO JEDNO, GŁOŚNO.
                          • lucyna_n Re: test na świńską grypę 26.10.09, 10:21
                            w lesie? a co ci te biedne zwierzęta zawiniły?
                            w lesie ja mowię szeptem, alebo wcale nie mowię, zwłaszcza w glębokiej puszczy
                        • lucyna_n Re: test na świńską grypę 26.10.09, 10:20
                          slyszalam o wydzieraniu się w pobliżu przejeżdżającego pociągu.
                          • ichnia Re: test na świńską grypę 26.10.09, 10:26
                            lucyna_n napisała:
                            > slyszalam o wydzieraniu się w pobliżu przejeżdżającego pociągu.

Dobry pomysł. Ale chyba najlepiej po zmroku.
                            • lucyna_n Re: test na świńską grypę 26.10.09, 10:31
                              ja miałabym obawę że nie poprzestanę na krzyku w obliczu znalezienia się w
                              ciemności wobec nadjeżdżającego pociągu.
                              • ichnia Re: test na świńską grypę 26.10.09, 10:46
                                lucyna_n napisała:
                                > ja miałabym obawę że nie poprzestanę na krzyku w obliczu znalezienia się w
                                > ciemności wobec nadjeżdżającego pociągu.

Wiele pokus codziennie na nas czyha...
                                • lucyna_n Re: test na świńską grypę 26.10.09, 10:50
                                  taka piosenka Variete była "otwarte okno kusi cię wiosną"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka