bazoooka 24.10.09, 23:33 ktoś z foruma już to ma? czytogrypa.pl/test/?r=1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sucharek_bl Re: test na świńską grypę 25.10.09, 09:05 Nawet jak zaznaczę właściwe dla zdrowia odpowiedzi to podsumowanie wyskakuje, że jestem bardzo chory i natychmiast do lekarza-jakaś cicha promocja lekarzy? Odpowiedz Link
ichnia Re: test na świńską grypę 25.10.09, 09:45 sucharek_bl napisał: > Nawet jak zaznaczę właściwe dla zdrowia odpowiedzi to podsumowanie wyskakuje, ż > e jestem bardzo chory i natychmiast do lekarza-jakaś cicha promocja lekarzy? Raczej nie, powinieneś zgłosić się jak najszybciej do lekarza ;) Odpowiedz Link
sucharek_bl Re: test na świńską grypę 25.10.09, 12:17 ichnia napisała: > sucharek_bl napisał: > > Nawet jak zaznaczę właściwe dla zdrowia odpowiedzi to podsumowanie > wyskakuje, ż > > e jestem bardzo chory i natychmiast do lekarza-jakaś cicha > promocja lekarzy? > Raczej nie, powinieneś zgłosić się jak najszybciej do lekarza ;) Bo się nie ślinię i nie mam trudności w połykaniu śliny a moja skóra nie jest sina? No właśnie wszystko zaznaczyłem jak najlepiej ale chyba faktycznie zgłoszę się do lekarza i pokażę mu tę stronę-może się nie wkurzy że robię sobie jaja? :D Odpowiedz Link
sucharek_bl Re: test na świńską grypę 25.10.09, 12:17 A przepraszam, zaznaczyłem 1 odpowiedź że czasami mam krew jakby pod skórą-takie wybroczyny ale to trądzik taki czasami bardziej ale już zasugerowano mi natychmiast zgłosić się do szpitala;d Odpowiedz Link
bazoooka Re: test na świńską grypę 25.10.09, 12:23 :) szczerze mówiąc, zakładając ten wątek liczyłam właśnie na Ciebie, suchy. zdrówka życzę! Odpowiedz Link
ichnia Re: test na świńską grypę 25.10.09, 12:26 bazoooka napisała: > :) szczerze mówiąc, zakładając ten wątek liczyłam właśnie na Ciebie, suchy. I słusznie, jak widać. Mnie po wypełnieniu testu wyszło, że jestem zdrowa :) > zdrówka życzę! I ja życzę. Odpowiedz Link
sucharek_bl Re: test na świńską grypę 25.10.09, 12:54 bazoooka napisała: > :) szczerze mówiąc, zakładając ten wątek liczyłam właśnie na Ciebie, suchy. > zdrówka życzę! Ale nie myl tego z hipochondrią-ja tylko żartuję i tylko chciałem napisać coś od siebie. A co się stało że taka miła dla mnie? Zrobiłem Ci wiele przykrości, nie ma co mówić i z perspektywy czasu widzę dokładnie że byłem durny i to jak... Odpowiedz Link
bazoooka Re: test na świńską grypę 25.10.09, 13:38 ja tam wszelkie żale jakie miałam (do kogokolwiek z przeszłości) już dawno z siebie wyrzuciłam, razem z pozbywaniem się własnych demonów - co przyszło drogą dość paradoksalną w pewnym momencie. było czarno biało, potem - z podczepienia - skrajnie czarno biało, a potem powoli coraz bardziej i bardziej szaro. świetna metoda, może kiedyś napiszę książkę... a czy miła? neutralna raczej, a nawet lekko zgryźliwa :) Odpowiedz Link
sucharek_bl Re: test na świńską grypę 25.10.09, 15:13 bazoooka napisała: > ja tam wszelkie żale jakie miałam (do kogokolwiek z przeszłości) już dawno z > siebie wyrzuciłam, razem z pozbywaniem się własnych demonów - co przyszło drogą > dość paradoksalną w pewnym momencie. było czarno biało, potem - z podczepienia > - > skrajnie czarno biało, a potem powoli coraz bardziej i bardziej szaro. świetna > metoda, może kiedyś napiszę książkę... > > a czy miła? neutralna raczej, a nawet lekko zgryźliwa :) To prawda. Wyrzucenie demonów to jest dobra metoda. Szkoda że w dzisiejszym świecie taka trudna i nawet wydrzeć się nie ma specjalnie gdzie Odpowiedz Link
lucyna_n Re: test na świńską grypę 25.10.09, 15:27 też sobei tak ostatnio myślalam że gdyby człowiek mógl gdzieś pójść i wywrzeszczeć tak na maksa cały smutek, żal i co tam ma w sobie bolącego toby mu się od razu zrobiło lepiej. czujecie czaem taką potrzebę krzyku? Odpowiedz Link
bazoooka Re: test na świńską grypę 25.10.09, 15:54 czasem tak. tylko gdzie, kiedy, jak? może powinni w ramach terapii wynajmować ludziom na godzinę np. wytłumione pokoje i dawać megafony? Odpowiedz Link
sucharek_bl Re: test na świńską grypę 25.10.09, 16:34 Z tym wynajmem pokoi do krzyku to świetny biznes by wyszedł :D I wielu osobom by pomogło. Co do krzyku to tak, właśnie o tym napisałem bo sam mam ochotę na wrzask Odpowiedz Link
best.adriana Re: test na świńską grypę 25.10.09, 20:02 Oj chętnie bym se z Wami pokrzyczała:D Odpowiedz Link
ichnia Re: test na świńską grypę 26.10.09, 09:34 bazoooka napisała: > czasem tak. tylko gdzie, kiedy, jak? W LESIE, WSZYSTKO JEDNO, GŁOŚNO. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: test na świńską grypę 26.10.09, 10:21 w lesie? a co ci te biedne zwierzęta zawiniły? w lesie ja mowię szeptem, alebo wcale nie mowię, zwłaszcza w glębokiej puszczy Odpowiedz Link
lucyna_n Re: test na świńską grypę 26.10.09, 10:20 slyszalam o wydzieraniu się w pobliżu przejeżdżającego pociągu. Odpowiedz Link
ichnia Re: test na świńską grypę 26.10.09, 10:26 lucyna_n napisała: > slyszalam o wydzieraniu się w pobliżu przejeżdżającego pociągu. Dobry pomysł. Ale chyba najlepiej po zmroku. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: test na świńską grypę 26.10.09, 10:31 ja miałabym obawę że nie poprzestanę na krzyku w obliczu znalezienia się w ciemności wobec nadjeżdżającego pociągu. Odpowiedz Link
ichnia Re: test na świńską grypę 26.10.09, 10:46 lucyna_n napisała: > ja miałabym obawę że nie poprzestanę na krzyku w obliczu znalezienia się w > ciemności wobec nadjeżdżającego pociągu. Wiele pokus codziennie na nas czyha... Odpowiedz Link
lucyna_n Re: test na świńską grypę 26.10.09, 10:50 taka piosenka Variete była "otwarte okno kusi cię wiosną" Odpowiedz Link