Dodaj do ulubionych

zabiegi bezpłatne w różnych problemach zdrowotnych

21.10.10, 09:38
W dniu 27.10.2010 (środa) zapraszam na bezpłatne 30 minutowe zabiegi bioenergoterapeutyczne lub chiropraktyczne z elementami terapii energetycznych do nowo otwartego gabinetu bioenergoterapii i chiropraktyki na warszawskim Ursynowie przy ul. Dereniowej 13 piętro 12. Zabiegi mają na celu przedstawienie jak działa nowoczesna i zaawansowana bioenergoterapia w której istotnymi aspektami są oczyszczanie i regulacja organizmu ludzkiego oraz delikatna i efektywna chiropraktyka McTimoeny-Corley’a, która przywraca właściwe warunki aparatowi ruchu i m.i.n. usuwa dolegliwości bólowe kręgosłupa. Nawet 1 zabieg energetyczny lub chiropraktyczny potrafi pomóc w bardzo znaczącym stopniu choć oczywiście często jest potrzeba wykonania większej ilości zabiegów w zależności od problemów. Zabiegi będą wykonywane w 2 turach od 8:00 do 11:30 oraz od 15:30 do 19:00 .
Pomagałem już w usuwaniu lub złagodzeniu problemów zdrowotnych w postaci porażenia mózgowego, migreny, zapalenia zatok, stanów zapalnych różnego pochodzenia , zwyrodnień kostno-stawowych, dolegliwości układu trawiennego, krwionośnego, oddechowego, nerwowego, obrzęków i zastojów spowodowanych złym krążeniem m.i.n. obrzęków nóg po zakrzepicy, bólów mięśni, dolegliwości kręgosłupa , miednicy, kończyn, torbieli na jajnikach, zaburzeń miesiączkowania, impotencji, bólów różnego pochodzenia, depresji , zaburzeń snu, silnego zmęczenia i złego samopoczucia, niepokojów i lęków oraz innych problemach zdrowotnych . Zapisy – pytania i ewentualne informacje pod numerem telefonu 509998804 , poprzez mail: bioenergomasaz@bioenergomasaz.pl, gadu-gadu: 11911897 . Przy zapisie proszę podać skąd uzyskaliście Państwo informacje o bezpłatnych zabiegach. Więcej o mnie i o terapiach można znaleźć na mojej stronie. www.bioenergomasaz.pl . W miarę możliwości będę odpowiadał też na ewentualne pytania lub udzielał informacji na forum aby szerzyć rzetelną wiedzę o w/w terapiach. Planuję aby tego typu zabiegi odbywały się 1 raz w miesiącu. W pewnych przypadkach jestem skłonny podjąć się dłuższej bezpłatnej terapii w zamian za dokumentację medyczną.
Zapraszam i pozdrawiam
Piotr Jańczuk
Obserwuj wątek
    • piotr-janczuk Re: zabiegi bezpłatne w różnych problemach zdrowo 15.12.10, 20:00
      Zapraszam na kolejny dzień bezpłatnych zabiegów w dniu 21.12.2010 (wtorek) w godzinach 15:00-20:00 . Więcej o mnie na mojej stronie www.bioenergomasaz.pl/ . Ciekawsze efekty moich zabiegów opisuję i dokumentuję w dziale www.bioenergomasaz.pl/efektyzabiegow.php
      Zapraszam serdecznie
      Piotr Jańczuk

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka