sw.ad 10.06.12, 14:44 Oto jak wyglada marsz rosjan www.youtube.com/watch?v=qhtb7Cgqoak niebiesciutko projektanci mody, sieroty po komunie: mucha i tusk ubiora ich w stroje czerwono zolte. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Info dla patriotow 10.06.12, 15:03 smutne. Rosjanie we Wrocławiu. pora odlotu czy coś. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Info dla patriotow 10.06.12, 15:15 ogólnie. gdyby jesień była to, to rzec by można, że i klonom ręce opadły i mnie. - vide Lilka. ale jesieni nie ma, a Rosjanie bili we Wrocławiu. i takie to smętne buty. Odpowiedz Link
sw.ad Re: Info dla patriotow 10.06.12, 15:26 strzelali w potylice pisowskim patriotom z rozancami w raczkach Odpowiedz Link
sw.ad Re: Info dla patriotow 11.06.12, 17:41 antykacapstwo szczeka jak oszalale. wczoraj byl full metal jacket. jest tam pokazana prosta sztuka zarzadzania bydlem czyli polityka. trzeba bydlo trzymac krotko, zeby balo sie podskoczyc i pokazac kozla ofiarnego, bo energia kumulowana musi miec ujscie. Czyli wrog zewnetrzny oraz najslabszy w stadzie. W polityce stado frustratow nie podskoczy przelozonym, policjantom, ale za to rzad wskaze ruskiego, a pozatym sa zawsze roznej masci pedaly. ale jutro dostana wpierdol jak ten porzadkowy i beda uprawiac martyrologie. bo polskie samce do tego sie nadaja najlepiej. ciekawe czemu full metal jacket i lsnienie sa zawsze z napisami. Odpowiedz Link
ad.sw Re: Info dla patriotow 12.06.12, 20:34 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11919813,Zadyma_podczas_marszu_rosyjskich_kibicow__Polak_nieprzytomny.html hehe, jakos mnie nie dziwi ze polski przyglup lezy. niestety polska policja ma tendecje do bronienia tej oenerowskiej holoty, a powinni im ruscy wpierdolic jeszcze mocniej. Odpowiedz Link
ad.sw Re: Info dla patriotow 13.06.12, 09:32 peowiaki maja krew na rekach. gazetka szczula opowiesciami o zranionych uczuciach polskich dziewic na widok jakis znaczkow urojonych, opowiesciami o jakims swięcie, bo pewnie putin byl w spisku z fifa przy ustalaniu daty. jest to normalna sprawa w historii ze lyse debilki z palami sa na uslugach elit. czasem wprost jak za hitlera, czasem posrednio, zeby krzyczec ze pis winny i musimy rzadzic. Odpowiedz Link
ad.sw Re: Info dla patriotow 13.06.12, 09:46 pokazali zdjecia polskich kiboli, czyli polska silownia. tluszcz sterydy i wóda. ruskie ćwiczą na drabinkach gimnastycznych w parkach i są szczupli i silni. pozniej lezy tlusty polski wojownik z drugim podbrodkiem. polscy bohaterowie mieli jaja tylko rzucic sie na panow w wieku srednim majac za soba kilkudziesieciu debilkow. od mlodszych ruskich by dostali wpierdol. Odpowiedz Link
ad.sw Re: Info dla patriotow 13.06.12, 14:41 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11923587,Kwasniewski_o_zatrzymaniu__Kory___Posiadanie_niewielkiej.html?lokale=warszawa baby boomersy sie wyzywia. wprowadzono przepis ze prokuratura moze odstapic. pania kore pan kwasniewski obroni, ministrowie swoje dzieci obronia, a reszta bedzie miala wyroki. najwyzszy czas odciac doplaty na leczenie baby boomersow. nie ma potrzeby zeby mieli socjal, wolny rynek ich wyleczy. Odpowiedz Link
frajer_polska Re: Info dla patriotow 13.06.12, 22:04 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11929447,Pierwsze_wyroki_za_zadyme_w_stolicy__Lekkie_kary_.html?lokale=warszawa niezle wyroki. ja sie takze moge pochwalic podobnym plus upokarzajace przesluchanie przez psychiatre, chociaz nic nigdy nikomu nie zrobilem. klamca tusk opowiada ze sprawa nie jest polityczna chociaz sam szczul wczesniej, podobnie jak gazetka. raptem sie zrobila wojenka miedzy durniami. a nie wazki problem czy ruskie moga chodzic po ziemi jana pawla. pewne debilki lyse tak zwani uzyteczni idioci mlodociani dostali lekkie wyroki, a a inni lysi na etatach, ktorzy ich zorganizowali dostali premie. a pozniej bedzie dzielny szeryf walczyl z problemami ktore stwarza. Odpowiedz Link
ger-te Re: Info dla patriotow 13.06.12, 23:50 materna szczeka. w gazetce szczeka, w tvnie szczeka... czemu szczeka? zaczepili go w sejmie bo jest poslem? skad sie wzial w mediach? pan materna powiedzial : pamietajmy kto walczy z kibolstwem, a kto kiboli bronil. spodziewajmy sie za jakies pol roku, ze pan materna dostanie jakis ciekawy program w telewizji za zaslugi : kabaret geriatryczny. Odpowiedz Link
ser-ta Re: Info dla patriotow 14.06.12, 09:59 pani wielowiejska teraz obwinia prezesa. taki jest mechanizm wojenki polsko polskiej. polska optymistyczna podjudza, polska martyrologiczna ma podchwycic i winna jest wszystkiemu opozycja . bo przeciez nie rzad. przeciez roznego rodzaju agencje zapewne zajmuja sie w tym kraju obrobka seksualna pan poslanek, przeprowadzaja dzieci przez jezzdnie, ale zeby mial lustrowac srodowiska radykalnych grup przed taka imreza? w zadnym razie. tym napewno sie nie zajmuja. kraj ktory ma najwiecej podsluchow w europie, przeciez nie moze sobie poradzic z karkami, ktore maja tyle mozliwosci : komorki, twiter, fora spolecznosciowe. biedni policjanci nie nadazaja. to sie zaostrzy ustawy po euro zeby nadazali. w czasach kryzysu to bardzo wazne, zeby policja byla jeszcze bardziej wydolna. Odpowiedz Link
sketka Re: Info dla patriotow 25.06.12, 19:42 www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,12008131.html materna dalej szczeka. zaczynam sie obawiac ze niedlugo tvn zafunduje mu lifting, bo moze ma mala emeryture jako konferansjer i musi doszczekac dla polski optymistycznej zeby zwiazac koniec z koncem. ja rozumiem, ze "holota gardlujaca w internecie" jak to okreslila gw inteligentka, sfrustrowana ciagle pluje na elity i nie moze sie od nich odczepic. ale czemu polska optymistyczna nie moze odczepic sie od ciemnej polski? czemu nie moze zyc bez niej? cala jej racja istnienia, wszystkie napierdalanki, to glownie unoszenie sie nad nia i krytyka. skoro taka optymistyczna powinna zyc swoim zyciem. a moze to dorosle dzieci domagaja sie milosci. na dole masochisci, a na gorze narcyzi. czy ktos poglaszcze dominiczke wielowiejska po glowce i pochwali za cv? Odpowiedz Link
sketka Najlepszy dowcip wojewodzkiego 26.06.12, 16:41 "Poranny WF schodzi do podziemia ... W Polsce bycie człowiekiem sukcesu wymaga sporego aktorskiego wysiłku. Codziennie grasz główną rolę w kompleksach innych ludzi ... Wszystkim gratuluje wszystkiego!" Opowiada to samo co Materna. Ciekawsze tym bardziej ze jego sukces polega na waleniu w kompleksy innych ludzi. Jest to jakis przyczynek do zrozumienia tej slynnej zawisci polakow. pl.wikipedia.org/wiki/Narcystyczne_zaburzenie_osobowo%C5%9Bci pan kubus spelnia wszystkie kryteria. lacznie z tym w dowcipie, ktory oparty jest na projekcji i zaprzeczeniu, czyli podstawowych mechanizmach narcystycznych Odpowiedz Link
sketka Re: Najlepszy dowcip wojewodzkiego 26.06.12, 17:03 ciekawe, ze wszyscy obroncy wojewodzkiego sa przekonani o tym ze walcza z koltunstwem i dulszczyzna. i z reguly sa z tej samej klasy spolecznej, ktorej kiedys przypisywano wlasnie koltunstwo i dulszczyzne. czyzby klasa srednia dzis stala sie bardziej szczera? czy moze zmienily sie pewne etykietki, a struktura pozostala ta sama. tak jak w filmie wstyd, nawet seks po rewolucji seksualnej rzekomej nie zostal jego pozbawiony, choc niby juz jest szerze. zdaje sie w ferdydurke tez jest pokazany koltun nowoczesny. Odpowiedz Link
pelikone Re: Najlepszy dowcip wojewodzkiego 26.06.12, 21:05 kuzniar. etatowy slugus systemu na odcinku obsmiewania ludzi i pilnowania poprawnosci politycznej. on mowi o zaklamaniu? czlowiek ktory obiecal, ze zwolni sie z roboty jesli tysiac ludzi przysle taka prosbe do telewzji o to, po czym wyzwal ludzi ktorzy takowa przyslali. po czym caly czas on i jego stacja naciskali na prezesa LATO dlaczego nie odejdzie skoro obiecal. wielka sprawa narodowa zeby lato odszedl. bo jedna grupa samcow musi skoczyc na kase ktora trzyma inna grupa samcow. "Nie porywa mnie Cejrowski ale szanuję jego wiedzę i doświadczenie. Nie zachwyca mnie Amerykanin Rush Limbaugh ale podziwiam jego wielomilionową publiczność. Kiedy nazwał dziwką jedną z bohaterek swojej audycji też podniosła się wrzawa. Przeprosił. Limbaugh także ma inną dziennikarską duszę niż ja ale cieszę się, że jest. Obecność takich ludzi w mediach paradoksalnie daje poczucie bezpieczeństwa. " oczywiscie, jak szczekaczki beda opluwac ludzi, to gora bedzie czula sie bezpieczniej. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Info dla patriotow 17.06.12, 14:43 Wczoraj mi się w tramwaju też podobało. Bo weszli Rosjanie a wagon był pełen biało-czerwonych. No i oni i my jeszcze byliśmy przed swoim wypadem z grupy. I Rosjanie zaczęli skandować : "Polska, Polska !". a Polacy na to do nich : "Good luck, good luck !" /tak se piszę tylko. wszak wiem, że Ciebie to nie rusza. mnie tak./ Odpowiedz Link
str_67 Re: Info dla patriotow 18.06.12, 00:01 mi sie podobalo jak rzad po tym jak pobito ludzi na ulicach w centrum miasta, co przypomina obrazki z 3 rzeszy, mowi o durniach i panstwo polskie wystawilo wyroki w zawieszeniu i mandaty. znajac na wlasnej skorze przeliczniki mandatow ja dokonalem conajmniej ataku z nozem. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Info dla patriotow 18.06.12, 00:03 nie wiem, co się działo i co kto wtedy mówił, bo byłam wówczas nieczynną. jeśli było tak, jak mówisz, to też się mi nie podoba to. Odpowiedz Link
str_67 Re: Info dla patriotow 18.06.12, 00:04 ale jak baby boomers dostanie pala na uniwersytecie to afera na pol wieku. zdaje sie w tym samym czasie francuski general strzelal do podobnych Odpowiedz Link