sun_of_the_beach 16.09.09, 22:24 Pewien kupiec z Trójmiasta nie cierpiał wyrabiac ciasta do Chin po ryż skoczył zgrabne krążki utoczył to są wafle ryżowe i basta! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mor_lena Re: limeryki waflowe 17.09.09, 11:46 Pewien konsument z Włoszczowy spożywał na stacji wafel ryżowy. Nagle się nim zakrztusił i się biedak udusił, jak nad uchem mu gwizdnął osobowy. Odpowiedz Link
rudy.mundek.ziutka.druh Re: limeryki waflowe 17.09.09, 12:04 raz pewna kaczka z nad rzeczki u kupca chciała kupić porzeczki kupiec ma towar nowy jest to wafel ryżowy kaczka schowała go do teczki Odpowiedz Link
tuti Re: limeryki waflowe 17.09.09, 12:57 raz pewna niania z timbuktu chciala nowego produktu miast kupic kupca wafle kupila piecowe kafle i skonczyla skaczac z wiaduktu. Odpowiedz Link
iwles Re: limeryki waflowe 17.09.09, 14:43 Pewna panienka z Koła była zawsze wesoła zjadła wafelka pękła jej uszczelka i teraz chodzi dookoła Odpowiedz Link
gabbie Re: limeryki waflowe 17.09.09, 18:25 wafle ryżowe kupiec na obiad pragnę je upiec piekę więc wafle starannie tak ja należy w brytfannie i padam obiad podająć bo z wafla zrobił się zając w dodatku dostałam sraczki jedz wafla! bo będą buraczki! Odpowiedz Link
woda.na.mlyn Re: limeryki waflowe 18.09.09, 11:48 niespełniony to sen gołodupca ryżowego mieć wafla od Kupca zatopić raz zęby w ryżowe otręby i z radości wywinąć hołubca Odpowiedz Link
dolor Re: limeryki waflowe 18.09.09, 22:10 Raz pewna dama szemrana rzekła: reklama szeptana da zysk marce Kupiec lecz gdzież choćby głupiec co powie: kampania udana? Odpowiedz Link
bei Re: limeryki waflowe 18.09.09, 23:24 Pewien czciciel Bachussa wypiekał wafle z kaktusa Piekł je od rana gdy nagła zaszla zmiana Igła z kaktusa wbiła się w fallusa Odpowiedz Link
dolor Re: limeryki waflowe 19.09.09, 00:14 Raz pewien wafel ryżowy po rozum poszedł do głowy ale się spóźnił i bardzo bluźnił: zepsuli mi znak towarowy! Odpowiedz Link