21.11.13, 23:03
do mnie wieści, że pisanie na szczurze nie jest dobrze widziane przez towarzystwo sentymentalistów szczura. Jako więc człowiek nastawiony na drugiego człowieka i sporej dawce empatii oddam się swoim acting outom w innej przestrzeni. Może fora spod znaku skinny or strong? Albo towarzystwo przyjaciół Manson family?
Obserwuj wątek
    • lonely_hater Re: Doszły 08.12.13, 15:56
      W zasadzie mnie to wali, że jakimś osobnikom coś przeszkadza. Będę chciał to będę tu pisał. Nie będę zakładał kont na fajsa, żeby się wpisać pod byle głupim artykułem lub zastanawiać za ile wytną mi post.
      • loserka Re: Doszły 10.12.13, 20:23
        no i cool

zebrałby pan to pisanie w książkę, byłoby co czytać
        • lonely_hater Re: Doszły 10.12.13, 21:36
          witaj

myślę, że społeczeństwu by wystarczyło jakby tacy jak ja rozpoczęli i poprzestali i na zebraniu się, a nie organizowali czegoś w sektorze produkcji.

za to bardzo dobrze wpisała się pani w wątek. bo to współgra z strategią pewnego osobnika tutaj, żeby mnie pochwalić co wystawia na cel ataków na forum depresyjnym lepiej niż jakby zganić co wywołuje współczucie. Jakby nie mogło być po prostu jak z Imagine : nie ma piekła nieba, każdy sobie pisze
          • loserka Re: Doszły 11.12.13, 12:00
            istotnie, wypadłam z konwencji i schematów depresyjnych forów. fakt. o tym nie pomyślałam.
            poprzestanę po prostu na czytaniu.
            • blassblau Re: Doszły 12.12.13, 21:07
              hm
          • dolor Re: Doszły 14.12.13, 11:08
            Sixto Rodriguez?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka