Dodaj do ulubionych

Polacy lecą w

17.11.14, 23:36
whisky, a cedr się nie przyjął... ciekawe czemu? bo może to lansowane ostatnio patriotyczne gówno jest drogim soczkiem o smaku najtańszego winka musującego. Napiłbym się alpagi ale tego chyba już nie sprzedają. Jeśli gdzieś bedzie to założe długi płaszcz, bo na alpagę najlepiej idzie się w płaszczu...wtedy jest poczucie, że przynależy się do pewnego lepszego plemienia nieżyjących już duchów i oddaje rytuałowi
Obserwuj wątek
    • annna_majja Re: Polacy lecą w 19.11.14, 19:38
      latem próbowałam tak patriotycznie trochę, na pohybel, wypić ten jabol nowoczesny, ale się nie da normalnie, wykręca gardło i żołądek, niestety wylałam do zlewu i był to jedyny w życiu moim alkohol, jaki do zlewu wylałam
      • rebere Re: Polacy lecą w 19.11.14, 22:01
        stosunek ciężkości tego soku do procentów jest przerażający. Ani się tych orzeźwić ani spić. Niby jabłkowego rodowodu smak sztuczny i wcale nie naturalny. Piwo redsz syntetycznym smakiem przy tym to delicja i w tej samej cenie, a i więcej procentów.
    • rebere Re: Polacy lecą w 19.11.14, 22:38
      A dużo sobie po tym obiecywałem. Bo ja mam gusta jeśli chodzi o alkohol dziecinne. Nie lubię alkoholu. WHisky bym do ust nie wziął, nie mam pojęcia co ludzie w smakach alkoholu czują dobrego. Lubie procenty jeśli działają, a od dłuższego czasu niestety nie działają to jestem praktycznym abstynentem. A jeśli już to, żeby był słodki. Piłem kiedyś domowe słodkie wino i mi smakowało, domowy kompot z jabłek to jest to. Więc jakby to było jeszcze tańsze w cenie piwa z przeceny to trunek idealny pomyślałem. A to dobre tylko na dwa łyki, później przechodzi entuzjazm.
    • rebere Re: Polacy lecą w 19.11.14, 23:39
      Wątek mnie nastroił do obejrzenia po raz kolejny geografa, który przepił globus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka