Dodaj do ulubionych

Brak empatii

19.03.15, 11:36
Kiedyś pisała tu pani, którą broniłem przed strasznym zbirem, który ją heitował. Poza tym w ogóle z nią nie rozmawiałem. Już pierwszego dnia jej obecności na forum zostałem cąłkowicie bez powodu niezbyt elegancko potraktowany jak człowiek drugiej kategorii.

Po czym wielokrotnie dowiadywałem się, że jestem jej prześladowcą. Że ją prześladuje na forum politycznym, na którym wpisywałem się raz na kilka lat i nie do niej.

W końcu po wielokrotnym mnie obrażaniu napisałem, żeby przestała chlać.

To już był dowód koronny, że zachowuje się jak największe bydle.
Obserwuj wątek
    • arek_zwawy Re: Brak empatii 19.03.15, 11:41
      Pretensje wobec mojej osoby pojawiają się cyklicznie wobec osób, którym nic nie zrobiłem. Przychodzi godnościowiec przypierdala się a później płacze, że dostał odpowiedź.

Proszę pokazać jakiś mój wpis, z którym przyszła osoba z depresją i zachowałem się wobec niej niegrzecznie.

Jak pojawiłem się na forum wpisywałem się z różnymi tekstami doradczymi przez pierwszy rok pisania. Po czym zrozumiałem swój maskianizm z całkowitej empatii przestałem cokolwiek doradzać. Zwłaszcza, że ludzie chcą przecież podtrzymywania w złudzeniach.
      • arek_zwawy Re: Brak empatii 19.03.15, 11:49
        Ustawia się mnie notorycznie na stanowisku osoby, która rozwaliła forum depresja.

Na tej podstawie, że ludzie tutejsi nie zgadzają się z tym co piszę. CHoć wcale nie każe im czytać, nie piszę do nich, mogą sobie pisać obok. Nie ma godnościowania nie ma łez. Wolny forum.
    • arek_zwawy Re: Brak empatii 19.03.15, 12:21
      Przychodzi feministka na forum i pisze, że ciągle pisze to samo do unicestwienia.

Odpowiedziałem jej, że jak ją czytam to ciągle widzę to samo tylko do samozachwytu.

W jej sprawie inna feministka interweniowała dlaczego ją zaatakowałem.

To jest właśnie to co nazywam godnościowaniem.
      • arek_zwawy Re: Brak empatii 19.03.15, 12:26
        Pozwólcie, że wskaże jeszcze jeden przykład godnościowania.

Przychodzi osobnik o problemie alkoholowym i pisze jakieś swoje dyrdymały. Odpowiadam mu całkowicie poważnie biorąc te dyrdymały.

Po kilku dniach jak osobnik poczuł się pewniej zaczał mnie obrażać swoimi projekcjami bo wypowiedziałem się na temat poglądów politycznych Jezusa. CIąg wyrzygów i jego projekcji nie mających nic wspólnego z sytuacją na forum.

Polska jest pełna takich godnościowych nauczycieli, który objaśnią ci dlaczego jesteś gównem. To bardzo męczące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka