Dodaj do ulubionych

protesty jedynki

02.01.16, 12:14
Protestują zawsze te same grupy: górnicy, pracownicy radia pilegniarki. Czyli państwowi. Ciężko wyzyskiwani z pelna obsługa kodeksu pacy.
Obserwuj wątek
    • figralczyk Re: protesty jedynki 02.01.16, 12:18
      Akurat oni nie powinni. Pewna grupa zawłaszcza sobie państwowe media. Która powinna cechować powściągliwość. Są w jakiejś mierze jak urzędnicy.
      • figralczyk Re: protesty jedynki 02.01.16, 12:25
        W pisim rządzeniu na protesty jest miejsce w przypadku wymiaru sprawiedliwości. Jest bowiem zawłaszczanie kompetencji. Ludzie z mediów publicznych powinni być cisi. U nas zaś oburzenie kiedyś ze kombatant radiowy w wieku emerytalnym pole wieku w eterze dostal umowę zlecenie. No pewnie emeryturę mu państwo powinnoo naliczać i pensje płacić za puszczanie klasyków roka
        • figralczyk Re: protesty jedynki 02.01.16, 12:44
          Lepiej by było jakby misje państwo zlecali trzeciemu sektorowi. Czysta sytuacja. Kasę dostaje jakas kultura liberalna i fronda. Itd. I nikt nie robi środowiskowo skoku na kasę.
          • figralczyk Re: protesty jedynki 02.01.16, 12:48
            Zresztą moim zdaniem ta słynna misja powinna być opłaca a z kasy partyjnej skoro juz ja dostają. U nas się przyjęło ze to kasa na reklamówki. Partie powinny pluralistyczna narodowa misje dźwigać.
            • figralczyk Re: protesty jedynki 02.01.16, 12:53
              Ja bym wolal żeby misja kulturowa polegała na dostępności w necie do zbiorów bibliotek narodowych i uniwersyteckich. Żeby były filmy produkcje za państwowe pieniądze dostępne w necie. To by była misja. A nie telenowele w której chyba każdej jest ksiadz
    • figralczyk Re: protesty jedynki 02.01.16, 14:20
      Pan Dabrowa daje argumenty pisim ze chodzi o odrywanie od koryta. hymn zaczęli grać i spisać jak koryto ucieka. Pisi robią abordaz? Robią , ale pan niby skąd się wziął? Co dziennikarz to dziecię polityka lub famili aktorskiej. W najlepszym przypadku podmianka. Ja pchne twoja ja twojego
      • figralczyk Re: protesty jedynki 02.01.16, 14:31
        Najlepsze jaja w mediach to rocznica TVN. Szef stacji gada z ta lalka sztywna Werner. I ona pyta panie prezesie a czemu mnie pan wybrał z setek kandydatur. A prezes pani anito wszyscy tak panią chwala proszę juz się nie domagać komplementów tyle dobrze wiemy ze została pani polecona. Anitka czerwona jak ruska caryca po pol litrze na mrozie prezes zadowolony a ja myślałem ze ze śmiechu brzuch mi peknie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka