Dodaj do ulubionych

92 odcinki

28.06.16, 21:55
ma serial Synowie Anarchii. To dobra liczba. Trzy miesiące oglądania. Nie oglądam seriali, dwa krótsze tylko obejrzałem i to za jednym razem serie. Ale to może być dobre, żeby godzinę dziennie oglądać jeden serial. Zamierzam być chudy do ostatniego odcinka.
Obserwuj wątek
    • durfi Re: 92 odcinki 28.06.16, 22:47
      Nie wiem o czym jest za bardzo. Z kawalkow podoba mi sie sposob komunikowania tych ludzi. Sadze ze to wazna kwestia przy doborze serialu bo to zawsze jakis sposob komunikacji z czlowiekiem.
      • durfi Re: 92 odcinki 29.06.16, 23:31
        Nie wiem czy dam rade to ogladac. Troche za duzo kiczu jak na razie. Takie dete i plaskie.
        • durfi Re: 92 odcinki 29.06.16, 23:42
          Ten aktor nie pasuje do tej roli. Tak jak di caprio do rol twardzieli. wierzylem ze eastwood i fonda sa twardzi i inni z starodawnych filmow. A teraz daja jakis typow ktorzy sa z innych bajek. Cos jak fight club. bradek jest sliczny ale nie ma charyzmy ktora mu rola przypisala.
          • durfi Re: 92 odcinki 30.06.16, 00:25
            Chociaz moze to mamuska chce zrobic z niego kogos kim nie jest. Juz mialem nie ogladac ale jesli to o dobrych mezczyznach i zlych kobietach to jeszcze zerkne na jeden odcinek.
        • durfi Re: 92 odcinki 30.06.16, 01:21
          Zmienilbym tytul z synow anarchii na przygody chlopcow z teksanskiej wioseczki. Ale ten film jest tani. Jak teledysk country w sloneczny dzien na farmie.
          • durfi Re: 92 odcinki 30.06.16, 15:50
            Spodziewałem się czegoś innego, bardziej autorskiego. A to zwykły serial telewizyjny. Ale już chyba go obejrzę do końca, bo ciekawi mnie co jest na końcu książki.
            • durfi Re: 92 odcinki 30.06.16, 19:35
              a co to za koszule maja meksykanie?

już je widziałem na filmie jakimś ale tu widzę, że to chyba jakiś ich mundurek narodowy.
              • durfi Re: 92 odcinki 30.06.16, 19:49
                z czasem trochę lepszy ten serial się robi. pierwsze odcinki były żenujące.
    • durfi Re: 92 odcinki 30.06.16, 20:49
      Ci harleyowcy cały czas chleją, palą papierosy i siedzą na dupach, żrą w amerykańskich knajpach i mają kondycję do walki....to jest dopiero amerykańskie marzenie ...no i do tego jeszcze las panienek do obrobienia.

W realu ledwo się motory pod nimi nie zarwą takie mają brzuchy
      • durfi Re: 92 odcinki 30.06.16, 20:57
        Amerykańskie pragnienia są dość przewidywalne.

Jeśłi jest taki typ jak ten grany przez Charlie Hunnama to mur beton musi być akcja z życiem wewnętrznym na dachu heheh. CHodzenie po krawędzi dachu albo coś w tym stylu.
      • durfi Re: 92 odcinki 30.06.16, 21:21
        Kalasznikowy sa tanie. Nie bardzo rozumiem zreszta czemu mieliby je przemycac. Kilku kolesi sprzeda kilka kalasznikow w panstwie z swobodnym dostepem do broni i juz maja kase na wszystko? W tym polowa emeryci. Prawdziwe amerykanskie marzenie
        • durfi Re: 92 odcinki 30.06.16, 21:32
          Jeszcze przemycaja je od irkandczykow a mieszkaja w kalifornii co podbija poziom absurdu do nieba.
    • durfi Re: 92 odcinki 30.06.16, 22:04
      Ten aktor ma bardzo jasne wlosy. Czy jasni blondyni tak dlugo je utrzymuja czy farbuje? Raczej jego. U nas takich niewiele to nie wiem. Wszyscy szybko ciemnieja. Nie przypominam sobie takiego blondyna innego niz nastolatka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka