136ty 17.11.16, 21:55 Mam problem z rozroznieniem utworow. To mnie bardzo ciekawi w fanach muzyki metalowej, ze sa jej naprawde wierni, to chyba najwierniejsi fani z wszystkich gatunkow muzyki. a dla mnie ciagle leci to samo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
136ty Re: Nowa Metallica 17.11.16, 22:17 Wolalem ich jak schodzili ze swojej sciezki i fani ich hejtowali..czy grali po prostu rocka czy niu metal. Czlowiek sie zmienia cos mu wpada w ucho rozwija sie czy nawet dziadzieje ale jest autentyczny w tym. A oni leca we wlasny plagiat, dusza sie w tym bo juz matematycznie nie ma nowych kombinacji do przestawiania nutek w tych samych solowkach i rifach..naprawde mam uwierzyc ze ta muzyka wyraza ich tak samo jak wtedy gdy byli mlodzi? To jest dla mnie mechaniczne Odpowiedz Link
136ty Re: Nowa Metallica 17.11.16, 22:31 Ale mam wrazenie ze fani metalu potrzebuja ciaglego dowozu tego samego towaru. Ktos powiedzial o nich ze kojarza sie jej z rycerzami..mi tez ale tez z racjonalizmem, ale nie z romantyczna zmiana. Chyba potrzebuja konserwatynego swiata czy to rozumu czy sredniowiecza doskonale niezmiennego. Odpowiedz Link