136ty 05.03.17, 10:00 Zdolnosci organizacyje panstwa Indyjskiego porazaja. Skoro nie potrafia odnalezc mamy zaginionego chlopca, to znaczy ze wszyscy sa skorumpowani. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
136ty Re: Lion. Dluga droga do domu 05.03.17, 11:21 Widze ze to uniwersalne. Biali za wszelka cene chca sie pozbawic tozsamosci...ciemnoskorzy walcza zeby ja uzyskac. Tak jest w tasmani , eu, usa. Odpowiedz Link
136ty Re: Lion. Dluga droga do domu 05.03.17, 11:31 Ten chlopak musial miec bardzo szczesliwe dziecinstwo, skoro tyle pamieta z okresu gdy mial z piec lat. Ja mam moze z dwa trzy wspomnienia. Tez kiedys na google earth szukalem miejsca swojego pierwszego wspomnienia ale nie znalazlem. Odpowiedz Link
136ty Re: Lion. Dluga droga do domu 05.03.17, 12:03 Bardzo klasyczne filmy w tym roku oskarowe. Mam wrazenie ze bardziej sie nagradza realne historie niz filmy ktore je pokazuja. Odpowiedz Link
136ty Re: Lion. Dluga droga do domu 05.03.17, 12:24 Swiat lubi takie filmy na orginalnych faktach. Sa wzruszenia i jej dobrze. Ale na czym ma polegac nagradzanie filmow? Licytacji ktora historia jest bardziej fajna lub poruszajaca? Od jakiegos czasu mam wrazenie ze kryterium nominowania filmow jest pozamerytoryczne. Czyli jak jest osiem filmow to jeden bedzie o jakims bohaterze dla republikanow z teksasu zeby sie nie rzucali ze holywood ich nienawidzi. Jeden bedzie o gejach, inny o kobiecie odoszacej sukces, nastepny o czarnych itd.. Odpowiedz Link