Dodaj do ulubionych

Sinead O Connor

23.08.17, 19:12
m.youtube.com/watch?v=Owk_ydRmYmc

Ciekawy zbieg okolicznosci. Juz wieki o niej nie slyszalem. Jest taka strona z informacjami ile celebryci maja majatku. Wrzucilem z ciekawosci kilku piosenkarzy. I wyskoczyla Sinead. Kliknalem i okazalo sie ze w odroznieniu do wszelkich milionowych gwiazd ma 100 tys dolarow i mieszka w motelu gdzies w stanach z oplata za noc.

I teraz widze ze jest chora psychicznie. I placze ze jest samotna.

Czytam polskie komentarze....kiedy ten narod tak zdurnial. To sie w glowie nie miesci.

Wspolczuje jej bo ona tez musi sie pewnie borykac z irlandzkim katolstwem.

Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Sinead O Connor 23.08.17, 19:16
      Ale to nie tylko polski fenomen. Youtube mi wyswietlil inny film, kolejny chyba po tym film Sinead. Tam tez jakis koles sie wkurzal na durnych milenialsow amerykanskich. Gowno dzis wywala wszedzie. Internet otworzyl worek z zoologiczna nienawiscia.
      • 136ty Re: Sinead O Connor 23.08.17, 19:53
        W Polsce krzycza o odejściu od bozi, a na zachodzie hejtuja ja za feminizm. Ze rozwalil tradycyjna rodzine bla bla bla. Drodzy chlopcy z naziolkowa. Bardzo latwo zalozyc tradycyjna rodzine. Po prostu zarobcie tyle zeby kobieta siedziala w domu. Gwarantije ze takie znajdziecie jak zarobicie. Chyba takich alfa samcow stac na to?

Ja feminizm osobiscie hejtuje nie za to ze kobieta chce wolnosci, tylko za to ze mezczyzn niszczy wpajaniem winy za swoj syf i klamie. Patrze raczej na feminizm jako zenskie naziolkowo niz liberalizm.
        • 136ty Re: Sinead O Connor 23.08.17, 20:05
          Rodzine w Usa nie rozwalil feminizm tylko bezgraniczny narcyzm. Brandzlujcie sie dalej opowiesciami gimnazjalnymi o samcach alfa to napewno zalozycie rodzine trwala hehe. Chlopcy chca narcyzmu i dziwia sie ze kobiety chca narcyzmu i vice versa. Pop kultura zawladnela wyobraznia. Kiedys byly filmy o milosci i wolnosci, dzis sa filmy o dating i napierdalaniu narcyziatek.
          • 136ty Re: Sinead O Connor 23.08.17, 20:21
            Przy okazji widac jak dziala leczenie psychiatryczne. Czy jestes bogaty czy jestes biedny gowno cie wylecza. Aczkolwiej bogaty skonczy w motelu na przedmiesciach new jersey dziubiac z ostatnich 100 tysiecy, a biedny wysspi sie na ulicy.

Psychiatria to jest smutny dowcip. Zaluje ze wzialem jakiekolwiek leki. Tylko gorzej po nich mialem.
      • 136ty Re: Sinead O Connor 23.08.17, 20:33
        Generacja X byla autoagresywna, depresyjna i miala grunge. Milenialsy sa bezgranicznie narcystyczne.
    • 136ty Re: Sinead O Connor 24.08.17, 00:34
      Shinead jest dowodem na to jak kobiety dzis czuja sie samotne . W mojej rodzinie widze to po kazdej generacji kobiet. Bedziecie tak sie ciagle czuc jesli celem waszego zycia bedzie zniszczenie mezczyzn. Na rozne sposoby.
    • 136ty Re: Sinead O Connor 24.08.17, 09:12
      Nie znalazlem chorob Sinead.

Oczywiscie Sinead ma tez borderline jak wszyscy. Jej wolanie o pomoc i wielbienie psychiatry na to wskazuje.

Przeczytalm przy okazji jak pani napierdalala jak mezczyzni seksualnie przedmiotowo traktuja kobiety.

A kobiety niby jak inaczej traktuja facetow?

Rosnie liczba samobojstw kobiet obecnie zwlaszcza w srednim wieku. Owszem....i zawsze bedzie kilkukrotnie mniejsza niz mezczyzn. Mezczyzni na miejscu Sinead juz dawno by wisieli. Chora psychicznie kobieta dopoki jest mloda ma wiele opcji
      • 136ty Re: Sinead O Connor 24.08.17, 09:21
        Nie zdziwilbym sie gdyby okazalo sie ze wybrala wlasnie ten motel bo okazalo sie ze jej psychiatra sie przeprowadzil w ta okolice.
        • 136ty Re: Sinead O Connor 24.08.17, 09:26
          Dramat w zyciu jest jeden. Kazdy chce byc kochany i jednoczesnie ile da rade wykiwac druga strone. Kwadratura kola.
    • 136ty Re: Sinead O Connor 24.08.17, 09:44
      Niestety Sinead tez ma swoje za uszami. Jedzie po swoich dzieciach. Jest manipulantka. Borderline jak w pysk strzelil.
      • 136ty Re: Sinead O Connor 24.08.17, 09:53
        Ludzie pisza ze to smutne ze borderline wykorzystuje sie jako platforme do mowienia o chirobach. Bo sa ciezkie przeciez jak schizofrenia...

You people. Borderline jest najbardziej samobojcza sprawka rozpuerdalajaca zycie. Na schizo dobierzesz se jakis lek i jedziesz dalej. Na bordera tylko trumna pomoze. Border z zaburzeniami odzywiania to juz gowno nie do ogarniecia. Telepie toba jakby szatan wstapil. Objawy pozytywne w schizo to zaden problem. Tez mialem w najgorszej paranoi poczatek glosow.
        • 136ty Re: Sinead O Connor 24.08.17, 09:55
          Na chorobe bywaja leki. Na zaburzenia osobowosci nic nie ma. Tylko moze kilkanascie lat jogi.
    • 136ty Re: Sinead O Connor 24.08.17, 11:48
      Moj stosunek do niej jest ambiwalentny ambiwalentny jak do bordelajna.

Z jednej strony wiem ze to gowno. Z drugiej strony wiem ze panie z tym gownem robia bardzo duzo gowna dla okolicznych ludzi. A pozniej cyklicznie skomla o milosc.
      • 136ty Re: Sinead O Connor 24.08.17, 11:54
        I jakos mnie nie dziwi ze to feministka. Walczy z patriarchatem i publicznie pisze do swoich dzieci ze sa dla niej martwe po czym po kilku latach chce od nich miloscim

Sinead ty lysa narkomanska kurwo. Masz bordera bo cie matka nie kochala pidobnie jak ty swoich dzieci. Przymus powtarzania. A pozniej takie kurwy mszcza sie na facetach.
    • 136ty Re: Sinead O Connor 24.08.17, 13:07
      Patrzac na twoje dokonania skarbie powiem tak.

Moje drogie sloneczko z borderlajnem. Z zniszczona cera jeczaca samotnie w hotelu motelowym.

Karma is a bitch. Po 50 wszystko do was wroci drogie sloneczka z borderlajnem. Do niektorych nie. Ale do wielu wroci za to co robilyscie gdy mialyscie gladka skorke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka