Dodaj do ulubionych

Aleją gwiazd

01.04.19, 14:03
Była mowa o tym ze idzie się od kropki do kropki

A ja napisałem ze na koncu chce zobaczyć sens swoich kropek. Ostatnio jakby mi się przedstawiał. Łącza mi się rozne zdarzenia z zycia, wcale nie jakies istotne, całkowicie przypadkowe na ktore nie zwrociłem uwagi, a teraz lacza mi się w jeden sens. To jest dziwne. Robisz jakieś nieistotne kwestie, pozniej inne, a pozniej raptem zauważasz ze one się łącza w metaforyczny mityczny sposob, bo poszerza ci sie swiadomosc.
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Aleją gwiazd 01.04.19, 14:07
      Przy okazji przypomniałem sobie rozne znaki jakie dostałem. I zrozumiałem ze jest w nich nadzieja skoro je dostałem. Bo dostałem w nich dużo nauki. Z wyciagnieciem wniosków było jest roznie, ale wyciagne.
      • 136ty Re: Aleją gwiazd 01.04.19, 14:18
        Gdy swiadomosc sie poszerza cały czas widzisz ze chodzi o więcej. A nieszczescie jest bo koncentruje się na jakiś nieistotnych kwestiach. Kiedy chodzi o dużo wiecej.
    • fo.e Re: Aleją gwiazd 01.04.19, 20:34
      chodziło o to, że jak spojrzy się w niebo, zawsze ułoży się jakaś aleja. tak poetycko. ale komunikacja wymaga precyzji nadawcy i dobrej woli. więc od kropki do kropki też może być.
      • 136ty Re: Aleją gwiazd 01.04.19, 20:38
        Pani napisala tak ze chodzilo o etapy zycia. Ja ich nie mam moje zycie to chaos z calkowitym brakiem ciaglosci. I teraz zaczynam ja widziec
        • fo.e Re: Aleją gwiazd 01.04.19, 21:18
          etapy życia - przyjemna koncepcja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka