dotera 07.12.23, 14:52 m.youtube.com/watch?v=3CJ82hKTKJs To co mówi ten ksiądz jest empiryczne i nauka jogi ma to na celu. Nie wiedziałem że Kościół tak stawia na synchronie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Modlitwa 07.12.23, 16:25 To jest prawda że możemy dostać odpowiedź na pytania nas dręczące, tylko kwestią jest jak bardzo wyjdzie się z narcyzmu i umie to zrobić w spokoju kompletacji. Mnóstwo wiedzy dały mi też znaki . Realnej wiedzy o moim życiu. Takiej która nie okazywała się kłamstwem jedynie. Jogin powiedział że w religiach Abrahamowych nie ma miejsca dla kobiet myślę że coś w tym jest bo ci księża ciągle tylko o kobietach w aspekcie seksualnym mówią. Odpowiedz Link
dotera Re: Modlitwa 07.12.23, 16:46 A czy możemy dostać to co chcemy? Tego nie wiem. Wydaje mi się że jest coś na rzeczy . Tylko może jest tak że dostaniemy głównie po to żeby się rozczarować. A żeby tak żeby było dobrze to tylko z odniesieniem do Boga? Tak daleko to moja empiria nie doszła. Odpowiedz Link
dotera Re: Modlitwa 07.12.23, 21:05 Dziś miałem synchronie i podjąłem decyzję przeciwko niej. Okazała się błędną dwójnasób. Oby to było ostatni raz Odpowiedz Link
dotera Re: Modlitwa 07.12.23, 21:35 Dziś z premedytacją poszedłem szukać znaku pod wpływem tego księdza. Na moje pytanie. Nie robię tego nigdy . Dostałem inny. Teraz skojarzyłem że ileś lat temu miałem związany z tym samym tematem i dotyczył kwestii która dziś pytałem. Tylko jakby z drugiego bieguna. Czyli może tu była odpowiedź na moje pytanie . Odpowiedz Link
dotera Re: Modlitwa 08.12.23, 10:49 Ostatnio znaki dotyczą dwóch cnót z którymi kuleje . Odpowiedz Link
dotera Re: Modlitwa 09.12.23, 08:35 O ile o jednej sobie zdaje sprawę bo to oczywiste, o tyle druga jest zastanawiająca. Też sobie zdaje ale nigdy nie patrzyłem na nią jako istotną, po prostu wada charakteru , która w dodatku nie przejawia się jakoś istotnie w moim życiu. Ale jak się zastanowić może być dokładnie odwrotnie. Mogła zaważyć wręcz od samego początku życia. Odpowiedz Link