21.03.24, 19:58
Poprawia człowieka w obszarze ilościowym a nie jakościowym.

Słucham tych medrkow na temat ai i nie wierzę co oni bredzą . Ai jest inteligentne tylko o tyle bo człowiek w zwoje drutu włożył swoją inteligencję. Oni antropomorfizuja różne procesy , które są tylko przetwarzaniem danych jej informacji. Danych, bo nie rozpozna żadnych innych niż danych. Nie jest świadomością
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Maszyna 21.03.24, 20:01
      Nie wiem jak rozwinięte są ich algorytmy ile w tym prawdy ile pr ale sądzę że czysto teoretycznie ai uczy się najbardziej na tym że miliardy się do niej podłącza w nadzieji uczenia od niej. Czyli jest formą pośrednika . Jak wszystko w cyfrowym wirtualu
      • dotera Re: Maszyna 21.03.24, 20:05
        Tylko jeden facet w dyskusji powiedział sensowne zdanie. Czy ai jest w stanie poznawać poza symbolami. Banda debili bredzila fantazje z filmów Holywood. A on powiedział samo sedno. Nie jest w stanie . Rozpoznaje to co ja nauczymy rozpoznawać.
        • dotera Re: Maszyna 21.03.24, 20:14
          Niech się najpierw nauczą tłumaczyć perfekcyjnie teksty w translatorze. Wtedy uwierzę w inne wyczyny ai. Bo do tego się to sprowadza
          • dotera Re: Maszyna 21.03.24, 20:18
            Dla mnie prawdziwa inteligencja będzie właśnie jak dokona rozbioru logicznego grubych ksiąg magazynowanych w bibliotekach i analizę. Myślę że maszyna to może i by mnie ciekawiło.
            • dotera Re: Maszyna 21.03.24, 20:20
              Ai powinno robić poranna prasówkę z miliona wiadomości wydrukowanych dzieł pod kątem interesującym ciekawego.
              • dotera Re: Maszyna 21.03.24, 20:48
                Aczkolwiek tu też jest problem ze język ma coś z kobiety która lubi się wymykać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka