05.04.08, 20:06
witam wszystkich
Mam pytanko czy może ktoś z was miał robioną neurolize?
Słyszałam że jest to bardzo bolesny zabieg.
Neurolize mają mi robić na kręgosłupie lędźwiowym.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gosia_biedrona Re: Neuroliza 30.05.08, 21:57
      szkoda że nikt nie napisał
      neurolize będę mieć robioną piątego czerwca jeśli jest ktoś
      zainteresowany jak to wygląda i jak jest póżniej to prosze o
      kontakt,opisze
      pozdrawiam
    • ilonateresa Re: Neuroliza 29.08.08, 20:23
      Cześć Gosia Biedrona.
      Przeczytałam,że miałaś mieć robioną neurolizę,mnie czeka to samo.Czy możesz mi
      napisać czy pomogła Tobie,czy jest jakaś poprawa i gdzie miałaś robioną?
      • gosia_biedrona Re: Neuroliza 04.09.08, 22:33
        witam
        przepraszam że dopiero teraz pisze ale dawno tu nie zaglądałam
        więc tak ,neurolize miałam robioną na początku czerwca i sam zabieg bolesny a
        później dziwne uczucie w nogach,powiem ci że na dzień dzisiejszy jest nawet
        dobrze ,i oby tak zostało,w każdym bądź razie jak czytałaś miałam ją robioną na
        kręgosłupie ale i tak operacja mnie nie ominie ale dziś mogę posiedzieć,postać
        bez bólu i jak trzeba by było ją powtórzyć to bez wahania bym się zgodziła,wiem
        też że taki zabieg jednym pomaga na krótko lub długo (przeważnie do roku czasu)
        a innym nie pomaga wcale,neurolize robił mi doktor w Szczecinie na
        Arkońskiej,sam zabieg trwał około 10 minut ale w gabinecie byłam około 30 a to
        tylko dlatego że trzeba najpierw robić tomograf i lekarz coś tam mierzy i wkłada
        igły i znów pod tomograf czy weszły prosto,później idzie lek i do domu,najlepiej
        jakby ktoś był z tobą i zabrał cię później autkiem do domciu bo człowiek po
        takim zabiegu troszkę dziwnie chodzi i się czuje,bynajmniej ja tak miałam,ot i
        to tyle,jak masz jakieś pytania to pytaj.
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka