gosia_biedrona 05.04.08, 20:06 witam wszystkich Mam pytanko czy może ktoś z was miał robioną neurolize? Słyszałam że jest to bardzo bolesny zabieg. Neurolize mają mi robić na kręgosłupie lędźwiowym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_biedrona Re: Neuroliza 30.05.08, 21:57 szkoda że nikt nie napisał neurolize będę mieć robioną piątego czerwca jeśli jest ktoś zainteresowany jak to wygląda i jak jest póżniej to prosze o kontakt,opisze pozdrawiam Odpowiedz Link
ilonateresa Re: Neuroliza 29.08.08, 20:23 Cześć Gosia Biedrona. Przeczytałam,że miałaś mieć robioną neurolizę,mnie czeka to samo.Czy możesz mi napisać czy pomogła Tobie,czy jest jakaś poprawa i gdzie miałaś robioną? Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: Neuroliza 04.09.08, 22:33 witam przepraszam że dopiero teraz pisze ale dawno tu nie zaglądałam więc tak ,neurolize miałam robioną na początku czerwca i sam zabieg bolesny a później dziwne uczucie w nogach,powiem ci że na dzień dzisiejszy jest nawet dobrze ,i oby tak zostało,w każdym bądź razie jak czytałaś miałam ją robioną na kręgosłupie ale i tak operacja mnie nie ominie ale dziś mogę posiedzieć,postać bez bólu i jak trzeba by było ją powtórzyć to bez wahania bym się zgodziła,wiem też że taki zabieg jednym pomaga na krótko lub długo (przeważnie do roku czasu) a innym nie pomaga wcale,neurolize robił mi doktor w Szczecinie na Arkońskiej,sam zabieg trwał około 10 minut ale w gabinecie byłam około 30 a to tylko dlatego że trzeba najpierw robić tomograf i lekarz coś tam mierzy i wkłada igły i znów pod tomograf czy weszły prosto,później idzie lek i do domu,najlepiej jakby ktoś był z tobą i zabrał cię później autkiem do domciu bo człowiek po takim zabiegu troszkę dziwnie chodzi i się czuje,bynajmniej ja tak miałam,ot i to tyle,jak masz jakieś pytania to pytaj. pozdrawiam Odpowiedz Link