Dodaj do ulubionych

A to niespodzianka

27.01.25, 14:09
m.youtube.com/results?sp=mAEA&search_query=wbrew+cenzurze

Donald Trump człowiekiem deep state? Jeśli istnieje deep state to kto ma być prezydentem jak nie ich człowiek? Wystarczy poglądach propagandę USA także holywodzka na przestrzeni dekad żeby zobaczyć że rządzą ci sami , odstrzeliwania są ci sami i robione jest to samo tylko optyki propagandowe się zmieniają .

Jest tylko jedna różnica. Teraz poczuli że ich wokeizm może zagrozić im samym, Chiny i Rosją postawią im opór i trzeba zrobić pół kroku w tył.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: A to niespodzianka 27.01.25, 14:35
      Bush który był hejtowany przez lewicę, doczekał się od niej laurek jakiś czas temu . Czemu nie skoro cały czas prowadzona była ta sama polityka
    • dotera Re: A to niespodzianka 27.01.25, 14:52
      W analizowaniu USA nie ma znaczenia czy liberalizm jest blisko libertynizmu i wokeizmu tylko to co USA może a czego już nie może.
      • dotera Re: A to niespodzianka 27.01.25, 15:04
        Ja jednak czekam na ironię historii w postaci wokeizmu demontującego porządek USA. Karma wroci.
    • dotera Re: A to niespodzianka 27.01.25, 16:51
      Tezy Freuda nie wiadomo nijak są skąd wzięte. W jaki sposób odnoszą się do życia. Po prostu wprowadzają na manowce nakazując ci tak interpretować świat.

Większość intelektualistów narzuca światu swoje obsesje, ale u niego mam poczucie że jest w tym coś więcej. Perfidna manipulacja na kulturze, element wojny hybrydowej na zachodzie.
      • dotera Re: A to niespodzianka 27.01.25, 16:54
        Co zresztą potwierdza przyszłość. Gdyż cel tej manipulacji jest znany.
        • dotera Re: A to niespodzianka 27.01.25, 16:59
          Niektórzy mówią że bzdury ale jest prawda dotycząca mechanizmów obronnych. Też nie wiem czy to jest prawda, a przynajmniej do końca. Z czasem inaczej widzę te zjawiska.

Freud chciał nauczyć szukać prawdy w sposób który ją uniemożliwiał. Psychoanalityk szuka prawdy jak krytyk filmowy na filmie chciałby ja znaleźć. Wszystko w obrębie gry wyobraźni, narcysty zamkniętego w gabinecie krzywych luster
          • dotera Re: A to niespodzianka 27.01.25, 17:24
            Z innej beczki. Ofiarą wypadku może potrzebować chirurga . Jednak skąd przekonanie że stworzeni zostaliśmy tak żebyśmy z definicji potrzebowali akuszerki która nie bardzo wiadomo co robi latami terapii . Nie rodziny się kalekami masowo owszem możemy potrzebować pomocy ale rozwiązania są proste i zrozumiałe. Z reguły przekazywane w religiach jako nośnikach kultury

Gdyby intencje Freuda wziąć bardziej serio niż co robił rzeczywiście to jest szukanie czegoś co natura z zasady chciała żeby było tajemnica. Czego szukanie nas pomniejsza a nie kieruje do wzrostu
            • dotera Re: A to niespodzianka 27.01.25, 17:28
              Pewnych prawd nie szuka się intelektualnie
              • dotera Re: A to niespodzianka 27.01.25, 18:19
                Myślę że ogólnie należy zrozumieć że rola różnych intelektualistów jest zamienić ludzkość w rzecz . Choroba oświecenia. . W przypadku zaś oszustwie Freuda gdyby brać je na serio bardziej lepsi są w tym ciemnogrodzianie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka