Dodaj do ulubionych

w 52 stanie

20.02.26, 23:22
www.youtube.com/shorts/-naYfLjKemY
Są dwa rodzaje wolności słowa.

Może pani mówić to co mówi, bo USA pozwala walić w ROsję, a nie w siebie.

Reszta może mówić o tyle o ile może składać zeznania. Jak wielki brat uzna ze za duzo już, to się brutalnie wolność skonczy
Obserwuj wątek
    • dotera Re: w 52 stanie 20.02.26, 23:26
      W tym ruskim jarzmie w mediach jakoś leciała ciągle polska kultura. Pierwszy film rosyjski obejrzałem pod koniec lat 90tych. W obecnych takowa nie istnieje.
      • dotera Re: w 52 stanie 20.02.26, 23:32
        PRL się ciągle liberalizował i nigdy nie było w Polsce sceizki demokracji z której zeszliśmy. Mowić o sanacji ze była demokracją jest śmieszne. W PRL też były wybory. Obecnie kierunek jest przeciwny. Tylko jest kombinowanie jak przykręcić śrubę i Polski w Polsce systematycznie coraz mniej.
        • dotera Re: w 52 stanie 20.02.26, 23:36
          Zaś z kilometra widać, ze ostatnie wybory były sfałszowane . A kto wie może i wcześniejsze też w takim razie. Może wszystkie.
          • dotera Re: w 52 stanie 20.02.26, 23:47
            Wcześniejsze jednak nie były tak ordynarnie na bakier z logiką matematyczną i elementarnym zrozumieniem zachowań wyborczych.
            • dotera Re: w 52 stanie 21.02.26, 00:01
              A propos. Dałem posta. Post miał przytłaczającą większość plusów. Sprawdziłem i w godzinę proporcje się wyrównały. Tak nam liczą głosy. Zresztą na korzyść tych którzy sfałszowali wybory
    • dotera Re: w 52 stanie 21.02.26, 02:02
      Następuje kanibalizm zachodu czyli USA widząc ze kończy się ich karnawał władzy nieograniczonej postanowiły żywić się Europą i prawdopodobnie też przymusić do wojny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka