Dodaj do ulubionych

Ogłoszenia

29.04.26, 11:14
www.youtube.com/shorts/Tu2toTqylQk
Kolejne absurdy tego systemu poznałem. Kasa nie przyjmuje kuponów butelek oddanych w tym samym dniu.

A co do ogłoszenia. Uczciwa byłaby proporcja odwrotna. 40 groszy płacimy , 10 groszy za naszą fatygę. Myślę ze by mogli wtedy dorobić adekwatnie do usługi.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Ogłoszenia 29.04.26, 11:17
      Jak kogoś stać na ten podatek od butelki zeby nie zwracac, to po co mu te 10 groszy/=
      • dotera Re: Ogłoszenia 29.04.26, 11:30
        Aczkolwiek może być drugie dno.

W dużym mieście postawili te automaty. Pod miastem już nie widzę, a po serii awantur z okazji próby zwrotu nieudanej uznałem ze wolę nie kupować. Może rzeczywiście taka oferta tam się może pojawić na rynku
        • dotera Re: Ogłoszenia 29.04.26, 11:41
          ludzie masowo tak uznali. Sprzedaż wód mineralnych spadła zasadniczo. Może stad ostatnio kupiłem po tak okazyjnej cenie ze oczy przecierałem ze zdumienia.
          • dotera Re: Ogłoszenia 29.04.26, 11:49
            Pierwszego dnia poszedłem usmiechniety zwrocić , optymistycznie nastawiony do tak ekologicznego pomysłu. W pierszym już nie mogę, ale ok, nie chce przeszkadzać paniom w pracy, idę do drugiego, pani mówi ze ją to nie interesuje, ze w innym ale nie w jej. Idę dalej i już mi się swiadomość poszerza o co tu kaman. Znów zrozumiałem ze jedyne co ten system może ci zrobić to chcieć cie wdeptać w glebe
            • dotera Re: Ogłoszenia 29.04.26, 11:52
              Za kazdym razem gdy chciałem troche zmadrzeć , po ich stronie być, wyjść optymistycznie do życia kończyło się grubym kopem od życia a reszta to tylko reakcja łanuchowa
              • dotera Re: Ogłoszenia 29.04.26, 12:00
                KOnsekwencje tego dnia ustawiły mnie na kilka miesięcy. To był naprawdę dzień w którym poczułem ze jestem człowiekiem przeklętym. To seria zdarzeń lawinowa w roznych dziedzinach i miejscach
                • dotera Re: Ogłoszenia 29.04.26, 12:05
                  Ale też tego dnia poczułem rechot męskiego bóstwa nade mną. Chyba sam Shiva mi się objawił.
                  • dotera Re: Ogłoszenia 29.04.26, 12:18
                    W tym było coś metafizycznego. Następnego dnia miałem zdarzenie w środku lasu w nocy po którym zrozumiałem ze jeśli bym poszedł medytować na środku Sahary akurat na mnie spadłby tego dnia samolot. Zdarzenia łączyły się w łańcuch przez kolejne tygodnie. A zaczeło się to w zasadzie jeszcze wcześniej gdy miałem wypadek okropny który okazał się mieć dobre skutki. Karma widać ruszyła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka