18.08.26, 15:23
m.youtube.com/watch?v=E9-Ksx64MbI&pp=0gcJCf4LAYcqIYzv

Ciekawe że głos mu zanika w momencie gdy natezam słuch z nadzieją się coś dowiedzieć. Interesuje mnie co to za grupa. Mi bowiem się zdaje że część tej grupy w postaci Pińskiego jest przeciwnej natury. Kretów PiSu.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 15:25
      Bezpieka mąci wokół pewnej grupy poglądów w różnych miejscach sceny politycznej. Czarują na różne odblaski do różnych grup skierowanych.
    • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 15:29
      To że wybory są sfałszowane jest oczywiste. Przesłanek do tego było mnóstwo w różnych aspektach. Z kilometra to wiedziałem tylko w oparciu o informacje z mediów odrazy po pierwszej turze. A wszystko wybuchło po drugiej
      • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 15:33
        Można wcześniej było wiedzieć. Wiedziałem że fałszują sondaże. Nie połączyłem jednak różnych kropek vtego że fałszują wybory nie przewidziałem. Życie ciągle uczy że nie ma dna w tym kraju do przebicia
    • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 16:05
      Na najwyższym poziomie jest dip steicik pod który podpadają wszyscy. Od lewicy do konfy. Niżej może są jakieś spory na zasadzie powiedzonka Trumpa gdy olał Kurdów Chłopcy muszą sobie trochę powalczyć . O okruszki z pańskiego stolu
      • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 16:13
        W komentarzach widzę że na patriote zawsze da się złapać idiotów. Takie lemingi które wierzą że Nawrocki to nie Duda, a Braun to nie Nawrocki.
        • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 16:20
          Trump też nie chciał wojny i jest bardzo nacjonalistyczny. Miały wrócić stare dobre czasy. Po czym powstało ministerstwo wojny zarządzane z Izraela heh
          • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 16:25
            Jest nacjonalizm ziemi czyli polski etos narodowo pozytywistyczny. I są bajki w gazecie drukowane dla mieszczan którzy chcą zostać szlachcicem , żeby szukać lemingów do marszu na wschód. Gdy Braun mówi że stoi między wami i waszymi wrogami ma rację. Tyle tylko że oni nie idą jakoś po niego , podczas gdy po każdego innego owszem. Stoi jak latarnia zaświecona przez waszych wrogów żebyście jak ćmy do niej lgnęli
            • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 16:28
              Wojna o ziemię cały czas trwa. Nie trzeba do tego amerykańskiego sprzętu żeby się jej pozbyć. Każdy obywatel sam musi ją odbić . Inaczej to tylko robienie za użytecznych idiotów
              • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 17:13
                Jedyna prawicowość jaka dla was przewidziano to oglądanie Rocky i Rambo czyli jak ciemnoskóry włoch pokonał jaśniejszych z północy
    • dotera Re: Kto kogo 19.08.26, 05:00
      Padło tam określenie liberalnej szurii. Zabawne.

Gdy w Polsce mówi się o szurii mówi się o realizmie politycznym . Część PO widać przejrzała gdzie żyje.
      • dotera Re: Kto kogo 19.08.26, 05:09
        Kilka razy wszedłem na kamratów z ciekawości jak racjonalizują teksty przedstawiciela handlowego. Zauważyłem ciekawa prawidłowość odkąd panowie zaczęli popierać wszystko to co przeciwne do tego co mówili. W tym samym czasie Braun cały czas mówi o Żydach. Środowiska PiSie zaczęły coś przebąkiwac. Oni nie używają tego słowa, które wcześniej mieli cały czas na ustach. Licencja.
        • dotera Re: Kto kogo 19.08.26, 05:55
          Jest całkiem logiczne że tak jak wystawili Brauna do przejęcia pewnego elektoratu tak samo wystawic powinni drużynę Pińskiego do przejęcia innego po sfałszowaniu wyborów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka