Dodaj do ulubionych

dr Piotr Palagin

20.08.09, 15:28
Polecila rodzina, podobno bardzo zachwycona kuracjami przez niego
przepisanymi. Niestety ja jestem sceptyczna i wszystko biore na rozum i
chcialabym wiedziec o tych co u niego byli i co mysla. Bo ja zadowolona
nie jestem. Ide drugi raz i jesli nie zobacze efektow to sobie zmienie
lekarza.
Obserwuj wątek
    • kinga.kangurek Re: dr Piotr Palagin 29.03.10, 23:42
      Byłam dziś u dr Pałagina. Pierwsze wrażenie- dziwny facet, uciakać!. Póżniej
      okazał się przemiłym człowiekiem z poczuciem humoru. Przyszłam po poradę z
      dziećmi[ 2 i 5 lat]. Szkraby zadowolone , "wujek" bardzo im się spodobał . Po 10
      minutach rozmowy , badania dzieci potwierdził mozolnie poszukiwaną przez kilku
      lekarzy pediatrów diagnozę. Z jednej strony wystraszyłam się, że to jednak "to"
      męczy moje\dzieci ale potem uświadomiłam sobie, że lepszy jest znany wróg, niż
      ten , który pozostaje niewiadomy. Co do leczenia, to okaże się za miesiąc, gdy
      skończą nam się magiczne kuleczki homeopatyczne.
      • kam-i-nia Re: dr Piotr Palagin 30.03.10, 00:52
        Piotr Pałagin mało znany szkoda! A może i dobrze bo jeszcze jest
        dość dotępny...
        Ale super facet ja poprostu go uwielbiam nam pomaga, córcia jest
        bardzo chora i on jedyny dał nam nadzieje na lepsze jutro i jak
        narazie dotrzymał słowa mała czuje się o niebo lepjej. I mam
        nadzieję, że bedzie juz tylko lepjej. Mi tez pomógł:)
        pozdrawiam...
        • misiek121319 Re: dr Piotr Palagin 31.03.10, 19:07
          tez zapisalam sie do p. Piotra. TEraz czekam na efekty:) Ostatnia deska ratunku
          • aniaolawa Re: dr Piotr Palagin 31.03.10, 19:20
            A możecie podać jakieś namiary do tego dr? W jakim mieście przyjmuje,
            na jakiej ulicy, tel. etc?Też wybrałabym się z synkiem alergikiem i z
            tym związanymi zaparciami.
            • kam-i-nia Re: dr Piotr Palagin 31.03.10, 23:22
              Wywiad z dr. Piotrem Pałaginem w Gazecie "Gwiazdy mówią..." nr 14
              (aktualny)
              • kam-i-nia Re: dr Piotr Palagin 31.03.10, 23:42
                iwonajedruch.pl/pisanie/palagin1.pdf
                Warszawa tel. (022)6182235, kom. 601567181
                Poznań tel: (061)8436525, 8436526, kom. 693160910

www.nieznanyswiat.pl/content/view/161/3/
                • homopatka Re: dr Piotr Palagin 05.09.10, 18:22
                  dziekuje za oba artykuly. jak bedziesz miala wiecej to daj znac
    • misiek121319 Re: dr Piotr Palagin 08.05.10, 20:42
      dr Piotr teraz w Trojmiescie:) ktos sie wybiera?
      • kam-i-nia do misiek121319 06.08.10, 20:57
        ello
        i jak widac juz efekty po wizycie u Pana Piotra?
        pozrawiam...
        • misiek121319 Re: do misiek121319 07.08.10, 10:26
          zaskoczylo mnie pozytywnie jego podejscie do pacjenta.
          Czy wiac dzialanie lekow? hmm... trudno powiedziec bo mam depresje i
          jadlowstret. Chyba jestem spokojniejsza:) A jak u Was?
          • kam-i-nia Re: do misiek121319 01.09.10, 00:18
            u nas prawie dobrze teraz mamy wizyte u Pana Piotra, pomógł do tej
            pory i myslę, że teraz tez pomorze...
            moja mała choruje na epi a on tak wspaniale dobrał leki, że mała bez
            ataków, teraz się kilka pojawiło ale tylko dlatego, iz mała miała
            wypadek poczytaj tu:
            forum.gazeta.pl/forum/w,19760,106063055,106063055,Jak_sie_ma_leczenie_homeopatia_w_padaczce_.html
            a jeżeli chodzi o mnie mamusie do tej pory jest oki już kuleczek nie
            biorę od miesiąca i nerwy nie wracają, oczywiście złapie doła bo jak
            nie łapać jak ma sie dziecko chore ale teraz dużo szybciej się
            zbieram i juz tak nie marudzę, a mąż mówi, że przestałam nareszcie
            się czepiać, hihi
            pozdrawiam i zyczę zdrówka:)
            • nestii Re: do misiek121319 03.09.10, 18:30
              Witam. Szukam od jakiegoś czasu kontaktu do Piotra Pałagina, ale bezskutecznie.
              W internecie też mało w ogóle o nim, nie mówiąc o aktualnym kontakcie. Gdyby
              ktoś miał cokolwiek, jego mail, nr telefonu, nr komunikatora to niech da mi
              znać, bardzo proszę. Mój mail: yaris9ster[at]gmail.com ( [at] to jest zamiast
              małpy, żeby spamboty nie przejęły maila)
              • nestii Re: do misiek121319 03.09.10, 19:36
                A i jeszcze jedno. Najbardziej by mi zależało na kontakcie w Trójmieście,
                Pałagin też tam właśnie przyjmuję.
                • kam-i-nia Re: do nestii 03.09.10, 21:48
                  nie mam namiaru na trójmiasto ale pewnie jak zadzwonisz pod któryś z tych nr to powiedzą Ci
                  gdzie i kiedy przyjmuje:
                  Warszawa tel. (022)6182235, kom. 601567181
                  Poznań tel: (061)8436525, 8436526, kom. 693160910
                  • sukces44 Re: do nestii 07.09.10, 23:24
                    Warszawa

2 października 2010

sppz.pl/warsztat.php?w=3&f=F
                • misiek121319 Re: do misiek121319 04.09.10, 21:42
                  Fuji-san Ośrodek Edukacji Prozdrowotnej
                  Gdańsk 80-438, ul. Grażyny 10/2
                  tel. 58 345 32 13, 0-601 64 99 84
                  Tutaj pan Piotr przyjmuje.
                  www.fujisan.pl/
              • karina0753 Re: do misiek121319 19.03.11, 22:33
                zapraszam na śląsk - Sosnowiec; www.podsos.pl
    • homopatka Re: dr Piotr Palagin 04.09.10, 04:24
      ten doktorat to z budki tramwajowej w Irkucku?
      • kam-i-nia Re: dr Piotr Palagin 04.09.10, 19:14
        a Ty z kąd jestes?!?!?, bo narazie jak widac twoje posty tylko mieszają a nie pomagają,,,
        pozdrawiam:)
        • homopatka Re: dr Piotr Palagin 04.09.10, 19:41
          po pierwsze to nie 'z kad' a 'skad'. Po drugie to guzik ciebie powinno
          obchodzxic skad ja jestem a po trzecie to moje posty na pewno tobie nie pomagaja
          a wrecz jak widze szkodza wiec sobie zablokuj.
          • kam-i-nia Re: dr Piotr Palagin 05.09.10, 01:02
            haha
            nie musisz mi błędów wytkać by samą siebie w końcu pogrążyć, a bo bym zapomniała sama się
            przyblokuj a nie będziesz mi mówić co mam robić, powodzenia…
    • alir25 Re: dr Piotr Palagin 24.11.10, 13:45
      jestem pacjentką od roku Pana doktora i jestem zachwycona. Choruję na autoimmunologiczną nadczynność tarczycy, medycyna konwencjonalna zaproponowała jedynie leczenie radiojodem lub usunięcie tarczycy.
      Po półrocznym leczeniu lekami homeopatycznym wszystkie wyniki TSH i A-TPO bardzo się poprawiły TSH z wartości przed leczeniem 0,009 do 2,5 (prawidłowe) w trakcie leczenia, TPO powazna poprawa nie mam w tej chwili wyników więc nie chcę wpisywać z pamięci.
      Dodatkowo moi znajomi, mieli powazne problemy zdrowotne i też był pomocny,dlatego bardzo polecam.
      • kamusi1 Re: dr Piotr Palagin 25.11.10, 02:10
        powiedz Pietii zeby sie sam zaczal leczyc, a ty nastepna. Co za naiwna ciota! Jeden post i pochwala miszcza.
        • kam-i-nia Re: dr Piotr Palagin 29.11.10, 15:37
          ojoj, jaki mistrz???
          każdy może mieć własne zdanie, czyż nie tak?!?, czemu taaaaaaaaaakie bardzo obraźliwe słowa...?
          ja mam do niego zaufanie i widocznie nie tylko ja, facet jest świetny i tyle, nie wiem jak leczy innych, czy w ich wypadku jest skuteczne, ale u mnie sprawdza się doskonale, więc nie wiem czemu go tak strasznie obrażasz:(
          • kamusi1 Re: dr Piotr Palagin 01.12.10, 01:55
            a moze zacznij myslec dla odmiany? Wiesz, te szare komorkitam na dole, powninnas jeszcze jakies tam miec, co nie?
            • m.war Re: dr Piotr Palagin 01.12.10, 08:07
              kamusi1 nie obrażaj innych! to, że masz inne zdanie nie znaczy, że możesz kogoś nazywać ciotą. jak ci się nie podoba forum to nie pisz i nie czytaj.
          • dominikaigor Re: dr Piotr Palagin 07.07.11, 11:39
            kam-i-nia ja mam synka1.5 rocznego z epilepsją.Bardzo Cię proszę o kontakt.Tak bardzo cierpimy.Ja muszę mu pomóc.Dzisiaj w nocy był też napad.Już nie wiem co robić.Może właśnie homeopatia.
            • gra2010 Re: dr Piotr Palagin 07.07.11, 15:09
              Dominikaigor - idż do dr Bross.
              Ona ma doświadczenie i wspaniale rezultaty w leczeniu homeopatią kasyczną dzieci z padaczką.
              Dziecko jest małe to szybko z tego wyjdzie.
              Namary na Bross znajdziesz w necie. Tylko długo nie czekaj czas działa na twoja niekorzyść.
              I poczytaj "Podróz choroby" oraz "typy dziecie w homeipatii" Mohinger Sing Just
              • dominikaigor Re: dr Piotr Palagin 07.07.11, 16:40
                Dziekuję za odpowiedz i słowa pocieszenia.Tak bardzo ich potrzebuję.Mój synek ma wadę wrodzoną CUN(prawy płat czołowy)Udało nam się opanować b.szybko zespół westa.Rok bez napadów a teraz znowu.Teraz w czasie snu utraty świadomości.Jesteśmy na Sabrilu.Synek jest b.pogodny.Jednak jeszcze nie chodzi i rzadko gaworzy.Tak bardzo chcę mu pomóc.Poszukam inf. o dr Bross.Tylko już zdążyłam się umówic do dr Palagina.Akurat w poniedziałek będzie w Poznaniu.Może pomoże naszemu synkowi.
                • very.martini Re: dr Piotr Palagin 07.07.11, 23:41
                  Poszukaj na forum Epilepsja postów Neoaferatu, co prawda wyniknęły z nich pyskówki, ale Neo pisała o dr Bross. W wolnej chwili stuknę Ci coś na priv, ale to raczej bliżej niedzieli.

16%VOL
                  22%VAT
                  • dominikaigor Re: dr Piotr Palagin 08.07.11, 07:05
                    Dziękuję za odpowiedz,przeczytałam już.Będę wdzięczna za kolejne informacje.Muszę pokonać chorobę,która spotkała mojego synka.
                    • very.martini Re: dr Piotr Palagin 31.07.11, 11:56
                      Hej, nie mogę się dobić do Ciebie, masz aktywną pocztę?

16%VOL
                      22%VAT
    • laura-ef Re: dr Piotr Palagin 09.07.11, 13:01
      D Pałagin - cóż wpierw sceptyczna byłam bardzo, ale okazało się że jest to cudowny człowiek z ogromna wiedza i wspaniałym podejściem do pacjenta przyjmuje w Instytucie Wiedzy Waleologicznej- jakby ktoś chciał się skontaktować to podaje numer 693160910. mnie bardzo pomógł i doradził życiowo...
      • kam-i-nia Re: dr Piotr Palagin 21.07.11, 00:10
        Dominika i jak tam?
        Ja musze Ci powiedzieć, że i Pan Piotr Pałagin i Pani Katarzyna Bross oboje jak dla mnie luks:)
        Napisz proszę jak wizyta u Pana Piotra i jak sie synek ma?
        pozdrawiam zdrówka...
        • dominikaigor Re: dr Piotr Palagin 28.07.11, 22:37
          Kam-i-nia wizyta u Pana Piotra udana,synek dostał leki na rozwój,bo ma niezłe tyły.Napady niestety się zdarzają ale mam nadzieję,że w końcu odejdą.Jutro jedziemy na turnus reh.i niestety nie będę miała dostępu do internetu,ale odezwę się jak wrócę.Ten turnus to tak w ostatniej chwili a namiary właśnie od Pana Piotra.Napisz proszę co u Twojej dzielnej córeczki.Pozdrawiam Was bardzo cieplutko i trzymam kciuki!!!Dziękuję kam-i-nia za Twje wpisy na forum,wyrwałaś mnie z rozpaczy,byłam na dnie a dzięki Tobie się odbiłam i zaczęłam walczyć.
          • antosiaistasiu Re: dr Piotr Palagin 30.11.11, 19:51
            • ste-feq Re: dr Piotr Palagin 20.09.12, 20:56
              Witam

I jak leczenie u Pana Piotra ? Coś temat zamilkł ?
    • loginyzajete Re: dr Piotr Palagin 03.05.13, 18:27
      Mój mąż został całkowicie wyleczony z astmy przez Pana Pałagina. Był bardzo sceptyczny... I tyle w temacie :)
      • ste-feq Re: dr Piotr Palagin 03.05.13, 19:28
        Ja byłem z dzieckiem u niego i mięczaki zeszły ale czy same czy przez magika (jak nazywam Pana Piotra) to nie wiem :)
    • anna_h_b dzieki Dr Palaginowi mam reke 25.11.13, 21:09
      Dr Palagina spotkalam we Wroclawiu, gdy przyjmowal swoich pacjentow w gabinecie mojej szefowej +-2002/2003r . Zauwazyl, ze wszystko robie jedna reka i "zaopiekowal" sie mna. bylam krotko po wypadku i mialam naderwane wiazadla i nerwy - kciuk, nadgarstek, staw lokciowy, bark mniej, ale tez. Zbadal mnie i...dal granulki...
      za homeopatie dam sie dzisiaj zabic. Doktorowi jestem niezmiernie wdzieczna. mam w 100 % sprawna reke. po 2,5 h, po podaniu 2 porcji nie mialam juz mojego ogromego obrzeku, bol zelzal i moglam dotknac reki
      dlaczego mowie, ze zawdzieczam jemu moja reke? bo wiem, co uslyszalam od chirurgow i widzialam ich, w zasadzie, bezradne miny
      czy Doktor jest dziwny? nie wiem. geniusze maja prawo miec swoj swiat. ja go pamietam jako bezinteresownego, przesympatycznego, opiekunczego czlowieka
      i z calego seca, do konca moich dni bede jemu wdzieczna
      DZIEKUJE
    • novitz12 Re: dr Piotr Palagin 10.10.17, 21:51
      Serdeczne podziękowanie za leczenie z dobrym wynikiem oraz bezinteresowną pomoc przez telefon. Piotr Pałagin jest wspaniały lekarzem i człowiekiem. Pozdrawiam, pełna iszacunku Teresa Kowalska z Głowna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka