zapuszczony_brzuch 16.09.08, 22:25 Wyobraźcie sobie, że jesteście bandą idiotów;) Plotkujecie o wszystkich i o wszystkim. Dzieci w piaskownicy;p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: witaj suchy! nt. 16.09.08, 22:36 coś kiepsko ci idzie ukrywanie się pod innym nickiem Odpowiedz Link
zapuszczony_brzuch Re: witaj suchy! nt. 16.09.08, 22:37 aurelia_aurita napisała: > coś kiepsko ci idzie ukrywanie się pod innym nickiem > proponuję leki i psychiatrę dziewczynko Odpowiedz Link
zapuszczony_brzuch Re: to nie suchy 16.09.08, 23:21 lucyna_n napisała: > mówię ci że nie, nie ta barwa. Barwę to masz w muskuuuu Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: to nie suchy 16.09.08, 23:22 a ja Ci mówię że tak. znam go nie od dziś, on pisuje w różnych barwach. ten sam styl, ta sama interpunkcja, a co do pisania o "pedałach" - widziałaś go w akcji jak spamował na blogu crystiana? robił dokładnie to co tu. mówię że to on. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: to nie suchy 16.09.08, 23:26 jakoś nie bardzo lubię czytać blogi więc niestety nie mogę mieć porównania, ale pamiętam występy Suchego na depresji także te najbardziej chamskie, rękę dalabym sobei uciąć że to zupełnie nie jego styl, tylko tematyka podobna, jego trzeba bylo jednak czymś sprowokować i płaczliwie rozpisalby się przy okazji nad sobą. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: to nie suchy 16.09.08, 23:32 no fakt. to o płaczliwym rozpisywaniu się chyba mnie przekonało. ale serio, w wielu jego wpisach widzę jak żywy styl suchego. może po prostu wszytkie trole są do siebie podobne? Odpowiedz Link
zapuszczony_brzuch Re: to nie suchy 16.09.08, 23:33 aurelia_aurita napisała: > no fakt. to o płaczliwym rozpisywaniu się chyba mnie przekonało. > ale serio, w wielu jego wpisach widzę jak żywy styl suchego. > może po prostu wszytkie trole są do siebie podobne? > Paranoiczka i debilka Odpowiedz Link
lucyna_n Re: to nie suchy 16.09.08, 23:34 nie, po prostu jak się suchy wnerwi to też jest chamski Odpowiedz Link
zapuszczony_brzuch Re: to nie suchy 16.09.08, 23:28 aurelia_aurita napisała: > a ja Ci mówię że tak. znam go nie od dziś, on pisuje w różnych barwach. ten sam > styl, ta sama interpunkcja, a co do pisania o "pedałach" - widziałaś go w akcji > jak spamował na blogu crystiana? robił dokładnie to co tu. > mówię że to on. > Głupia paranoiczka z ciasną cipką Odpowiedz Link
zapuszczony_brzuch Re: oj dzieci 16.09.08, 22:35 eizo111 napisała: > wyzdrowiałeś już? > > kto!? Odpowiedz Link
aidka Re: oj dzieci 16.09.08, 23:09 Brzuchu Zapuszczony, ja to sobie wcale nie muszę wyobrażać, że jestem bandą idiotów. ja nią jestem. może nie całą bandą od razu, ale kawałkiem na pewno. Odpowiedz Link
dolor Re: oj dzieci 16.09.08, 22:52 zapuszczony_brzuch napisała: > Wyobraźcie sobie, że jesteście bandą idiotów;) > > Plotkujecie o wszystkich i o wszystkim. > > Dzieci w piaskownicy;p No widzisz, zawsze ciągnie swój do swego. Weź sobie łopatkę i baw się jak potrafisz, tylko krzywdy sobie nie zrób. Odpowiedz Link
zapuszczony_brzuch Re: oj dzieci 16.09.08, 22:53 dolor napisał: > zapuszczony_brzuch napisała: > > > Wyobraźcie sobie, że jesteście bandą idiotów;) > > > > Plotkujecie o wszystkich i o wszystkim. > > > > Dzieci w piaskownicy;p > > No widzisz, zawsze ciągnie swój do swego. Weź sobie łopatkę i baw się jak > potrafisz, tylko krzywdy sobie nie zrób. > > aczkolwiek to wy się kompromitujecie nie ja;) Odpowiedz Link
dolor Re: oj dzieci 16.09.08, 22:59 > aczkolwiek to wy się kompromitujecie nie ja;) I tego złudzenia się trzymaj. Jak się pozbyć pozostałych swoich problemów, poczytasz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69731&w=8464564 Odpowiedz Link
zapuszczony_brzuch Re: oj dzieci 16.09.08, 23:00 dolor napisał: > > aczkolwiek to wy się kompromitujecie nie ja;) > > I tego złudzenia się trzymaj. Jak się pozbyć pozostałych swoich problemów, > poczytasz tutaj: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69731&w=8464564 Blabla.Śsij Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: oj dzieci 16.09.08, 23:01 o rrrany, takiego zapętlenia na forum to jeszcze nie było!!! :))) jakżeś to zrobił? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: oj dzieci 16.09.08, 23:04 jaki wątek zostal tu przeniesiony? to wolno przenosić z ogólnego na prywatne? wydawało mi się że nie? Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: oj dzieci 16.09.08, 23:06 no właśnie żaden wątek nie został przeniesiony. jak się klika w "wątek" to się po prostu odświeża strona z komunikatem :) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: oj dzieci 16.09.08, 23:03 siedzisz w tej samej piaskownicy tylko że nikt się nie chce z tobą bawić. Odpowiedz Link
zapuszczony_brzuch Re: oj dzieci 16.09.08, 23:04 lucyna_n napisała: > siedzisz w tej samej piaskownicy tylko że nikt się nie chce z tobą bawić. Powiedziała baba co wiedziała.W dupę cię dawno nie ruchano Odpowiedz Link
zapuszczony_brzuch Re: oj dzieci 16.09.08, 23:22 aidka napisała: > duże przegięcie. > bardzo duże. Co jest bejbe? Ciotę masz? Odpowiedz Link
only_isabelle Re: oj dzieci 16.09.08, 23:25 i tu jednak fora zamknięte mają przewagę, takich kwiatków nie ma Odpowiedz Link
lucyna_n Re: oj dzieci 16.09.08, 23:27 dobra okazja na przetrenowanie dystansu, serio, bardzo pomocne w realu. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: oj dzieci 16.09.08, 23:23 a daj spokój, to przecież troll zagłodzić i tyle Odpowiedz Link
zapuszczony_brzuch Re: oj dzieci 16.09.08, 23:24 lucyna_n napisała: > a daj spokój, to przecież troll > zagłodzić i tyle Dobra dieta by się przydała tobie wsióro Odpowiedz Link
anatemka Re: oj dzieci 17.09.08, 08:49 > Dobra dieta by się przydała tobie wsióro dobre dobre takie odzywki to ostatnio u mnie w podstawówce leciały:)) Odpowiedz Link
szmata_bez_charakteru Re: oj dzieci 17.09.08, 09:40 zapuszczony_brzuch napisała: > Wyobraźcie sobie, że jesteście bandą idiotów;) > > Plotkujecie o wszystkich i o wszystkim. > > Dzieci w piaskownicy;p to jest ewidentny suchy. autentyk. pozny suchy z okresu pofarmaceutycznego. zwracam uage na emotikon na koncu zdania, tylko on uzywa emotikonow w taki sposob, czasem bertrada i czasem issabel. pisanie o plotkowaniu, przypisywanie zdziecinnienia, no i sam tytul dziela. kiedys powiedzial ze bardzo go rozsmieszyl nick "wypuszczanie_brzucha" ale widac w innych wpisach wplywy euforyjki. aczkolwiek jakby to wydawalo sie niemozliwe, suchy moze cofanac sie na wczesniejsze stadium rozwoju. no bo ze wskoczy na nastepne to chyba nie do objecia niczyja wyobraznia. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: oj dzieci 17.09.08, 13:45 nie umiem podać racjonalnych argumentow ale ja pod tym suchego nie wyczuwam, no chyba że chlopak rzeczywiście gruntownie się zmienił, jakby miał sobie odpuścić biadolenie nad sobą, przecież na mega biadoleniu skończył to co , miałby tak odpuścić i znowu wrócić do prymitywnych zaczepek? już raczej jest to nowe wcielenie niesławnej euforyjki. Odpowiedz Link