zdegradowane 23.09.08, 16:30 fotoforum.gazeta.pl/72,2,631,34255403,34255403,0,2.html?v=2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill Re: szczury sneepera 23.09.08, 16:42 dzięęęęę-kuuuuuuuu-jeeeeeee-myyyyyy mozna ktores zmniejszyc i wkleic Odpowiedz Link
madau Re: szczury sneepera 23.09.08, 16:52 ale to pisze sneeper a nie snajper55, moze nicka zmienil? Odpowiedz Link
nienill Re: szczury sneepera 23.09.08, 16:53 madau napisała: > ale to pisze sneeper a nie snajper55, moze nicka zmienil? oj nie :) tego sie nie musisz obawiac :) Odpowiedz Link
madau Re: szczury sneepera 23.09.08, 16:58 acha, znaczy sie ze snajper szczurow nie posiada??? Odpowiedz Link
madau Re: szczury sneepera 23.09.08, 17:02 rozumiem, nudne forum pelne troli wycinajace interesujace watki. Dzis po raz drugi tam zajrzalam a nawet zostawilam komentarz. fajniej u Was. Nie ma porownania :)))) Odpowiedz Link
nienill Re: szczury sneepera 23.09.08, 17:02 zdegradowane napisał: > snajper posiada forum depresja jeszcze mi sie dzisiaj tak smutno nie zrobilo, jak teraz, gdy to przeczytalam Odpowiedz Link
madau Re: szczury sneepera 23.09.08, 17:23 alez dlaczego nienill? Snajper posiada tylko moc wycinania watkow ktore mu nie odpowiadaja...chyba ze snajper to dla Ciebie ktos bliski. Ja go nie znam, osadzam tylko po wypowiedziach innych, chociaz przyznam sie ze siwa denerwuje mnie coraz bardziej Odpowiedz Link
nienill Re: szczury sneepera 23.09.08, 17:27 madau napisała: > alez dlaczego nienill? mam uzasadniac dlaczego pojawily sie u mnie takie a nie inne emocje? dzieki :) takie bajery to mam w realu i to mi wystarczy Odpowiedz Link
madau Re: szczury sneepera 23.09.08, 18:16 Nienill, absolutnie nie musisz sie tlumaczyc. zapytalam z ciekwosci a ciekawosc to pierwszy stopien do piekla :-p Odpowiedz Link
lucyna_n Re: szczury sneepera 23.09.08, 17:43 moc wycinania na forum depresja dowolnie wybranych postow to w zasadzie jakby ci obcy przyszedl do domu i zaczął meble wyrzucać, ne wiadomo juć co się w człowieku budzi, złość, żal, poczucie straty, poczucie krzywdy. Odpowiedz Link
aidka Re: szczury sneepera 23.09.08, 21:29 a mnie w tej chwili brzydzi pisanie tam. trudno mi się pogodzić, że ignorancka, pełna pychy para : bertranda + snajper ma decydować o tym, co może, a co nie może tam zaistnieć. zwłaszcza, że w tej chwili, , bertranda, snajper sami podjęli temat ewolucji, który nie jest tematem o depresji, więc, skoro przedtem uznali, iż na fd tego typu posty odbiegające od tematu forum istnieć nie mogą, to czemu się sami nie wytną? Odpowiedz Link
loserka Re: szczury sneepera 23.09.08, 17:28 To co, chcecie tego szczura na winietę? którego? Odpowiedz Link
zdegradowane Re: szczury sneepera 23.09.08, 22:10 to chyba charakter pisma sneepera. teraz to naprawde sie wkurwi za wykradanie mysli. a swoja droga kiedys inaczej je widzialem, myslalem ze to przewrotne, ze leki antydepresyjne usuwaja, a jak jest widac po sennym szczurku. a teraz sie zastanwaiam czy sneeper szczurka nie karmil jakims lekiem na wykradziona dopamine i szczur mu zaczal na linie harcowac. Odpowiedz Link
nienill Re: szczury sneepera 24.09.08, 01:38 czy tylko mnie denderwuje to, ze teraz po otworzeniu strony nie widac wątkow? :((( Odpowiedz Link