aidka 27.09.08, 04:51 ponawiam apel : jeśli TAM piszecie K opiujcie C homikujcie P rotestujcie please, please, please... to idę do wyra dobranoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pineapple_slices Re: K. C. P. 27.09.08, 05:00 aidka skonczysz jak ci pieniacze z forum o moderacji. Odpowiedz Link
aidka Re: K. C. P. 27.09.08, 05:13 eeee tam... nie wiem, jak oni kończą nieczęsto tam bywam ale uważam, że trzeba jeszcze powalczyć Odpowiedz Link
pineapple_slices Re: K. C. P. 27.09.08, 05:21 snajpera nie zdejma, a pisac u snajpera nawet jesli mu zmienia dyrektywy jakies, to zboczone. chyba tylko na kraju sie tyle tnie, co teraz na depresji, snajper to jakis przypal. mentalny brat mskaiq czyli ludzie z zasadami. ja wole ludzi dostosujacych sie do sytuacji, nie lubie ograniczonych ludzi z zasadmi Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: K. C. P. 27.09.08, 10:59 słuchaj, może i ty się poddałeś na wszystkich frontach, a silnejszym emocjom już dawno podziękowałeś. ale... daj ludziom powalczyć. miej trochę empatii. ty jesteś zupełnie jak Mask, tyle że dorabiasz jeszcze do tego jakąś antyideologię. strasznie lubisz robić za jakiegoś cholernego outsidera, który stoi sobie z boku i ośmiesza ludzkie obsesje, fobie, paranoje i wszelkie silniejsze emocje. a co do tego kopiowania to wcale nie jest taki zły pomysł. loserce np. przywrócono post. Odpowiedz Link
pineapple_slices Re: K. C. P. 27.09.08, 11:10 a kto tu nigdy nie byl maskiem, no prosze? ja emocjom nie dziekowalem, byly to byly, nie ma to nie ma. walczyc o nic nie walczylem, pytalem tylko czemu siwa i snajper sa tępymi bufonami. to ich forum siwej i jawnego wspopracownika snajpera. wchodze do pustostanu jak przychodzi wlasciciel to sobie pokrzycze, ale nie bede szedl do sadu i skomlal o wlasnosc pustostanu. Odpowiedz Link
pineapple_slices Re: K. C. P. 27.09.08, 11:13 od mojego watku zasczela sie sprawa bertrandy i siwej i pierwsze zdanie brzmialo, albo jedno z pierwszych : bertradno dlaczego zniszczylas to forum. bo wiedzialem ze teraz zostanie rozwalone oprzez moderacje jak poszli i nakablowali. nigdy o nic nie walczylem, wyladowaywalem tylko zlosc na debilce siwej i jej przydupasie Odpowiedz Link
pineapple_slices Re: K. C. P. 27.09.08, 11:34 snajper napisal slusznie ze forum to nie ludzie. jest przeciez kapitalizm i prymat wlasnosci nad losem czlowieka. bez ludzi nic co prawda z wlasnosci, ale dopoki bedzie nadmiar ludzi dopoty tym mniejsza wartosc poszczegolnych. zwolni sie niodpowiednich, przyjda inni bardziej elastyczni. Odpowiedz Link
pineapple_slices Re: K. C. P. 27.09.08, 11:42 i taka jest polityka dilera. najpierw wchodza ludzie na publiczne, uzalezniaja sie, wtedy wchodzi modek i spycha ich na prywatne. rosnie liczba forow, ilosci klikniec na serwer nie ubywa, a przybeda nowi forumowicze na publicznym, ktorzy sie nie wpisywali, bo za duzo bylo stalych nickow i sie bali wciskac w grupe towarzyska. Odpowiedz Link
pineapple_slices Re: K. C. P. 27.09.08, 11:46 a wiec zamierzam powalczyc. moja walka bedzie polegac na tym ze nie wwejde na ten portal. Odpowiedz Link
anatemka Re: K. C. P. 27.09.08, 10:10 jeśli zaczne to robic wezwijcie karetke-nie bedzie juz dla mnie ratunku. nie, zebym kogos chciała obrażac czy oceniac. poprostu, jesli ja zacznę to robic, znaczy sie popadłam w paranoję. Odpowiedz Link
dolor Re: K. C. P. 27.09.08, 10:33 Bertrada jest notorycznie atakowana przez bandy trolli. Siwa snajperem wypleniła setki postów pełnych floodu i spamu. Snajper pisze o regulaminie, a wycina, jakby rzucał przy każdym z nielicznych postów monetą. A Ty piszesz, że kopiowanie swoich postów i pytanie, czemu wycięto, to paranoja? To paranoja. Odpowiedz Link
anatemka Re: K. C. P. 27.09.08, 10:53 czytaj ze zrozumieniem: w moim wykonaniu byłaby to paranoja ;) Odpowiedz Link
pineapple_slices Re: K. C. P. 27.09.08, 10:58 tym bardziej ze ty wlasciwie nie jestes chyba z depresji, bo na duplikacie pisalas zwykle. Odpowiedz Link
anatemka Re: K. C. P. 27.09.08, 11:01 otóż to, a postów z forum na którym wycinam kopiowac nie będe, jeszcze nie będe. Odpowiedz Link
dolor Re: K. C. P. 27.09.08, 11:48 A czego nie zrozumiałem? TAM zapanowała paranoja, czyli na FD, a Ty na myśl o obronie przed paranoikami zaczynasz się bać paranoi. Snajper naprawdę wycina teksty bez sensu, siwa naprawdę twierdzi, że on świetnie sobie radzi. To chyba coś jest nie tak? Odpowiedz Link
dolor Re: K. C. P. 27.09.08, 11:59 A mnie się podoba pomysł, by skoro głupotę administracja popełniła, miała teraz dużo więcej roboty z odpowiadaniem na skargi. Odpowiedz Link
aidka Re: K. C. P. 27.09.08, 16:08 Anatemka ocenia,iż w jej wypadku byłaby to paranoja i OK. w moim wypadku nie jest to paranoją. przeciwnie. ja mam zbyt dużo naiwnej ufności, a nie paranoi. byłam tą, która liczyła na to, iż snajper z wyczuciem będzie OPIEKOWAŁ się forum i forumowiczami. tymczasem on wdział kubraczek autorytarnego właściciela fd, a to,co pokazuje wycinając posty bez sensu i uzasadnienia, wprowadzając terror Mechagodzilli, wzbudza mój słuszny gniew i bunt przeciw niesprawiedliwości. nie uważam też, bym reagowała zbyt emocjonalnie. ani snajpera, ani bertrady nie obrażam, nie rzucam epitetami. a za siekierezadę na fd, za nasłanie policji i brak nawet głupiego "przeopraszam", byłabym chyba usprawiedliwiona, gdybym podlewała ich obfcie wiaderkami z pomyjami. zamiast tego, zamierzam sama, gdy się tylko da, kopiować posty pojawiające się na fd i troskliwie przechowywać. Odpowiedz Link
60_secund Re: K. C. P. 27.09.08, 15:50 Fora gazety po pewnym czasie stają się własnością dobrze rozumiejącej się społecznosci pionierów osiedlających się na wirtualnej ziemi niczyjej - która nie jest niczyja, należy do Agory i Agora o tym wszystkim przypomina mozolna pracą swych funkcjonariuszy. Prywatne wymagają nakładu pracy od właściciela, w wypadku FDBC atmosfera buntu jest dobrą reklamą nie chce mi się protestować wolę się przenieść z FD na FDBC w końcu co za różnica? Odpowiedz Link
dolor Re: K. C. P. 27.09.08, 16:02 >w końcu > co za różnica? "Dopływ świeżego wariata." Niby byłoby ok, jakby z FD można łowić co ciekawszych, ale snajper tak zarżnął to miejsce, że tam jeszcze tylko trolle i patologiczni terapeuci pisują. Mogliby już chociaż zrobić z tego eksperckie, albo kogoś inteligentniejszego posłać. Odpowiedz Link
aidka Re: K. C. P. 28.09.08, 00:50 snajper wyciął niedawno cały wątek z postem Abasi w którym go pytała czemu wyciął jej post wczoraj./post był na temat wątku, ale na koniec Abasia pozwoliła sobie skrytykować bertrandę - skopiowałam ten wątek/ ponoć, gdy wycinany jest cały wątek, to ląduje na oślej, ale tego wątku tam nie ma.... Odpowiedz Link
dolor Re: K. C. P. 28.09.08, 00:57 Może to dlatego, że wkleiłem tam link do skargi na snajpera na fomie? Takie wątki znikają natychmiast i bez śladu. No i oczywiście zapomniałem skopiować... Odpowiedz Link
aidka Re: K. C. P. 28.09.08, 01:37 to na pewno o to chodzi. ja skopiowałam 5 postów, a gdy tam pojawił się szósty - pewno Twój - klikęłam i się okazało, że go nie ma. beznadzieja. nie wiem, jak można takie rzecy wyczyniać na tego rodzaju forum. Odpowiedz Link