02.11.14, 11:58
jak już napisałam
<Okazało się że nie ma w sprzedaży kart orange za 25 tylko za 30 a ja mam umowę z zetafonem na 25 miesięcznie.Kupiłam za 10,10,5.Ciekawe czy zadziała.>

Weszło ale nie było powiadomienia "Dziękujemy za doładowanie konta,stan konta25zł"Zawsze jest natychmiast po doładowaniu.
Po długim czasie oczekiwania sprawdziłam stan konta wpisując *124*widełkismirktan konta 34zł,ważne 6dni.
Ciekawe-pomyślałam.
Za chwilę jednak sms z podziękowaniem i informacją o ważności przez miesiąc.
Uffffff
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Orange 02.11.14, 12:22
      Uwierzu ty jesteś spec od telefonów,poradź.
      Komunikat:Nie można pobrać,licznik czasu wygasł(mms)
      Co się stanie gdy nacisnę"przywróć ustawienia fabryczne"?Jaki będzie efekt?No bo jak przywrócić ten licznik czasu i co to jest licznik czasu.
      Na infolinii dowiedziałam się że mam aparat telefoniczny zepsuty ale dlaczego taki komunikat o liczniku czasu.
      Próbowałam dowiedzieć się na forach informatycznych ale nie znalazłam sensownej podpowiedzi.
      • uwierz_w_to Re: Orange 02.11.14, 12:58
        spróbuj przywrócić ustawienia fanryczne.
        • ditta12 Re: Orange 02.11.14, 13:13
          www.htc.com/pl/support/htc-legend/howto/1042.html
          Jak mam skopiować zapisane w telefonie informacje?
          • ditta12 Re: Orange 02.11.14, 13:28
            O jejku,wszyscy są tacy mądrzy a ja głupia crying
            • ditta12 Re: Orange 02.11.14, 13:41
              Nie mam gdzie się nauczyć.Informacje w necie są "za mądre"-jakiś niezrozumiały bełkot informatyczno techniczny,może trzeba jakieś tłumaczenie mieć jak z chińskiego na polski.
              Albo może pójść na informatykę.
              • ditta12 Re: Orange 02.11.14, 13:49
                Jak skopiować zdjęcie na kartę sim w telefonie?
                • ditta12 Re: Orange 02.11.14, 14:12
                  a)trzeba mieć drugi telefon albo przynajmniej drugą kartę sim?
                  b)?

Nikt nic nie wie?Naprawdę?Zaczynam rosnąćsmile
                  • ditta12 Re: Orange 02.11.14, 14:14
                    Chciałam się sklonować.
                    • ditta12 Re: Orange 02.11.14, 14:23
                      Ale....ci z Orange też nic nie wiedzą.Gdy pytałam o coś,nie otrzymywałam pomocnej odpowiedzi.
                      I to jest dobre.
                      • ditta12 Re: Orange 02.11.14, 14:53
                        https://emotikona.pl/emotikony/pic/0wacko2.gif

Samo się naprawiło i ostaję mmsy.
                        Albo mam kontakt z ufoludkiem albo Uwierz się przestraszył że go wystrzelę w kosmos i użył magii.
                        • ditta12 Re: Orange 02.11.14, 14:55
                          sadJeden sms się otworzył a rugi już nie.
                          To dopiero telefon!
                          • ditta12 Re: Orange 02.11.14, 14:57
                            mms.

Jeszcze jakby mi się telefon sparował z laptopem przez blututh to by dopiero było.
                            W xp paruje się a w windows 8 jak?Niby sie paruje a wyniku nie ma.Brak urządzenia i dupa.
                            • ditta12 Re: Orange 02.11.14, 15:06
                              Trzeba zmienić operatora,nawet jak się nie chce.
              • uwierz_w_to Re: Orange 02.11.14, 23:29
                ditta12 napisała:

> Nie mam gdzie się nauczyć.Informacje w necie są "za mądre"-jakiś niezrozumiały
                > bełkot informatyczno techniczny,może trzeba jakieś tłumaczenie mieć jak z chińs
                > kiego na polski.
                > Albo może pójść na informatykę.

Żeby z tego bełkotu coś zrozumieć trzeba znać podstawysmile teraz tak instrukcje wyglądają niestetysmile
                • uwierz_w_to Re: Orange 03.11.14, 06:22
                  Może ty masz na simie zapisanesmile
                  • ditta12 Re: Orange 03.11.14, 07:19
                    No tak,trzeba znać podstawy.
                    Nie wiem czy mam wykonać reset całkowity czy częściowy,jaki będzie wynik końcowy.
                    Dlaczego jeden mms się otworzył a następny już nie z powodu tego wyczerpanego licznika.
    • ditta12 Re: Orange 04.11.14, 10:24
      Zetafon napisał kilka dni temu"dziękuje za doładowanie konta.Stan knta 25zł."
      Przed chwilą sms od 7095-"Ups!Zostały ci tylko 3 dni.Doładuj konto!
      https://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif
      • ditta12 Re: Orange 04.11.14, 12:41
        Przed chwilą miałam atak Orange i Zetafonu na mój telefon w postaci wielu sms-ów,heh.
        System im się zepsuł czy co?
        https://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif
        • uwierz_w_to Re: Orange 04.11.14, 14:32
          Orange obecnie jest najgorszym z możliwych operatorów na naszym rynku.Tracą klientów kiedyś mieli monopol teraz schodzą na psy, Loga na telefonach i simlocki na telefonach to ich błąd jako jedyna firma to stosuje ale im to nie pomaga wręcz odrzuca klienta.Plus swoje taryfy, rozmowy z orange itd... wszyscy operatorzy mają w niskich abonamentach rozmowy ze wszystkimi sieciami za free.Jednym słowem Orange to wielkie gówno!
          • ditta12 Re: Orange 04.11.14, 14:46
            Nieeeeee oni chcą dobrze tylko im nie wychodzi.
            • ditta12 Re: Orange 04.11.14, 14:53
              W moim internecie walczy Adobe Flesh z McAffe,afeeeee,zaciemnając mi obraz.To takie nawzajem zżerające się robaki.
              • ditta12 Re: Orange 04.11.14, 15:06
                Pół cudu.
                Otworzyło się zdjęcie(mms)ale dziwnie wygląda,zajmuje pół ekranu a druga połowa jest pusta-biała.
                Ale niech tam,najważniejsze że się otwiera.Może niekompatybilne coś jest wink
                • ditta12 Re: Orange 04.11.14, 15:16
                  Twój aparat w telefonie jest zepsuty Uwierzu bo robi małe zdjęcie,na pół ekranu w moim aparacie wink
                  • uwierz_w_to Re: Orange 04.11.14, 18:54
                    nie mój tylko twój tnie nie pokazuje całości, musisz zminimalizować czy znormalizować, ja robię fotę 20 mgp aparatem z rozdzielczością większą niż HD więc u ciebie będzie kawałek pokazywało, tak jak u wszystkich więc musisz w opcjach zdjęcia wycentrować.
                    • uwierz_w_to Re: Orange 04.11.14, 18:55
                      tzn u wszystkich z takimi telefonami amerykańskimi jak twójsmile
                      • ditta12 Re: Orange 04.11.14, 20:06
                        Mój amerykański telefon mówi że nie wie co to <musisz w opcjach zdjęcia wycentrować.>
                        Może on myśli że nie musi.
                        • uwierz_w_to Re: Orange 04.11.14, 23:08
                          musi, musi inne też muszą tylko lepsze nie muszą te dotyckowesmile
                          • ditta12 Re: Orange 06.11.14, 09:38
                            Znów mi przysłali sms żebym doładowała konto.
                            Czy 10zł,10 zł i 5zł to nie jest 25 złotych.
                            No chyba że Zetafon i Orange wzięli rozwód.
                            • uwierz_w_to Re: Orange 06.11.14, 09:41
                              ja nie wiem wiem że ja majet wszystko za free łącznie z rozmowami do UEsmile
                              • ditta12 Re: Orange 07.11.14, 08:13
                                A w Orange to dają wszystko za darmo,nawet smsy że się nie zapłaciło a się zapłaciło.
                                • uwierz_w_to Re: Orange 07.11.14, 08:48
                                  ty tumanie nawet zdjęcia nie potrafisz otworzyć, dadzą ci kopa w dupę.
                                  • ditta12 Re: Orange 08.11.14, 08:49
                                    Orange to złodzieje?
                                    Dałam im 10 zł,1o zł i 5 zł a oni mi napisali że konto mam zablokowane.
                                    To lepiej dać 30 gdy umowa z Zetafonem jest na 25?
                                    • ditta12 Re: Orange 08.11.14, 08:51
                                      Żydy co nie umiejią liczyć tam pracują?Przekręty?Wałki jakieś?Młoty?
                                      • uwierz_w_to Re: Orange 08.11.14, 08:53
                                        ditta12 napisała:

> Żydy co nie umiejią liczyć tam pracują?Przekręty?Wałki jakieś?Młoty?

Do Hitlera z tymi pretensjami.
                                      • ditta12 Re: Orange 08.11.14, 09:06
                                        Zabrać im pieniądze i dać mi bo.....rozwalę wszechświat i okolice za pomocą wzorusmile
                                    • uwierz_w_to Re: Orange 08.11.14, 08:52
                                      ditta12 napisała:

> Orange to złodzieje?
                                      > Dałam im 10 zł,1o zł i 5 zł a oni mi napisali że konto mam zablokowane.
                                      > To lepiej dać 30 gdy umowa z Zetafonem jest na 25?

musisz się dowiedzieć jak to wygląda już teraz reklamują w telefonach internet bez limitów bo nikt z nimi umowy nie przedłuża ludzie przenoszą numery do innych sieci i kończą z nimi umowysmile
                                      • ditta12 Re: Orange 08.11.14, 09:08
                                        Może byś ich kupił bo Ty VIP?
                                        Wyrzuć te matoły a zostaw tylko profesional.
                                        • ditta12 Re: Orange 08.11.14, 09:09
                                          Ja do orangystów mogę dzwonić bo mam umowę z 401.
                                          To cenna umowa.Dałam za nią flaszkę ale warto było.
                                          • ditta12 Re: Orange 08.11.14, 09:12
                                            Zetafon mi przdłużył dwa razy lipną umowę na 25 zł(tera je 30 we kiosku) bo byłam w e psychiatryku i nie miał kto mi doładować zaaresztowanego telefona amerrykańskiego a przywalaja karę za nieterminowość.
                                            Ale oddadzą mi co ukradli bo to dobrzy ludzie sąsmile
                                            • ditta12 Re: Orange 08.11.14, 09:14
                                              Dostałam umowę od zetafona-napisane maczkiem a ja ślepawa i dupa,pytałam chłopa co przybył z umową a on powiedział że mogę kiedy chce-też miał słabe oczy.
                                              • ditta12 Re: Orange 09.11.14, 08:15
                                                Mam 0 na koncie telefonu,umowę na 25 zł z Zetafonem,dałam córce karty 10zł,10zł,5zł,dostałam informację że konto doładowane na kwotę25zł.
                                                Rządam odszkodowania za moje zdenerwowanie,bezsilność bo nigdzie nie mogę zadzwonić,nikt mi nie chce pomóc a nie mogę wyjść z domu,ze strachu boję się wydać na bilet bo nie wiem czy to się spodoba mojej córce........
                                                Czy mam pójść do prokuratora i oskarżyć moją rodzinę o zastraszanie,Orange za oszustwo i siebie za bezsilność?Boję się wyjść z domu bo kurwisko mojego byłego konkubina(tak podał w Sądzie,w szpitalu gdy chciał papierosy ode mnie a przepił moją kasę)kurwisko owo jak ją nazywa może mnie powiesić na haku bo mówi że ma haka na......człowieka.
                                                • ditta12 Re: Orange 09.11.14, 08:18
                                                  Napisałam kiedyś że boją się heterów.Nie,ja teraz boję się furii.
                                                  • ditta12 Re: Orange 09.11.14, 08:18
                                                    Dlatego boję się wychodzić z domu i nie mogę pójść do Orange.
                                                  • mskaiq Re: Orange 09.11.14, 09:33
                                                    Możesz zapłacić za telefon nie wychodząc z domu. Możesz to zrobić ze Swojego komputera. Wejdź na stronę doladowania.orange.pl/

i doładuj Swój telefon.
                                                    Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka