Dodaj do ulubionych

to chyba forum sponsorowane

03.10.08, 11:41
liste psychoterapeutow prywatnych snajper podwiesza, link awanturki do
instytucji panstwowej ( tak zrozumialem, moze znow cos mi sie miesza) snajper
kasuje
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 11:59
      do prywatnych podwiesza?
      ciekawe.
    • nienill Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 12:18
      jak sobie przypomne link Awanturki wywalany chyba ze trzy razy...
      • jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 12:26
        ten czlowiek to jest jakis przyopadek kliniczny. ciekaw jestem jaka wartosc stoi
        za tym zeby wywalic ludzi z forum, a jego wprowadzic na admina. no ale z drugiej
        strony kto ma byc adminem jak nie tacy jak on.
    • dolor Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 12:30
      Jak dla mnie to tylko pijany snajper we mgle. "Białą listę" też podwieszał, choć
      wystarczyło kliknąć na "u kogo szukać pomocy". W tym szaleństwie nie ma metody.
      • jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 12:45
        argumentowala siwa ze awanturka wycinana bo juz jest watek w ktorym reklame
        mozna robic. a co to za reklama, jesli sie do instytucji panstwowej daje link a
        tam strona ktora jest uzyteczna. a teraz snajper kolejny watek zaklada o
        reklamie, zamiast zgodnie z logika siwej go wyciac.

caly czas widac ze dorabiana jest argumentacja siwej w obronie snajpera, tak
        samo jak on dorabia jakas idologie do swoich posuniec ktorej pozniej sam sie nie
        trzyma. wiadomo tylko ze co zrobi snajper jest sluszne, pozatym dorabianie jest
        argumentacji doraznie, niewazne ze sprzecznie, wazne zeby bylo ze slusznie
        snajper robi.
        • dolor Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 12:53
          jak_mi_sie_nic_nie_chce napisał:

> caly czas widac ze dorabiana jest argumentacja siwej w obronie snajpera, tak
          > samo jak on dorabia jakas idologie do swoich posuniec ktorej >pozniej sam sie
          nie trzyma. wiadomo tylko ze co zrobi snajper jest >sluszne, pozatym dorabianie jest
          > argumentacji doraznie, niewazne ze sprzecznie, wazne zeby bylo ze >slusznie

Jedyne, co można dodać, to ze biedna siwa nieźle się musi namęczyć, żeby tę
          nieudolność jakoś próbować przedstawić jako celowe i słuszne działanie. Sam
          snajper najbardziej jej w tym przeszkadza...
          > snajper robi.
          • jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 13:00
            nie sadze zeby siwa byla szczegolnie biedna i zalezalo jej tak na pozorach.
            czasem argumentuje bo bog tez sie przydaje jako armata na komunistow. cel byl
            taki zeby rozpierdolic forum, bo pewne osoby jej nie odpowiadaly. maja pisac
            ludzie tacy jak bertrada i mask.
            • dolor Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 14:49
              A mnie się wydaje, że siwej wcale nie chodziło o to, co się stało. Tylko uparcie
              racjonalizuje. Jan_w jeszcze większe głupoty wypisuje, a podejrzewam, że nawet
              tego forum nie widział.
              • jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 22:51
                >A mnie się wydaje, że siwej wcale nie chodziło o to, co się stało.

bo pan o kazdym powiesz dobrze, panie myszkin, a ja mam paranoje. normalnie
                powiedza zes pan normalny a ja chory i slusznie, ale dzis sa twarde fakty : ktos
                tnie a ktos jest ciety.
                • dolor Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 22:56
                  A ponoć paranoid panu niski w testach wychodzi. Spokojnie, nie o każdym. Prawdę
                  mówiąc wolę, jak ktoś jest zły i inteligentny, przynajmniej mozna zrozumieć, o
                  co mu chodzi, niż gdy szkodzi poczciwy, bezinteresowny idiota.
                  • jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: to chyba forum sponsorowane 04.10.08, 08:47
                    z adminami jest jak w tym podstawowym doswiadczeniu z psychologii spolecznej w
                    wiezieniu, z ktorego wniosek jest taki ze wladza demoralizuje. kiwi, ktora ma
                    mentalnosc i mozliwosci baby z magla, juz wogole nie interesuje sie
                    regulaminami, odpowiadaniem na pytania, tylko i wylacznie docinkami. oni moga,
                    maja wladze. argumentacja jest potrzebna na poczatku, jak sie ma swiezo
                    nozyczki, pozniej przychodzi tysieczny, dwutysieczny wyciety post, i juz nie
                    trzeba, juz sie tnie bo sie nie lubi i styknie.
                    • jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: to chyba forum sponsorowane 04.10.08, 08:55
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=85280959&v=2&s=0
                      ciekawe jest to ze zaprzeczyli wszyscy admini, i bardzo skromnie sie wpisywali.
                      jakos tak przycichli.
                      • jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: to chyba forum sponsorowane 04.10.08, 08:59
                        a swoja droga to najlepszy przyklad na przestepczosc rodziny. czemu straznicy by
                        sie tak zachowywali? ani niczego sie nie bali ani o wladze nie walczyli bo ja
                        mieli, odreagowywali swoj pierwszy kontakt z hierarchia, czyli rodzina.
                        • jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: to chyba forum sponsorowane 04.10.08, 09:05
                          na terapii mielismy odegrac nauke w klasie. i mialem zostac nauczycielem.
                          zaczelem sie drzec i pobilem faceta. niby w zartach, ale moze to nie do konca
                          byly zarty ale on rzeczywiscie uznal ze go pobije zaczal sie bronic, wygladalo
                          tak jakby sie przesytraszyl.
          • aidka Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 13:08
            optowałabym jednak, by nie wzniecać zbędnych burz.
            snajper sygnaturkę zmienił i już nieważne, że czy to Siwa go
            docisnęła w tym temacie.
            a z tym tematem przyszpilonym, to , pomna losów linku Awanturki,
            wczoraj na fd, gdy zobaczyłam post z namiarami na psychoterapeutów,
            zasugerowałam, by go nie usuwał w niebyt lecz przyszpil. i tak
            zrobił.
            może zaczął więc próśb czy sugestii słuchać wreszcie.
            • lucyna_n Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 13:11
              Aidko, ale to są prywatne gabinety, ktoś sobie zrobil reklamę na forum.
            • jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 13:11
              snajper robi aidzie dobrze, slucha sie jej, nasyla policje zeby mogla cierpiec
              jak lubi, przyszpila policje...to poczatek pieknej przyjazni.
              • jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 13:11
                watki a nie policje
              • nienill Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 13:12

> snajper robi aidzie dobrze, slucha sie jej, nasyla policje zeby
                mogla cierpiec
                > jak lubi, przyszpila policje...to poczatek pieknej przyjazni.
                jeden mask odszedl, znalazlo sie nastepnego
                • aidka Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 14:02
                  nienill napisała:

> jak_mi_sie_nic_nie_chce napisał:
                  >
                  > > snajper robi aidzie dobrze, slucha sie jej, nasyla policje zeby
                  > mogla cierpiec
                  > > jak lubi, przyszpila policje...to poczatek pieknej przyjazni.
                  > jeden mask odszedl, znalazlo się nastepnego
                  >
                  a możesz mi wyjaśnić o co dokładnie Ci chodzi ?
              • aidka Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 14:15

> snajper robi aidzie dobrze, slucha sie jej, nasyla policje zeby
                mogla cierpiec
                > jak lubi, przyszpila policje...to poczatek pieknej przyjazni.

po co te złośliwości?
                i za jakiego powodu?
                bo, mimo, iż czuję się pokrzywdzona przez snajpera, staram się o
                obiektywizm?
                • nienill Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 14:47
                  > bo, mimo, iż czuję się pokrzywdzona przez snajpera, staram się o
                  > obiektywizm?
                  czym sobie Snajper zasluzyl na to Twoje staranie sie?
                  bo na samym poczatku bylas mu przychylna i to fajne
                  a teraz?
                  • aidka Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 17:06
                    nienill :

jeden mask odszedl, znalazlo się nastepnego
                    >

acha.
                    więc już wiem, o co Ci idzie.
                    gwoli wyjaśnienia - Mskaiq nie odszedł.
                    i "nie znalazło się następnego" - kogo ? snajpera ?!
                    mówisz tak na podstawie tego, iż pozytywnie oceniam zmianę
                    sygnaturki i przyszpilenie postu z namiarami na terapeutów?!
                    przecież to śmieszne, Nienill.
                    po co ta ironiczna przesada?

> czym sobie Snajper zasluzyl na to Twoje staranie sie?
                    > bo na samym poczatku bylas mu przychylna i to fajne
                    > a teraz?
                    >
                    teraz, gdy znam jego sposób działania, nie jestem przychylna
                    snajperowi.
                    jestem przychylna wobec pewnych jego zachowań ostatnich.
                    pozytywnie oceniam fakt, że jednak leciutko, ale zaczyna coś tam
                    drgać w dobrą stronę - podobnie jak Jura, Hiperrealizm i paru innych
                    na FoF, uważam, np., zmianę sygnaturki snajpera za maleńki kroczek w
                    normalność.
                    • nienill Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 17:48
                      aidka napisała:

> mówisz tak na podstawie tego, iż pozytywnie oceniam zmianę
                      > sygnaturki i przyszpilenie postu z namiarami na terapeutów?!
                      > przecież to śmieszne, Nienill.
                      dla mnie smieszne jest ustalanie takiego samego limitu
                      wyrozumialosci dla ludzi przemakalnych i nieprzemakalnych, bo ci
                      drudzy go juz naruszyli, gdy ciezko pracowali na taka etykietkę.
                      ale ja jestem podlym czlowiekiem pelnym zlosci, nie mam zasad, a gdy
                      slysze slowo moralnosc, to nigdy nie rozumiem o co chodzi, wiec mam
                      prawo byc wredna i msciwa

> po co ta ironiczna przesada?
                      przesada?
                      ja nie przesadzam. Snajper mi generalnie zwisa; co mnie obchodzi aes
                      forum, na ktorym nawet nie piszę. ani mi nikogo do domu nie
                      przyslal, ani nikt sie ze mnie nie wysmiewał, ani placic za nic nie
                      musialam, ani skarg pisac nie trzeba bylo, ani na przeprosiny nie
                      liczylam, ani specjalnie nie oczekiwalam chwili refleksji z jego
                      strony.
                      mnie zadziwia _Twoja_ postawa.
                      • lucyna_n Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 18:03
                        w sumie
                        na miejscu Aidki moglabym snajperowi tylko życzliwie napluć w twarz, i tyle by
                        było na temat mojego obiektywizmu wobec tej osoby.
                        • aidka czy można obiektywnie wobec snajpera? 03.10.08, 18:29
                          lucyna_n napisała:

> w sumie
                          > na miejscu Aidki moglabym snajperowi tylko życzliwie napluć w
                          twarz, i tyle by
                          > było na temat mojego obiektywizmu wobec tej osoby.
                          >

cóż....
                          mam w sobie żal. poczucie niesprawiedliwości.
                          za to, co oni mnie, i za to, co z fd zrobiono.
                          ale nie mam nienawiści.
                          już pisałam onegdaj na FoF - gdyby snajper, bertranda mnie
                          przeprosili, to ja nie kultywowałabym urazy.
                          tak już mam.
                          • nienill Re: czy można obiektywnie wobec snajpera? 03.10.08, 18:31
                            > ale nie mam nienawiści.
                            a mialas?
                            • aidka Re: czy można obiektywnie wobec snajpera? 03.10.08, 19:03
                              nie.
                              miałam i mam ogromny żal i poczucie krzywdy.
                              ale nie będę się w tym taplać.
                              • nienill Re: czy można obiektywnie wobec snajpera? 03.10.08, 19:05
                                aidka napisała:

> nie.
                                szkoda
                      • aidka Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 18:52
                        Nienill :
                        przesada?
                        > ja nie przesadzam. Snajper mi generalnie zwisa; co mnie obchodzi
                        aes
                        > forum, na ktorym nawet nie piszę. ani mi nikogo do domu nie
                        > przyslal, ani nikt sie ze mnie nie wysmiewał, ani placic za nic
                        nie
                        > musialam, ani skarg pisac nie trzeba bylo, ani na przeprosiny nie
                        > liczylam, ani specjalnie nie oczekiwalam chwili refleksji z jego
                        > strony.
                        > mnie zadziwia _Twoja_ postawa.
                        >

gdy sprawdzisz jeszcze raz, zauważysz,iż za przesadę uznałam Twe
                        słowa - "jeden mask odszedl, znalazlo sie nastepnego "
                        niezależnie od poglądów Mskaiq z którymi się nie zgadzam,
                        on mi parę razy realnie, namacalnie pomógł się wykaraskać z ciężkich
                        stanów.
                        natomiast snajper, z betrandą mnie w ciężkie stany i kłopoty
                        wpakowali. i właśnie mówienie, że teraz snajper zastąpi Mskaiq
                        uważam za przesadę. przesadą jest też, wg mnie, wysuwanie takiej
                        tezy na podstawie tego, iż pozytywnie oceniam dwa z zachowań
                        snajpera.
                        • nienill Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 19:05
                          > gdy sprawdzisz jeszcze raz, zauważysz,iż za przesadę uznałam Twe
                          > słowa - "jeden mask odszedl, znalazlo sie nastepnego "
                          aha
                          a wiec: zdecydowanie uwazam, ze w tym przypadku nie przesadzam

> i właśnie mówienie, że teraz snajper zastąpi Mskaiq
                          > uważam za przesadę.
                          przeciez nie doslownie
    • jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 13:03
      czemu zostala wycieta lucyna z watku podwieszonego? a nie zostal wypeprzony post
      aidki? obydwa posty dotyczna watku, a nie depresji.
      • jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 13:04
        teraz ide sie uzerac z takim debilem przez 8 godzin w realu. kurwa znow sie spoznie.
      • aidka Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 13:57
        mój post był też wycięty.
        snajper go przywrócił.
        być może dlatego, iż był tu podejrzewany o sprzyjanie prywatnie
        przyjmującym terapeutom, a gdy ponownie umieścił mój post, to widać,
        że nie sam zdecydował o reklamowaniu kogoś.
        co do umieszczania w tym wątku psychoterapeutycznym namiarów na
        dobrych terapeutów, to jestem zdania, że mogą być tam też nazwiska
        przyjmujących prywatnie. jest kapitalizm, najlepsze usługi są płatne
        i nie ma co udawać, że nie istnieją. gdybym miała kasę, z całą
        pewnością wybrałabym pójście do polecanego mi przez kogoś na fd,
        sprawdzonego terapeuty prywatnego, niż do olewusów, którzy się
        ostali jeszcze w publicznej slużbie zdrowia. bo ci "ostani" to, nie
        wszyscy, ale jednak w większości, lenie i nieudacznicy, którzy nie
        mają szans na kasę i karierę poza pub.sł. zdrowia .
        • dolor Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 14:22
          No dobra, ale to wtedy się tworzy nowa "biała lista". A na tej przyszpilonej
          stronie to terapeuci sami siebie polecają.
          • aidka Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 14:30
            moim zdaniem , biała lista mogłaby być przyszpilona.
            no i terapeuci polecani nie przez siebie samych, ale przez ludzi,
            którzy z ich usług skorzystali.
            tyle, że ciężko to sprawdzić.
            • dolor Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 14:39
              Biała lista się pojawia, jak klikniesz w czerwone "u kogo szukać pomocy". I to
              tam były osoby polecane przez innych. Snajper przyszpilił stronę, na które
              terapeuci sami o sobie piszą. Stąd to zamieszanie. Jakby to był wątek ze
              stronami na temat depresji, w tym z linkiem Awanturki, to jeszcze bym rozumiał.
              A tak, kolejna wpadka.
              • aidka Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 17:23
                w sumie, ja nie mówiłam mu o przyszpilaniu, tylko o tym nagłówku.
                teraz nie wiem już sama, jak to powinno wyglądać.
                • lucyna_n Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 17:56
                  teoria jest taka że tego typu wątkow reklamowych nie wolno wklejać na ogólnym
                  forum, powinny być z mety wycinane.
                • lucyna_n Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 17:57
                  ogólnie rzecz biorąc mam to gdzieś co tam wisi i kto się reklamuje, ale skoro
                  mnie się o wszystko cezpiają i wyzywają od trolli to ja też nie odpuszczę.
                  • nienill Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 18:09
                    lucyna_n napisała:

> ogólnie rzecz biorąc mam to gdzieś co tam wisi i kto się
                    reklamuje, ale skoro
                    > mnie się o wszystko cezpiają i wyzywają od trolli to ja też nie
                    odpuszczę.
                    a ten swiat juz rozumiem
                    :|
              • of.woman.born Re: to chyba forum sponsorowane 03.10.08, 17:31
                dolor napisał:

>wkleję tak bo zaraz wyleci

Re: "opieka" nad Forum Depresja.
                Autor: of.woman.born 03.10.08, 17:27
                Dodaj do ulubionych Skasujcie
                Odpowiedz cytując Odpowiedz
                siwa napisała:

> Zdecyduj się