Dodaj do ulubionych

Implanty okolice Katowice

21.04.09, 16:40
witam,
jak widzę nie ma na forum informacji o polecanym, bezpiecznym, z
miłą obsługą gabinecie gdzie można wykonać zabieg wszczepienia
implantu...
z góry dziękuję i będę wdzięczny za wskazówki
Obserwuj wątek
    • najlepszasiostra Re: Implanty okolice Katowice 25.09.09, 22:44
      Również rozglądam się za takimi informacjami.
      Właściwie trudno wybrać implantologa. Ceny dość wysokie, więc usługi nie są
      dostępne powszechnie dla przeciętnego Kowalskiego. Wybór musi być trafiony, bo
      ileż razy w tej profesji można poprawiać spartaczoną robotę...
      Dlatego obiema rekami podpisuję się pod postem powyżej, i proszę o opinie. Są
      one niezwykle cenne :)

Na internecie są min. oferty:
      1. Dr n. med. Sławomir Sobczyk - Częstochowa
      2. Dr n. med. Hubert Kubica - Bielsko-Biała
      3. Dr Śmigiel - Katowice
      4. Prof. dr hab. Stefan Baron - Gliwice

Ktoś ma coś do powiedzenia na temat Państwa powyżej?
      Na internecie jest szczegółowa informacja. Ale to za mało na podjęcie decyzji.
      Piszcie :)
      • g.barbara33 Re: Implanty okolice Katowice 27.07.16, 22:20
        Ja implanty miałam wszczepiane w Częstochowie, ktoś mi polecił Centrum Medor medor.pl/oferta/implanty-czestochowa . Najlepiej umówić się na wizytę, pierwszą miałam za darmo, bardziej na takiej zasadzie żeby wszystko obejrzeć i zdecydować co robimy. Na ich stronie jest artykuł o implantach, można się trochę dowiedzieć
    • 0wood Re: Implanty okolice Katowice 07.10.09, 09:43
      Silesiamed dr Dudy osobiście nie korzystałam, ale podobno na Sląsku sa najlepsi
      (dr Duda jest szefem Polskiego Stowarzyszenia Implantologów), ewentualnie
      Borczyk-ale tu chyba więcej marketingu i bajerów niż to warte
      • jery07 Re: Implanty okolice Katowice 05.06.10, 23:57
        Czy ktoś miał wszczepiane implanty na Śląsku?
        Kogo polecacie?
    • jery07 Re: Implanty okolice Katowice 30.06.10, 22:54
      czyli co, na Śląsku nie ma gabinetów stomatologicznych godnych
      polecenia ?
      • adamkasprzyk39 Re: Implanty okolice Katowice 02.04.11, 13:25
        Są ;) ja polecam gabinet dr. Helmicha w Czestochowie www.helmich.pl Stomatologia na bardzo wysokim poziomie. Polecam.
      • marcink_1976 Re: Implanty okolice Katowice 21.01.13, 10:44
        Ja polecam gabinet Dentica Bieleccy w Raciborzu i dr. Bieleckiego. Warto dojechać te kilkadziesiąt kilometrów, bo ceny niższe, a przy większej ilości implantów znacznie taniej wychodzi. A przy tym bardzo profesjonalna i miła obsługa! Doktor jest członkiem Polskiego i Niemieckiego Tow. Implantologii, jego gabinet jest autoryzowanym bardzo dobrych implantów szwajcarskich Thomen Medical. Polecam!
    • dziew.anna Re: Implanty okolice Katowice 28.11.12, 12:03
      Trochę późno ale polecam dr Danecką w Sosnowcu, fachowo, szybko, trochę to kosztuje ale warto, naprawdę
      • laser108 Re: Implanty okolice Katowice 04.01.13, 15:55
        Tylko nie hemlich DROGO!!!! PZRYSLALI MI CENNIK NA IMPLANTY. I KOZST JEDNEJ SZTUKI IMPLANTU OSTEOPLANT WYNOSI PONAD 4 TYSIACE< GDZIE W INNYCH GABINETACH BIORĄ 3 TYs.
      • aniass0 Re: Implanty okolice Katowice 06.02.13, 22:49
        Witam,
        Chciałam zapytać ile kosztuje implant( czwórka górna) w Dentica w Raciborzu, chodzi mi o całkowity koszt impalnt + korona czy ktoś może robił i zna cenę, słyszałam ze tam jest tanio.
        • marcink_1976 Re: Implanty okolice Katowice 08.02.13, 09:44
          Około 3,5 tys. zł za jedno uzupełnienie - implant i korona. Ja miałem wstawiane 3 implanty i ten trzeci np. miałem gratis. W Dentice Bieleccy traktują pacjenta rzeczywiście indywidualnie, nawet w kwestii ceny zabiegu. Polecam!
      • malwinka_11 Re: Implanty okolice Katowice 17.12.16, 16:22
        Polecam Medor z Częstochowy, ja skorzystałam z opinii na forum i rzeczywiście jest ok medor.pl/oferta/implanty-czestochowa
    • laser108 Re: Implanty okolice Katowice 06.02.13, 23:01
      Witam.
      Ja będe mieć wszczapiane implanty w Olmedzie na ul.Zajaczka w Czestochowie u Damiana Dudka. Byłąm u niego na dwoch konsultacjach i wyszłam zadowolona. Nie naciągają na kasę. Nie polecam Jarosława Sobczyka, byłąm na konstultacji i wyszłam zniesmaczona
      • forex135 Re: Implanty okolice Katowice 20.04.13, 21:37
        zanim zaczniesz dzwonić po gabinetach i sprawdzać ceny to przeczytaj wpis na blogu jednego dentysty - moim zdaniem uczciwie podchodzi do tematu. moj-dentysta.pl/blog.php/117/Ile_kosztuj%C4%85_implanty?/
    • mimka81 Re: Implanty okolice Katowice 09.05.13, 12:04
      Szczerze polecam gabinet dra Bieleckiego z Raciborza, Dentica Bieleccy. Pan doktor pracuje wyłącznie na szwajcarskich implantach Thommen Medical, bo są podobno najbardziej przyjazne dla pacjenta i świetne są efekty protetyczne. Pół roku temu miałam wstawiany 1 ząb i bardzo jestem zadowolona. Ból niewielki, stres ogromny, ale wszystko fachowo i sprawnie.
      • natalka_san Re: Implanty okolice Katowice 03.09.13, 14:07
        jak dla mnie najważniejsze jest doświadczenie, więc siłą rzeczy wylądowałam w herckadent, w gliwicach. muszę przyznać, że klinika jest na naprawdę niesamowitym poziomie - te wszystkie dyplomy robią wrażenie!!! pierwsza konsultacja - bezpłatna. potem jeszcze tylko niezbędne badania i sam zabieg. początkowo uparłam się, że chcę ze znieczuleniem ogólnym, ale pani doktor na szczęście przetłumaczyła mi, że nie ma takiej potrzeby. jestem 2 miesiące po - jak na razie wszystko jest ok.
    • martik68 Re: Implanty okolice Katowice 23.05.13, 01:19
      taki przystojny był, że chciałaś się z nim przeru.chać ?
    • kot.reginald dr Danecka w Sosnowcu? 23.09.13, 15:06
      Dwie osoby z mojej rodzinki korzystały z usług dr M. Daneckiej na Teatralnej w Sosnowcu.
      2 implanty miała wszczepiane moja mam i mimo przerażenia przed zabiegiem (co się naczytała i nasłuchała od znajomych to jej...) teraz bardzo sobie chwali. Mama ma słabe własne zęby i akurat w jej przypadku podobno implanty były niezbędne. Zabiegi oczywiście pod znieczuleniem, trochę bólu dopiero po, ale przeszło, opuchlizny wielkiej nie miała. Z tego co wiem, dr Daneccka daje długą gwarancję na swoją prace, także w razie czego można reklamować, a to chyba ważne bo jednak wstawianie implantu to nie tani zabieg.
      • ula-aaa Re: dr Danecka w Sosnowcu? 26.11.13, 19:37
        a czy mogę jakieś konkrety co do ceny - przykład np. leczenie kanałowe bądź zwykłe.
        Ja leczę się w Katowicach u dr Drozd ale ceny są kosmiczne.
        • kot.reginald Re: dr Danecka w Sosnowcu? 13.06.14, 09:12
          Kanałowe to nie wiem, bo jak pisałem wcześniej tylko implanty. u dr Daneckiej sporo się płaci nawet za konsultację dot. zabiegu z implantami bodajże coś koło 200 zł. Ale od leczenia kanałowego jest tam inna pani dr i zapewne ceny są mniejsze bo jednak kanałówka to nie "montaż" implantu ;) Zawsze można przedzwonić w razie czego > tel. szukaj tu danecka.pl, choć pewnie już dawno znalazłaś stomatologa, więc nie wiem czy moja wiadomość na cokolwiek się przyda ;) W ogóle to przepraszam, że tak późno odpowiadam, ale przez jakiś czas wyłączyłem się z forum.
    • katowiczankaodurodzenia Re: Implanty okolice Katowice 21.02.14, 14:54
      dobra klinika stomatologii i implantologii jest na ul. Czajek 5 , tu zapodaje linka
      www.borczyk.pl/
    • kredek1212 Re: Implanty okolice Katowice 07.10.15, 21:34
      Ja szczerze mogę polecić Astra Dent z doktorem Bigasem na czele. Świetnie dobiera kształt i kolor zęba (chyba dlatego, że ma artystyczne oko:)), nie boi się trudnych przypadków, chyba dlatego każdy inny stomatolog wysyła z co gorszą sprawą do niego.
      • milenkowska Re: Implanty okolice Katowice 18.01.16, 19:31
        Mój mąż miał wypadek i wstawiał implanty u Pana Marcina na Sowińskiego w Boa Dent. To dosyć czasochłonny zabieg, ale znam pana Doktora i wiem jak pracuje więc byłam spokojna o męża.
    • kosmotynka Re: Implanty okolice Katowice 31.03.16, 09:03
      Możecie wybrać się też do dra Tomasza Śmigla: smigiel.net. To ceniony implantolog, który od wielu lat udziela się również na polu naukowym. A jego gabinet znajduje się w Katowicach, na ulicy Św. Jacka 14.
    • gann1 Re: Implanty okolice Katowice 07.07.16, 22:51
      Miałam wszczepiane implanty w Centrum Medor w Częstochowie (mają gabinet przy Waszyngtona). Wiadomo że implanty nie są tanią sprawą, jestem jednak zadowolona z efektu, nic się złego z nimi nie dzieje. Gdyby ktoś szukał więcej informacji o implantologii to na ich stronie jest wiele medor.pl/oferta/implanty-czestochowa
    • agatta44 Re: Implanty okolice Katowice 23.07.16, 22:34
      Implanty są na tyle drogą sprawą że warto ich wszczepienie polecić dobremu specjaliście. Moje wszczepiała dr Tkocz w Centrum Medor w Częstochowie. Gabinety mają gdzieś w okolicy al. NMP. Warto tylko przedzwonić i się dopytać o termin, bo może być różnie, namiary na ich www medor.pl/oferta/implanty-czestochowa
    • judyta-11 Re: Implanty okolice Katowice 27.08.16, 12:29
      Ja też miałam wszczepiane implanty w Centrum Medor w Częstochowie medor.pl/oferta/implanty-czestochowa
    • mysliciel662 Re: Implanty okolice Katowice 06.09.16, 09:25
      Warto pójść do dra Śmigla.
    • baska_sz1 Re: Implanty okolice Katowice 23.09.16, 20:21
      Podjedź sobie do Częstochowy, miałam tam wszczepiane implanty, polecam każdemu medor.pl/oferta/implanty-czestochowa
    • magda_kwiatek Re: Implanty okolice Katowice 15.01.17, 17:11
      Jestem z Chorzowa, implanty miałam wszczepiane w Centrum Medor medor.pl w Częstochowie. Jeżeli możesz sobie podjechać to polecam każdemu.
      • pio_master Re: Implanty okolice Katowice 26.01.17, 15:58
        Ja wszczepiałem implanty w Katowicach u implantologa należącego do stowarzyszenia Implant Masters Poland, pełen profesjonalizm implantmasterspoland.pl/kliniki-master
    • klau54 Re: Implanty okolice Katowice 01.05.17, 14:27
      Wybierając gabinet warto zarówno opiniami, jak i nowoczesnym sprzętem oraz profesjonalną obsługą. Dobry specjalista nie tylko pomoże dobrać odpowiedni rodzaj implanta, ale również zadba o zadowolenie klienta.

--------------------------
      www.implantygliwice.biz.pl
      • zydora Re: Implanty okolice Katowice 04.11.17, 01:43
        Dokładnie, dobre opinie, nowoczesny kompleksowy sprzęt, nowoczesne techniki leczenia i specjalizacje lekarzy, to wazne. Tam gdzie chodze mają na miejacu wszystkich specjalistów i takich od podstawowego leczenia i świetnego chirurga i implantologów i ortodonte i protetyka - świetnie współpracujący zespół co miałam okazję sprawdzić. Moge polecić www.astra-dent.pl/
    • race444 Re: Implanty okolice Katowice 19.03.18, 12:57
      Czy moze ktos napisac ile kompletnie kosztuje taki zabieg tzn. konsultacje + zdjecia RTG + implant + polaczenie + korona
    • polos2a Re: Implanty okolice Katowice 06.12.18, 11:59
      Ja wstawiałem implant w dental-medzie i jestem zadowolony zarówno z jakości jak i ceny. Polecam
      dentalmed.katowice.pl/
    • natulana Re: Implanty okolice Katowice 20.02.19, 16:46
      Bardzo dobre opinie ma dr Terlecki w Tychach, pracuje w klinice Endo-Medica na Dunikowskiego. Z Katowic to 20 minut drogi, z resztą na Śląsku do każdego miasta można tak naprawdę podjechać, też jak szukam jakiegoś dobrego specjalisty to nie ograniczam się do jednej miejscowości. Mój znajomy swego czasu robił dokładne rozeznanie gdzie u kogo i za ile i właśnie zdecydował się po licznych opiniach na Tychy. I decyzja słuszna, zęby dosłownie jak nowe, nawet się nie spodziewałam że można aż taki efekt osiągnąć u starszej osoby. Nasi rodzice mogli tylko protezy, teraz mamy dużo lepiej, tylko mieć pieniądze tak naprawdę.
    • dankadanka Re: Implanty okolice Katowice 07.08.19, 14:25
      Witam, mąż robil implanty u dr Dudy (w Duda Clinic) i jest bardzo zadowolony, szybko sie goilo i nie ma zadnych powiklan, a minelo okolo roku. Tez przymierzam sie do kilku implantow (mam spilowane zeby po wieloletnim zgrzytaniu) no i deliaktnie mowiac sa juz nadszarpniete zebem czasu :)))
    • kurlejania223 Re: Implanty okolice Katowice 30.09.19, 22:56
      Ja miałem uwalone kilka zębów bo straciłem w wypadku. Byłem w DentalCare w Tychach, są tam dobre ceny, ale wejdź na ich stronkę (klinika dobrego uśmiechu czy jakoś tak to też się nazywało) bo cen nie pamiętam, a nie chce skłamać. Robiła mi doktor Słysz, i naprawdę dobrze ogarnia tą sprawę. Idźcie tam śmiało, naprawdę legit.
    • izka86 Re: Implanty okolice Katowice 16.02.20, 22:14
      jeśli chodzi o protetykę to jedyne dobre opinie jakie słyszałam, chyba od dwóch osób, są o dentalcare w Tychach
      bardzo profesjonalne podejście do klienta, usługi warte swojej ceny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka