Dodaj do ulubionych

szanowna pani

16.10.08, 23:15
prosze nie przeceniac znaczenia pani osoby i mojego parcia na jej
analizowanie, pani wybaczy, maskiem pani nie jest, a mask jest dla mnie
postacia znaczaca owszem. jeden raz pozwolilem sobie na wypowiedz, co zostalo
zreszta odebrane inaczej niz mialem na mysli, ale juz mi sie nie chcialo
wchodzic w dyskusje, wiec uznalem ze nich mysli pani sobie co mysli.
Obserwuj wątek
    • aurelia_aurita Re: szanowna pani 16.10.08, 23:29
      akurat to nie ja przeceniam.
      napisałeś kiedyś co tam miałeś do napisania, a mi się nie chciało za bardzo
      tłumaczyć, że jest inaczej. uznałam, że możesz sobie myśleć co ci się podoba.
      a dziś twój nick padł zupełnie niezamierzenie, wcale nie chciałam twojego nicka
      wymieniać, ale nienilka powiedziała że "nie zauważam", to jej napisałam, że
      owszem zauważam.
      no i nie da się nie zauważyć, że masz Pan naśladowców. a czy udolnych, czy
      nie... no moze daruję sobie oceny. dość już na dziś.
      • amfor Re: szanowna pani 16.10.08, 23:35
        ja to napisalem abstrakcyjniej niz pani sie wtedy wydawalo, ale wyszlo jakos tak
        ze moglo byc uznane tak jak zostalo. no wytlumaczylas sie wtedy i basta
      • amfor Re: szanowna pani 16.10.08, 23:54
        a nienil nie nasladuje mnie, tylko jest z mojej krwi. to siie wyczuwa, hydra
        podobnie, z calym szacunkiem bo przerastala nas o 5 glow, ale 10ta tez to miala
        • aurelia_aurita Re: szanowna pani 17.10.08, 00:07
          > a nienil nie nasladuje mnie, tylko jest z mojej krwi.

i dlatego np. zwraca się do forumowiczów pan / pani? :) (zdaje się, ze to Twoje
          dziwactwo i Tristezzy, a reszta która to robi to już papuguje)
          hydry nie znam (albo nie wiem o co / kogo chodzi :) ), 10-tą czytałam czasem.
          • amfor Re: szanowna pani 17.10.08, 09:08
            zdaje sie ze pani tez ma swoje dziwactwa, ale nie chce mi sie robic listy
            • aurelia_aurita Re: szanowna pani 17.10.08, 09:13
              a i owszem, mam nawet niejedno :)

> ale nie chce mi sie robic listy

nie rób, nie rób, bo jeszcze wyjdzie że naprawdę masz parcie na analizowanie
              mojej osoby
              • amfor Re: szanowna pani 17.10.08, 09:33
                moge zrobic tez liste twoich wpisow gdzie masz parcie na analizowanie, ale mi
                sie nie chce
                • aurelia_aurita Re: szanowna pani 17.10.08, 09:39
                  > moge zrobic tez liste twoich wpisow gdzie masz parcie na analizowanie, ale mi
                  > sie nie chce

też mogę zrobić taką listę. ciekawe, czyja byłaby dłuższa :)
                  zdaje się, żeś przeanalizował chyba wszytkich z forum i to niejednokrotnie.
                  • amfor Re: szanowna pani 17.10.08, 09:43
                    jasne, u innych przeciez to lepiej widac niz u siebie, u innych to bedzie
                    przeciez chaniebne a u siebie usprawiedliwione bo np. nienil zaczela.

• aurelia_aurita Re: szanowna pani 17.10.08, 09:49
                      dokładnie to samo można powiedzieć o tobie. zawsze jest: "to one zaczeły, ja się
                      tylko bronię". typowy argument KAżDEGO z forum.
                      • amfor Re: szanowna pani 17.10.08, 10:00
                        to ciekawe ze mozna tej samej osobie zarzucac ze sie oczernia i ze sie wybiela.
                        ja wiem co ja robie, nie pisze ze sie bronie, nawet jesli sie bronie nie uznaje
                        tego za usprawiedliwienie tylko wrecz odwrotnie. juz pisalem o tym mnostwo razy
                        ze maskuje, co wiecej nawet zbieglo ze zmiana nicka dawnodawno temu, gdy
                        stezenie maskowania bylo porazajace.
                        • aurelia_aurita Re: szanowna pani 17.10.08, 17:38
                          ojej... nie rozumiem, ale wierzę :) no i ja nic już do Ciebie nie mam, mało
                          tego, w całkiem wielu sprawach się z Tobą zgadzam. temuż też nie chcę się kłócić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka