Dodaj do ulubionych

Zmywanie statkow.......

IP: *.stg.tli.de 18.12.01, 20:11
no prziznejcie sie chopy ftory to robi?
Ballest ty niy, twoje zdanie jes powszechnie znane.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jimi Re: Zmywanie statkow....... IP: *.czarnecki.silesianet.pl 18.12.01, 22:45
      ...kurrrde - zupełnie nie rozumiem otsochodzi w tym temacie ;))))
      • Gość: Mirek Re: Zmywanie statkow....... IP: *.sympatico.ca 19.12.01, 01:45
        Gość portalu: Jimi napisał(a):

> ...kurrrde - zupełnie nie rozumiem otsochodzi w tym temacie ;))))

Jimi! Tos Ty nigdy naczyn w domu nie myl!?!?!
        Andy - przyznaje sie; to byla moja robota przez wiele, wiele lat...teraz syn jest
        juz duzy! :))

• Gość: Ee Re: Zmywanie statkow....... IP: 157.158.202.* 19.12.01, 11:35
      Mój chłop od dawna jest jedynym myjącym gary w domu. Klnie jak szewc, ale myje
      codziennie.
      • Gość: andy Re: Zmywanie statkow.......Ee IP: 212.19.40.* 19.12.01, 13:21
        a co mu w zamian obiecalas? bo skoro klnie to chyba nie lubi sie bawic w okrety?
        • Gość: Ee Re: Zmywanie statkow.......Ee IP: *.necik.pl 19.12.01, 20:06
          my to nazywamy "odpoczynek nad wodą". Nic mu nie obiecałam - skoro ja mu
          pomagam utrzymać dom pracując zawodowo, to on pomaga mi w prowadzeniu
          gospodarstwa domowego, chyba to słuszne?
    • Gość: andy Re: Zmywanie statkow....... IP: 212.19.40.* 19.12.01, 13:58
      bo wom sie przyznom ......jo myja statki,
      a co gorsze lubia to robic :-O
      lod tego casu jak no kanalizacjo podlonczyli :-))))
      z 2 zlego kuchcic i myc statki wola myc. Kuchcic niy umia, mie sie nawet
      zdazylo 3 x budyn spie.... Kto wie czymu? zamiast cukru dolech miod :-((
    • Gość: Magiczna Re: Zmywanie statkow....... IP: 192.168.100.* 19.12.01, 14:51
      Gość portalu: andy napisał(a):

> no prziznejcie sie chopy ftory to robi?

MOj maz zmywa zawsze i nawet go prosic nie trzeba ;))

> Ballest ty niy, twoje zdanie jes powszechnie znane.

A co przepraszam, Ballestowi lapki pourywalo???

• Gość: andy Re: Zmywanie statkow.......magi IP: 212.19.40.* 19.12.01, 17:40
        nie ale Ballest jes lod zadan specjalnych
    • Gość: Jimi Re: Zmywanie statkow....... IP: *.czarnecki.silesianet.pl 19.12.01, 16:40
      Gość portalu: Mirek napisał(a):
      > Jimi! Tos Ty nigdy naczyn w domu nie myl!?!?!

Pierwsze słyszę o "statkach" Tak myślałem ze o to chodzi - teraz już jarzę ;)

Być moze zabrzmi to dziwnie, ale ja naprawdę lubię zmywać naczynia i
      porządkować kuchnię (poza rozmrażaniem i mycim lodówki). Robię to prakycznie
      codziennie(nię lodówkę). W ramach odmóżdżania sę po robocie mycie naczyń to
      czysty relaks...

... nie wiem dlaczego ale może dlatego, że szybko widać efekty więc i
      satysfakcja większa;)))

PS. wcale nie żartuję
      • emma1 Re: Zmywanie statkow....... 19.12.01, 21:01
        Juz prawie zapomnialam, ze byl to wieczny temat i mozliwosc pokazania, ze ci
        mezczyzni jednak pomagaja w gospodarstwie domowym. Od 10 lat mam zmywarke i
        niestety problem zostal - nikt nie spieszy sie do jej zaladowania, nie mowiac
        juz o rozladowaniu.
        • hanys_hans Re: Zmywanie statkow....... 19.12.01, 21:11
          Kupmy zmywarke...
          Bedzie nam lzej....
          Grzanko, Kruszynko
          Podworko ...HEJ...

Najwiekszym bolem jest mycie garow...
          Jedni nie lubia...inni nie moga...
          Zrobimy Sciapke ... ludziska pomoga

Sprzedamy szklanych butelek tone...
          Zrobimy remanent Swinek Skarbonek
          Wszystko do kupy zrzucimy w Ziucie
          Jakos to bedzie ...Ludzie sprobojcie...
          • hanys_hans Re: Zmywanie statkow....... 19.12.01, 21:34
            www.henkel.pl/produkty/images/zmywarka_anim.gif
            • hanys_hans Re: Zmywanie statkow....... 19.12.01, 22:20
              emma1 napisał(a):

> Juz prawie zapomnialam, ze byl to wieczny temat i mozliwosc pokazania, ze ci
              > mezczyzni jednak pomagaja w gospodarstwie domowym. Od 10 lat mam zmywarke i
              > niestety problem zostal - nikt nie spieszy sie do jej zaladowania, nie mowiac
              > juz o rozladowaniu.

Emma niy wszyske sam soom take bogate jak ty, ale jak kerego niystac´ to tysz
              zodyn problym moze se skoombinowac´tako zmywarka ja na tym obrosku:

hollestyle.sytes.net/beno1/bilder/SPOTKANIE/zmywarka.jpg
              • emma1 Re: Zmywanie statkow....... 20.12.01, 20:08
                hanys_hans napisał(a):

> Emma niy wszyske sam soom take bogate jak ty,

Jo nie jest bogato ino leniwo

• Gość: Ee a ja nienawidzę prasować!!!!!!....... IP: *.necik.pl 20.12.01, 22:11
                  Mogę zmywać, sprzątać, szyć, malować, tapetować, nawet ściany kułam, ale jak
                  mam prasować to jestem chora!! Udaję że nie widzę tej wielkiej przewalającej
                  się kupy wypranych ubrań czekających na prasowanie. Mój rekord to zalęgnięcie
                  się moli w ubraniach do prasowania....
                  • Gość: meg Re: a ja nienawidzę prasować!!!!!!....... IP: 192.168.0.* 20.12.01, 22:54
                    całkowicie podzielam Twoje stanowisko (czy ten adres oznacza, że masz kabel?)
                    • Gość: Ee Re: a ja nienawidzę prasować!!!!!!....... IP: 157.158.202.* 21.12.01, 07:04
                      TAK!!! po roku starań i walk doczekałam - jest to mój prezent pod choinkę
                      • Gość: Magiczna Re: a ja nienawidzę prasować!!!!!!....... IP: 192.168.100.* 21.12.01, 09:15
                        Gość portalu: Ee napisał(a):

> TAK!!! po roku starań i walk doczekałam - jest to mój prezent pod choinkę

Jeeeeeeeessssssst!!! ;)) Wreszcie mozna sobie pozwolic na jakies chatowe sesje ;))

• Gość: Ee Re: a ja nienawidzę prasować!!!!!!....... IP: *.necik.pl 21.12.01, 20:52
                          No jasne - gdzie i kiedy?!?!?!
                      • Gość: hanys_hans Re: a ja nienawidzę prasować!!!!!!....... IP: *.dip.t-dialin.net 21.12.01, 09:31

> Mogę zmywać, sprzątać, szyć, malować, tapetować, nawet ściany kułam, ale jak
                        > mam prasować to jestem chora!! Udaję że nie widzę tej wielkiej przewalającej
                        > się kupy wypranych ubrań czekających na prasowanie. Mój rekord to zalęgnięcie
                        > się moli w ubraniach do prasowania....

> TAK!!! po roku starań i walk doczekałam - jest to mój prezent pod choinkę

Ee, niykapuja co to wkoon´cu pod ta chojinka dostaniesz???.
                        :Kule na mole ? Prasownica elektryczno ? abo ino kabel do ty prasownicy a
                        prasownicana dostaniesz na nastympno WILIJO jak sie bydziesz dobrze sprawowac´?!

sam mosz odymie gyszynk:
                        db.correct-i.net/hollestyle/beno/bilder/mole.gif

Pyrsk!
                        • Gość: Ee Re: a ja nienawidzę prasować!!!!!!....... IP: *.necik.pl 21.12.01, 22:43
                          Pod choinke dostałam kabel, czyli stałe łącze!!!
                          A do prasowania przydałaby mi się służąca, albo dobra wróżka....
                          • hanys_hans Re: a ja nienawidzę prasować!!!!!!....... 21.12.01, 23:02

> Pod choinke dostałam kabel, czyli stałe łącze!!!
                            > A do prasowania przydałaby mi się służąca, albo dobra wróżka....

Ee, piyknie cos´to mi wyklarowaua, bo jo jusz miou rostoman´te kuduate mysli co
                            do tego kabla!
                            • Gość: Ee Re: a ja nienawidzę prasować!!!!!!....... IP: *.necik.pl 22.12.01, 00:14
                              A co, głodnemu chleb na myśli?;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka