olga_w_ogrodzie Re: Ostatni watek 26.11.08, 12:05 jesteś głupszy, niż ustawa przewiduje, Eufo. Odpowiedz Link
nienill Re: Ostatni watek 26.11.08, 12:09 olga_w_ogrodzie napisała: > jesteś głupszy, niż ustawa przewiduje, Eufo. :DDDDDD zapytalabym, czy moze zla noga dzisiaj wstalas, ale jeszcze sie okaze, ze w ogole nie spalas i dopiero bedzie nietakt a raczej atak Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: Ostatni watek 26.11.08, 12:10 Do roboty a nie na forumie bąki zbijasz!! ;) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Ostatni watek 26.11.08, 12:13 niech właśnie idzie do roboty, a nie deklaruje odwyk, z którego, jak zwykle, nic mu nie wyjdzie. Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: Ostatni watek 26.11.08, 12:14 Mężczyźni są leniwi, słabi, bez ambicji. Odpowiedz Link
julka_spod_budy Re: Ostatni watek 26.11.08, 12:17 to jakie marne sa kobiety skoro sie na leniwych slabych i bez ambicji wieszaja? Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: Ostatni watek 26.11.08, 12:20 Naprawdę jakie są, nie wie nikt:| Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Ostatni watek 26.11.08, 12:32 nienill 26.11.08, 12:09 Odpowiedz olga_w_ogrodzie napisała: > jesteś głupszy, niż ustawa przewiduje, Eufo. :DDDDDD zapytalabym, czy moze zla noga dzisiaj wstalas, ale jeszcze sie okaze, ze w ogole nie spalas i dopiero bedzie nietakt a raczej atak Re: Ostatni watek nie szkodzi, że nie spałam. nie rozumiesz ? pisze sobie narcyz Eufo, byle bzdurę, a Ty już czyhasz, by się dopisać, bo to słynny Eufo. niech wreszcie coś zrobi mądrego w realu. dla jego dobra jest lepsze, by pominąć te bzdety milczeniem. Odpowiedz Link
nienill jak sie dlugo nie spi, to czlowiek 26.11.08, 12:45 w zamian dostaje dar jasnowidzenia Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: jak sie dlugo nie spi, to czlowiek 26.11.08, 12:47 nienill napisała: > w zamian dostaje dar jasnowidzenia i dobry jest to dar. dasz piątka, to Ci powiem coś o Tobie. pasi ? Odpowiedz Link
nienill Re: jak sie dlugo nie spi, to czlowiek 26.11.08, 13:07 dalabym ale konta nie umiem obslugiwac przez net Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: jak sie dlugo nie spi, to czlowiek 26.11.08, 13:44 no to kiedy indziej. jakie to fajne doświadczenie - stopniowo wszystko mi się myli coraz bardziej. coraz wolniej klika się w klawisze, i ta pisownia - za chwilę nie będę wiedziała : żeka czy rzeka. niezłe jaja. a tu jeszcze coś poważnego trzeba napisać w sytuacji, gdy ja dobrze nie pamiętam jak ma na imi e Brandon - chyb a Marlon albo co. Odpowiedz Link
nienill powinno byc 26.11.08, 13:49 forum bez cenzury, ale wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc, czyli reguly takie same jak w kazdym innym miejscu Odpowiedz Link
aidka Re: jak sie dlugo nie spi, to czlowiek 26.11.08, 16:44 otóż napisałam co winnam była napisać. spotkałam się z tymi, co miałam im papiery oddać i teraz bym chciała być eksperymentariuszem - ile można wytrzymać? i co się będzie działo? to bardzo ciekawe jest. Odpowiedz Link
aidka Re: jak sie dlugo nie spi, to czlowiek 26.11.08, 17:08 w każdym razie najpierw jest drażliwość, potem wszystko się myli, a teraz zobojętnienie i nawet się nie czuje głodu snu. wiwisekcja. a kiedyś mnie wrobiono w żaby. brzydzę się żab, ale nie o to chodzi. chodzi o to, że nikt mi nie mówił, że takie chece będą - żeby te żaby powoli zabijać, żeby układ nerwowy sprawdzać. mało nie umarłam - nie mogłam ich powstrzymać i te żaby uratować. no to sobie mdlałam na kązdych zajęciach. ale to nic. oni jeszcze potem zapodali wiwiseksję królika. Jezu - na żywo zabijali zwierzaka dla dobra nauki. i jeszcze mówili, że go nie boli, a on zaczął chrumkać - nie mogę - ludzie to najgorsze z najgorszych organizmów żywych. Odpowiedz Link