of.woman.born 07.12.08, 17:52 którzy nie piszą na tym forum bo boją się Lucyny. Mamy dla siebIe jeszcze 6 godzin:-) grzech nie skorzystać;-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
of.woman.born Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 17:56 uri_ja napisała: > a o co Tobie chodzi? > O nic ponad to co powyżej napisałam: -) w nic cie nie prbuję wciągnąć, uwierz- ty wybierasz pompki i bieg po lesie, i na zdrowie\; -) Odpowiedz Link
uri_ja Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:01 wiecie co? dlatego wlasnie Snajper jest potrzebny na Depresji :D tak. wybieram pompki i biegi. ale wierz mi, ze nie zawsze... nie zawsze... takie rzeczy robie tylko dla tych, ktorzy sa tego warci... Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:09 uri_ja napisała: > wiecie co? > > dlatego wlasnie Snajper jest potrzebny na Depresji :D > > No popatrzcie. Snajper jest potrzebny na depresji. Skoro 99% uczestnków forum depresja twierdzi, że nie jest nie masz wrazenia, że jest potrzebny tylko tobie? Odpowiedz Link
uri_ja Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:11 napisze tylko jeszcze... wzywanie do "nienawisci" tez jest obrzydliwe. a oczekiwanie przylaczenia sie stada jeszcze gorsze... pamiec mnie zawodzi, czy tos pisal o wrazliwosci depresyjnych? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:18 depresyjni są bardzo wrażliwi, ale przeważnie tylko na punkcie swojej osoby i nikogo więcej. Lepiej mi pmóżcie i natchnijcie jakąś neiziemską odwagą bo muszę jutro z siostrą jechać do szpitala na patologię ciąży do tego samego szpitala gdzie ja rodzilam i do dziś na samą myśl o tym miejscu dostaję spazmów. a muszę być ta dzielna, i podtrzymująca na duchu. Ludzie, powiedzcie ile i czego zeżreć żeby nei było za bardzo widać, ale żeby spacyfikowało. Bo normalnie stresss maksymalny, muszę jutro stawić czola jednem u z moich potworów. i to nie jest śmieszne kurcze... a we wtorek z mamą na onkologię jezus... jak ja mam je podtrzymać na duchu skoro sama będę kupką żałosnej trzęsącej się galaretki? Odpowiedz Link
nienill Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:26 a musisz wchodzic do tego szpitala? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:27 no muszę, mam trzymać za rękę i podtrzymywać na duchu, i czekać na wyniki badan czy wezmą do szpitala czy puszczą do domu. Odpowiedz Link
nienill Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:29 lucyna_n napisała: > no muszę, mam trzymać za rękę i podtrzymywać na duchu, i czekać na wyniki badan > czy wezmą do szpitala czy puszczą do domu. nie rozwalaj mnie masz podtrzymywac na duchu? przepraszam, ale ta ciezarna tez ma agore i atak paniki na horyzoncie? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:34 siostra młodsza nie ma kto jej zabrać, tatuś dziecka dobry człowiek, ale pierwsze dni w nowej pracy i nie chcą mu dać nawet tych kilku godzin zwolnienia. prosiła mnie, ja nei umiem odmówić takiej prośbie. Odpowiedz Link
nienill Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:38 > prosiła mnie, ja nei umiem odmówić takiej prośbie. trudno na prochach sie nie znam Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:40 no coś Ty taka stara forumowiczka i się nie znasz na prochach? jak Ci się to udało? Odpowiedz Link
nienill Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:41 ja tylko xanax znam i kilka antydepresantow Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:35 nie trzeba mieć agory żeby się bać szpitala, ja się nei dziwię, jakby mnei lekarz tak nastraszyl jak ją teżbym się bała. Dobra z niej mama, trzeba pomagać. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:21 uri_ja napisała: > napisze tylko jeszcze... > > wzywanie do "nienawisci" tez jest obrzydliwe. > a oczekiwanie przylaczenia sie stada jeszcze gorsze... > pamiec mnie zawodzi, czy tos pisal o wrazliwosci depresyjnych? W którym miejcu wzywałam do nienawiści? Tak sie składa, że ja akurat nie mam obsesji na punkcie snajpera. Odpowiedz Link
uri_ja Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:23 przeczytaj swoj pierwszy post... "nienawisci" jakbys nie zauwazyla :D Odpowiedz Link
nienill Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:25 kazdy zapach po pewnym czasie przestaje byc wyczuwalny Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:25 uri_ja napisała: > przeczytaj swoj pierwszy post... > "nienawisci" jakbys nie zauwazyla :D Tam stało o baniu się a nie o nienawiści? Dla ciebie to nie ma różnicy? Odpowiedz Link
uri_ja Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:37 Watek dla tych wszystkich Autor: of.woman.born 07.12.08, 17:52 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz którzy nie piszą na tym forum bo boją się Lucyny. ? taka inteligentna a teraz glaba rzniesz :D swoje piszesz, cudzego nikak, ni w zab??? Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:01 uri_ja napisała: > a o co Tobie chodzi? > Czy nie umierasz ze strachu jak widzisz jej komentarz pod tym co napisałaś? Nie wierzę. Ale boisz się do tego stopnia ze udajesz ze nie wiesz o co chodzi. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:06 uri_ja napisała: > chyba sobie zartujesz :D Jak sobie zacznę żartować to to na pewno zauważysz. Odpowiedz Link
nienill a wiec: kto kiedys zauwazyl? 07.12.08, 18:08 of.woman.born napisała: > uri_ja napisała: > > > chyba sobie zartujesz :D > > Jak sobie zacznę żartować to to na pewno zauważysz. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: a wiec: kto kiedys zauwazyl? 07.12.08, 18:09 nienill napisała: > Nie gadam z tobą. Ile razy mam ci to napisac, żeby w koncu dotarło? Odpowiedz Link
nienill Re: a wiec: kto kiedys zauwazyl? 07.12.08, 18:11 zrobilabym ranking osob, ktore mam w najwiekszym powazaniu hm Odpowiedz Link
of.woman.born Re: a wiec: kto kiedys zauwazyl? 07.12.08, 18:15 nienill napisała: > zrobilabym ranking osob, ktore mam w najwiekszym powazaniu > hm Znam ten twój ranking od kilku miesięcy, i od kilku miesięcy wiem ze jestem na pierwszym miejscu. Nudna jesteś., przewidywalna do bólu. Czy ja piszę w twoich watkach? Nie. Bo mnie nudzisz. a ty piszesz w moich, bo zyć beze mnie nie umiesz. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:13 a to dobre, bo od godziny nie mogę się zebrać na odwagę żeby przeczytać co mi odpisalaś. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:11 przykro mi wlaśnie skonczyłam pracę już wracam i teraz jak rąbnę pierwszego z brzegu! Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:13 lucyna_n napisała: > przykro mi wlaśnie skonczyłam pracę > już wracam > i teraz jak rąbnę pierwszego z brzegu! > Dawaj. Nie oszczędzaj się. Walnij mnie między oczy- doda coś o onanizmie słownym i pisz do mnie per kotku. Pomyslę sobie- walnął mnie nikt inny tylko Lucuna- to prawdziwy przywilej. Jestem taka szcześliwa- to Lucyna lunęła mi między oczy. Panie Boże. Dziękuję. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 18:14 no a to nei byl slowny onanizm? sorka, jak dla mnei był:) nie ejsteś kotkiem, jesteś jeżozwierzem. Odpowiedz Link
of.woman.born zakładam wątek i co? 07.12.08, 18:18 Lucyna i Nienill biegną pierwsze, zeby sobie na mnie poużywać. psiapsiułki nierozłączki. Obcasów sobie nie połamcie. EOT. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: zakładam wątek i co? 07.12.08, 18:26 no właśnie, dałam sie nabrać o ja głupia cipa... Odpowiedz Link
of.woman.born Re: zakładam wątek i co? 07.12.08, 18:27 uri_ja napisała: > a to nie byla prowokacja ? 8/ Prowokacja dotycząca czego? Może sprecyzuj, no chyba, że nie oczekujesz odpowiedzi. Odpowiedz Link
lucyna_n uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej :) 07.12.08, 18:25 a to był wątek zamknięty? to przepraszam, nie wiedziałam coś jest w twoich wpisach żew mnie prowokujesz, tyle razy sobie mowię, nie pisz lusi bo się Woman zdenerwuje ,ale zawsze mnei coś podkusi. Za Nienill nie odpowiadam, ona jest jednostką zupełnie odrębną. Nie chodzę na obcaach, jak sama wiesz raczej preferuję glany. Odpowiedz Link
nienill Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 18:27 > coś jest w twoich wpisach żew mnie prowokujesz, jakby nie patrzec, nie spotkalam innej takiej osoby Odpowiedz Link
of.woman.born Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 18:29 nienill napisała: > > > coś jest w twoich wpisach żew mnie prowokujesz, > jakby nie patrzec, nie spotkalam innej takiej osoby Takiej jakiej? Może sprecyzujesz? Złej? Głupiej? Takiej jak ja na pewno nigdy wcześniej nie spotkałaś. A nawet jeśli byś spotkała to byś nie zauważuła, bo widzisz tylko środek własnego pępka. Odpowiedz Link
nienill Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 18:30 > Takiej jakiej? Może sprecyzujesz? Złej? Głupiej? nie :( nie wolno mi forum nie popiera Odpowiedz Link
of.woman.born Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 18:32 nienill napisała: > > > Takiej jakiej? Może sprecyzujesz? Złej? Głupiej? > nie :( > nie wolno mi > forum nie popiera Tchórzysz? jakie "forum" spersonifikowałaś "forum"? jest z tobą dużo gorzej niż myslałam. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 18:36 to w końcu kto tchórzy, Nienill czy Ty czy może ja? Uri? Odpowiedz Link
nienill Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 18:42 mam cos napisac, bo tak mi kazesz? to pani swiat, nie moj Odpowiedz Link
lucyna_n Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 18:32 a Ty Uri się nie boisz? jak Ci wczoraj dokopalam to mnei do dziś nogi bolą. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 18:36 lucyna_n napisała: > a Ty Uri się nie boisz? jak Ci wczoraj dokopalam to mnei do dziś nogi bolą. > Szkoda mi Uri. Skopałaś ją, ale ona i tak za tobą jak w ogien. Możesz ją kopać ile wlezie, ale jesteś dla niej autorytetem- wiem- przykre to, będzie kopać wszyskich naokoło, ale nie w ciebie. Pamiętasz jakie dałaś jej baty? Nie jest ci głupio, że cię teraz broni? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 18:38 ja dla Uri autorytetem? coś Ci się pomyliło, ja zapatrzona w uri jak w tęczę od pierwszego że tak powiem kopa jestem. Jezu jakbym chcialabyć tak dzielna jak Uri, i dobra dla ludzi. To anioł nie człowiek. ps nie jest mi głupio, pławię się w samozadowoleniu, jak zwykle. Odpowiedz Link
uri_ja Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 19:08 ? a mnie szkoda kazdego oprocz mnie... konflikt interesow mamy... Odpowiedz Link
schwermut Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 19:10 > a mnie szkoda kazdego oprocz mnie... bezczelnie klamiesz Odpowiedz Link
uri_ja Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 19:21 nie. mnie mi nie szkodaa. udowodnij klamstwo :D Odpowiedz Link
schwermut Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 19:22 > udowodnij klamstwo :D uwazaj, bo sie w maska zamienisz Odpowiedz Link
amamit Re: uwielbiam wątki o sobie groźnej i zgryźliwej 07.12.08, 19:29 specjalnie tak pisze :) jak mozna wiedziec lepiej od kogos, czy ktos siebie zaluje, czy nie? he, he. ciekawe. Odpowiedz Link
loserka Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 19:17 czy aby do tego domu nie zaczyna wkradać się obłęd?? Odpowiedz Link
nienill Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 19:18 loserka napisała: > czy aby do tego domu nie zaczyna wkradać się obłęd?? > ale za to jaki wesoły Odpowiedz Link
loserka Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 19:32 obłęd obłędowi nie równy, Uri:) Lucynę znam z forum od 4 czy 5 lat i ostatnia rzecz jaka przyszłaby mi do głowy to bać się tego co napisze - chociaż parę razy dostały mi się od niej jakieś kąśliwe uwagi, ale k..wa mać, nie jestem z porcelany miśnieńskiej, nie roztłukę się w drobny mak przy byle wstrząsie:> rozwalić to mnie może realny świat i realni w nim ludzie, a nie internetowe nicki o ile dla wielu życie byłoby łatwiejsze gdyby wirtualna przestrzeń nie myliła im się z rzeczywistością Odpowiedz Link
amamit Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 19:35 ano wlasnie :) ja tez nie z porcelany, a dostal mi sie adwokat...diabla :DDDD Odpowiedz Link
amamit Re: Watek dla tych wszystkich 07.12.08, 19:36 dla mnie tutaj jest o tyle realnie Droga Loo :), ze za kazdym nickiem czlowiek. i to jest straszne czasem. Odpowiedz Link