naqoyaqatsi 20.12.08, 18:26 jak woman prosi o watek- ok : opiszcie siebie. wyglad, zycie,wszystkie chujozy jakie was spotkaly wszystkie wady i strachy itp. no ciekawe cy ktos sie wpisze hle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
of.woman.born to chyba trochę zbyt 20.12.08, 18:28 naqoyaqatsi napisał: wygórowane. Za dużo tych chujowizn, żeby się zmieścić. Odpowiedz Link
pelzajaca_schizofrenia Re: watek 20.12.08, 18:42 jak ktos otarl sie o lecznictwo to ciagle gdzies sie spowiadac musial. ile mozna, nudnosci czlowieka ogarniaja Odpowiedz Link
of.woman.born Re: watek 20.12.08, 18:45 pelzajaca_schizofrenia napisał: > jak ktos otarl sie o lecznictwo to ciagle gdzies sie spowiadac > musial. ile mozna, nudnosci czlowieka ogarniaja Nie trzeba się otrzeć o ptsd, żeby się nie chcieć spowiadać. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: watek 20.12.08, 18:48 pelzajaca_schizofrenia napisał: > waze 106 kg a mierzysz? a jak tam ciśnienie i cholesterol? co z wątrobą? a serce? Bije? Odpowiedz Link
pelzajaca_schizofrenia Re: watek 20.12.08, 18:52 do serca jeszcze nie doszedlem, dopiero zaczynam inhalacje, daleka droga Odpowiedz Link
of.woman.born Re: watek 20.12.08, 18:55 pelzajaca_schizofrenia napisał: > do serca jeszcze nie doszedlem, dopiero zaczynam inhalacje, daleka > droga Jaka tam daleka, przecież wszystkie narządy się o siebie ocierają w ciele. Ten oddechowy to jest opleciony żyłami, a wiadomo do czego prowadzą żyły. Albo do śmierci albo do serca. Odpowiedz Link
pelzajaca_schizofrenia Re: watek 20.12.08, 18:58 u mnie prosze pani nic sie nie ociera , rozczlankowanie. lydka lydka Odpowiedz Link
of.woman.born Re: watek 20.12.08, 19:02 pelzajaca_schizofrenia napisał: > u mnie prosze pani nic sie nie ociera , rozczlankowanie. lydka lydka chcą powiesić tego, który rzucał w Busha butami. Prawopodobnie go powieszą. Odpowiedz Link
pelzajaca_schizofrenia Re: watek 20.12.08, 18:56 jak bylem na terapii grupowej jeden pan swoj zyciorys czytal. wszyscy taki emocjonalny, a on przez godzine suche fakty, z datami, kiedy zmienil prace, kiedy sie ozenil...wtedy mnie to rozbawilo ale teraz sobie mysle co za madry czlowiek. psycholki lubia sie popisywac w takich instytucjach, madrzy pacjenci wiedza ze im powiedza tym lepiej dla nich Odpowiedz Link
of.woman.born Re: watek 20.12.08, 19:01 pelzajaca_schizofrenia napisał: Byłeś kiedyś elementem piramidy z ludzi? (to chyba na kązdych grupowych- na oswojenie) Te najsmutniejsze lubią być pd spodem. Twierdzą, że po to, żeby trzymać ramę, ale tak naprawde chodzi o to, ze ich nie widać. ja to przeniosłam do reala. Odpowiedz Link
pelzajaca_schizofrenia Re: watek 20.12.08, 19:06 ja to prosze pani to najlepszy jestem w zamknieciu sie szczelnym zeby nic nie bylo widac, a pozniej popisy zeby byc widocznym. cos jak niu metal, efektowne stylistycznie, ale puste, nic nie ma w tej muzyce. nie zebym byl efektowny, ale zawsze bylem przekonany ze co trzeba robic w zyciu? dobre wrazenie. zenada, ale cos zrobic Odpowiedz Link
of.woman.born Re: watek 20.12.08, 19:11 pelzajaca_schizofrenia napisał: No ładnie pięknie, doprowadziłes mnie do wzruszenia a tak mi dobrze szo. Ale, żeby nie było, w 90% to alkohol, on zawsze lubi być na wierzchu. Odpowiedz Link
poszerzenie-pola-walki Re: watek 20.12.08, 19:02 ja jestem bardzo przystojny tylko trochę za niski pozatym chodzący ideał i penisa mam bardzo dużego :)) Odpowiedz Link
of.woman.born Re: watek 20.12.08, 19:03 poszerzenie-pola-walki napisała: > ja jestem bardzo przystojny tylko trochę za niski > pozatym chodzący ideał i penisa mam bardzo dużego :)) > > Kiedyś mi się śniło, że mam penisa. Zdecydowanie wolę bezsenność. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: watek 20.12.08, 19:58 aidka napisała: > jestem zdegustowana nad wyraz. Na myśli mi sen, a nie penis. Poszerzenie to dostrzegł: ) Odpowiedz Link
olga_w_oknie Re: watek 20.12.08, 20:30 aidka napisała: > jestem zdegustowana nad wyraz. bo wyszłaś z ogrodu niepotrzebnie. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: watek 20.12.08, 21:35 przebywanie w ogrodzie ma swe piękne strony - brak ohydnych, seksualnych ekscesów na przykład. się szaleje z naturą, i owszem, ale bez tej obmierzłej fizjologii. Odpowiedz Link
olga_w_oknie Re: watek 20.12.08, 21:53 olga_w_ogrodzie napisała: > przebywanie w ogrodzie ma swe piękne strony - brak ohydnych, > seksualnych ekscesów na przykład. > się szaleje z naturą, i owszem, ale bez tej obmierzłej fizjologii. Kwiaty naręcza kwiatów przyniesione z ogrodu kwiaty nabiegłe barwą pąsowe fioletowe sine odjęte pszczołom trwonią swoje aromaty w woskowej ciszy pokoju na granicy zimy komu te hojne dary nazbyt hojne komu omdlewające ciało zamieć spadające płatki niebo przeszyte bielą wapienną ciszę domu mgły się snują po polach odpływają statki [Herbert] Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: watek 20.12.08, 21:46 fizjologia waze 56 kg mam oblesna morde mam goraczke 39 Odpowiedz Link
pelzajaca_schizofrenia Re: watek 20.12.08, 21:58 gratuluje, osztatnio troche schudlem, ale czesto wazylem 112 czyli tyle dwa naqoyaqatsi Odpowiedz Link
pelzajaca_schizofrenia Re: watek 20.12.08, 22:12 jeszcze 11 dni, nadal mam szanse wygrac zaklad i poklaskac u rubika Odpowiedz Link
of.woman.born Re: watek 20.12.08, 22:26 pelzajaca_schizofrenia napisał: > jeszcze 11 dni, nadal mam szanse wygrac zaklad i poklaskac u rubika Nie mogę tego czytać...I córka szantażująca.że jak w tym roku nie będzie choinki...choinka jest u babci, i u zeszłej drugiej babci, i u zeszłego ojca Odpowiedz Link
of.woman.born zamontują tę cholerną choinkę 20.12.08, 22:36 boże,..znaleźć, przywlec, zamontować,za jakie grzechy. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: watek 20.12.08, 23:41 naqoyaqatsi napisał: > fizjologia > waze 56 kg mam oblesna morde > mam goraczke 39 a ta gorączka to z powodu chorego ciała, czy entuzjazmu duszy może ? Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: watek 21.12.08, 00:28 spalem na deszczu to dlatego. juz spadla troche niechce do lekarza Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: watek 21.12.08, 00:40 naqoyaqatsi napisał: > spalem na deszczu to dlatego. > juz spadla troche > niechce do lekarza w zimie na deszczu, to sobie raczej spanie odpuść może... skoro do lekarza nie - się opatul kołdrą, na to koc, a przedtem gorącą herbatę i się poć. Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: watek 21.12.08, 00:51 chialem byc sam ale tam bylo mokro przeciek dach ide do koldry Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: watek 21.12.08, 00:55 no się ładnie opatul, poć na zdrowie i śnij rzeczy urokliwe. Odpowiedz Link
laurpi Re: watek 20.12.08, 22:59 a ja ważę 20 kg więcej niż ty. I mózg mi się chyba skurczył, albo mam jakiegoś guza, bo mało rozumiem i dużo zapominam. a poza tym noszę okulary. I to ja jestem taką psycholką, którą opisał pełzająca, bo to ja napisałam emocjonalny życiorys. I też to teraz mi się wydaje lepsze nie wywnętrzać się, bo można tym przytłoczyć, ale moze mi to było potrzebne i już teraz nie muszę tak. Mam nadzieję, ze tamto to rzeczywiście był błąd, ale nie z tym naciskaniem, ale teraz bardzo nie chcę popełnić błędu i zawalić kolejnej rzeczy, ale tym razem się honorowo nie wycofam, bo to może być stanowczo za wcześnie, ale co, jeśli nie daję rady? co mam robić w tym życiu w końcu, jeśli już muszę, na życie? jeśli to przez ten guz, to może już na szczęście nie długo... Odpowiedz Link