777jacek 01.01.09, 14:47 tutaj pierwszy raz i co widzę... wszyscy uśmiechnięci, a gdzie depresja? gdzie lament ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napierdalaja_i_napierdalaja Re: Jestem 01.01.09, 15:16 depresja jest dlatego bo tak rozeklamowali to psychiatrzy, ze "depresje leczy lekarz" i depresja ogolnie ma lepszy pr. to brzmi lepiej niz zaburzenie osobowosci nerwica schizofrenia i cokolwiek innego, a z kazdym tym depresja taka czy inna wiaze. zreszta tu jest duzo klikaczy ze stazem i forum nie jest juz miejscem odzwierciedlania sowich stanow, ale raczej praktyka polegajaca na zaklepywaniu "depresji". taka ucieczka. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Jestem 01.01.09, 16:26 witaj z tym uśmiechem rożnie bywa co Cię sprowadziło na forum wyrzutków? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Jestem 01.01.09, 16:36 postanowileś zostać wyrzutkiem forumowym? czy postanowileś mieć depresję lub inne zaburzenia psychiczne? Odpowiedz Link
777jacek Re: Jestem 01.01.09, 16:39 wyrzutkiem już byłem i nudziło mnie to. A depresji nie posiadam, lecz inne zaburzenia psychiczne tak np: zaburzenia osobowości itp. Odpowiedz Link