beatrix-kiddo Re: odchodzę z forum 14.01.09, 14:52 o żesz kurwa, on naprawdę zniknął! Żądam powrotu Szczura!!!! Moje życie zieje pustką bez szczura, no co jest!!!! Odpowiedz Link
lucyna_n Re: odchodzę z forum 14.01.09, 14:54 a podobno szczury miały przeżyć ludzkość i co? i łapki tylko zostały Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: odchodzę z forum 14.01.09, 14:55 jakie łapki, gdzie Ty widzisz łapki? JA CHCĘ SZCZURA Z POWROTEM, ODDAJCIE SZCZURA ZŁODZIEJE, BANDYCI!!!!! Odpowiedz Link
loserka Re: odchodzę z forum 14.01.09, 16:59 no i poszedł sobie... jaki solidarny, skurczysyn Odpowiedz Link
aurelia_aurita a swoją drogą: efekt kataleptyczny został odwrócon 14.01.09, 17:49 y całkowicie. szczur wstał i poszedł o własnych siłach. czyli mamy kolejnego cudownie ozdrowionego na forum. Odpowiedz Link
madau Re: a swoją drogą: efekt kataleptyczny został odw 15.01.09, 12:02 szczur poszedl za rada maska i teraz robi pompki i zre marchewke. Dlugo nie potrzyma. Wroci ;) Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: a swoją drogą: efekt kataleptyczny został odw 15.01.09, 17:29 madau napisała: > szczur poszedl za rada maska i teraz robi pompki i zre marchewke. Myślisz że mask też jest taki rozdwojony? Łomatko! Odpowiedz Link