beatrix-kiddo 14.01.09, 14:57 Szczur ma wrócić! Kurwa! No! Bo bluzgi będę zamieszczać! Kto kurwa wyciął Szczura?! Oddawać Szczura, ale już!!!!! SZCZUR WRACAJ!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loserka Re: ŻĄDAM POWROTU SZCZURA! 14.01.09, 17:07 Żądać to wy sobie możecie, towarzyszko Beatrix ile wlezie, tu jest przecież "wolny forum" i każdy ma prawo robić co chce, chciał szczur pójść to i poszedł i nikt mu tego nie zabroni i krzyżyk na drogę. Będzie chciał wrócić to i pewnie wróci i drugie dobrze. Ot, wyszedł z kataleptycznego stanu i poszedł świat obejrzeć - wbrew sianym przez wiadome siły pogłoskom, że jakoby zdycha. Odpowiedz Link
aidka Re: ŻĄDAM POWROTU SZCZURA! 14.01.09, 17:29 loserka napisała: > Żądać to wy sobie możecie, towarzyszko Beatrix ile wlezie, tu jest przecież > "wolny forum" i każdy ma prawo robić co chce, chciał szczur pójść to i poszedł > i > nikt mu tego nie zabroni i krzyżyk na drogę. Będzie chciał wrócić to i pewnie > wróci i drugie dobrze. Ot, wyszedł z kataleptycznego stanu i poszedł świat > obejrzeć - wbrew sianym przez wiadome siły pogłoskom, że jakoby zdycha. > ładne... Odpowiedz Link
lucyna_n Re: ŻĄDAM POWROTU SZCZURA! 14.01.09, 19:03 poprzedni system Ci się czkawką odbija towarzyszko Loserko. Odpowiedz Link
loserka Re: ŻĄDAM POWROTU SZCZURA! 14.01.09, 19:44 A komu się nie odbija druhno Lucy? Jednocześnie chcę złożyć oświadczenie, że nie mam nic wspólnego z wyprowadzką szczura z forum, nie wiem dokąd poszedł, z kim, i gdzie obecnie przebywa, nic nie wiem i nie udzielę żadnych wyjaśnień w w/w sprawie. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: ŻĄDAM POWROTU SZCZURA! 14.01.09, 20:19 harcerą nie bylam nigdy:P serio to nie Ty Szczura zwinęłaś? Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: ŻĄDAM POWROTU SZCZURA! 15.01.09, 06:01 a ja właśnie żądam, bo jest demokracja i mam prawo!!!! Odpowiedz Link
nienill ja nie odchodzę 15.01.09, 00:50 ale chcialabym uroczyscie obiecac, ze na f=99 juz wiecej nic nie napiszę serdecznie pozdrawiam admina i wszystkie popierdolone kobiety, ktore tam piszą nienill Odpowiedz Link
lucyna_n Re: ja nie odchodzę 15.01.09, 08:49 dziękuję w imieniu popierdolonych:) ja tam przeczekam tego snajpera, o! Odpowiedz Link
nienill Re: ja nie odchodzę 15.01.09, 10:14 im dluzej tam skrobiesz tym bardziej jest to zastanawiajace ;p Odpowiedz Link
uri_ja Re: ja nie odchodzę 15.01.09, 10:24 to zastanawiaj sie dalej :) ja tez dziekuje :) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: ja nie odchodzę 15.01.09, 12:57 depresja zawsze byla moim podstawowym forum i głównym miejscem pobytu, nie umiem zrezygnować, chociaż rzeczywiście można czuć się upodlonym. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: ja nie odchodzę 15.01.09, 12:58 uri, Ty mi powiedz, co jest dobrego w tym snajpie, błagam, powiedz coś konkretnego dobrego, bo męcze się z tym strasznie że Ty go lubisz. Odpowiedz Link
uri_ja Re: ja nie odchodzę 15.01.09, 15:40 okarzycie mnie o tendencje, jesli napisze za co szanuje i lubie Snajpera. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: ja nie odchodzę 15.01.09, 18:40 blagam, napisz na priv chociaż, bo ja naprawdę się duszę na jego widok, muszę mieć coś co pozwoli mi nie gotować się w środku, jeżeli masz coś na jego obronę plizz dawaj Odpowiedz Link
uri_ja Re: ja nie odchodzę 15.01.09, 18:54 Lucynko :) napisze napewno. na priva. pozwolisz, ze jutro? dzisiaj robie juz za duzo rzeczy naraz. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: ja nie odchodzę 15.01.09, 19:33 możesz i za miesiąc, ale neich ja się już tak nie męczę buźka spadam do pracy Odpowiedz Link
of.woman.born jakoś tak 15.01.09, 15:52 nie wiem czemu czuje presję, żeby zadeklarować, ze z zgonem szczura nie mam nic wsolnego. Byłam tu tylko na gościnnych występach, chociaż od początku (szczura urodziła siwa, nie zapominajmy o tym). W każdym razie wszystkim życzę zdrowia (sobie też) i w tych trudnych czasach..oby każdy dla siebie umiał znaleźć jakąś niszę. W końcu najważjszy jest popyt konsumentów. Wszystko się kiedyś kończy, nawet "Przyjaciele" kłaniam się w pas Odpowiedz Link