Dodaj do ulubionych

Magnetron działa!

02.06.06, 13:02
Słuchajcie ludziska!
Antidotumm miała rację! Zdesperowana bólami przyjęłam serię 10 zabiegów pola
magnetycznego i prądów diadynamicznych i co? Jest ogromna poprawa, prawie nie
boli-czasem tylko coś tam pokłuje, kupki są ok, z dietą koniec i - co chyba
najważniejsze - nie biorę od dwóch tygodni żadnych lekarstw, ziół itp! Jem
wszystko, pije kawę i winko, Jezu, ale bosko! Mam nadzieję, że to nie tylko
chwilowe działanie na podświadomość ale że ten stan się utrzyma - oby jak
najdłużej. I to za jaką cene. Za oba zabiegi płaciłam łącznie 5,00 - po 2,50
za każdy - taka se przychodnię wynalazłam gdzie za bezcen to robią! Wzięłam
serię 10 zabiegów-dwa opakowania Debridatu kosztuja mniej więcej tyle samo.
Polecam wszystkim - jak możecie to skorzystajcie - to nie zaszkodzi, na
kręgosłup ewentualnie pomoże...
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę zdrówka, papa
Obserwuj wątek
    • enterol250 Re: Magnetron działa! 02.06.06, 13:17
      sis, nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!!!!!! teraz tylko pozytywne myslenie i
      NARESZCIE mozna po prostu ZYC!!!

WIELKI buziak :* :* :*
      martula :)
    • paszczak44 Re: Magnetron działa! 02.06.06, 13:31
      Podaj namiary na tą przychodnię.
    • asia23bb Re: Magnetron działa! 02.06.06, 14:09
      Czy moglabys napisac konkretnie JAK to zalatwialas oraz nazwy zabiegow?
      dzieki
    • sis72 Re: Magnetron działa! 02.06.06, 16:30
      Właściwie to nie ma czego załatwiać - idzie się do przychodni rehabilitacyjnej
      bądź jakiegoś ośrodka np. sportu, gdzie mają rehabilitację i się zapisuje na
      pole magnetyczne czyli magnetron i diadynamik - czyli prądy diadynamiczne. Ceny
      są różne - od 3 do 8-10 zł, w zależności od instytucji - np. w prywatnej
      przychodni przy Elektrowni Rybnik było najdrożej; ja korzystałam z małej
      poradni rehabilitacyjnej w Żorach - tj na Śląsku(gdzie mieszkam), gdzie na NFZ
      czeka się na wizytę u lekarza żeby przepisał te zabiegi ok. 1,5 m-ca, ale
      prywatnie to nie trzeba żadnego skierowania i tego samego dnia miałam pierwszy
      zabieg.
      Obdzwoniłam wiele przychodni, prywatnych poradni itp i właśnie tam znalazłam
      najtaniej.
      • liii_luuu Re: Magnetron działa! 03.06.06, 11:07
        hmm.. ale nie pójdę do przychodni rehabilitacyjne ot tak, żeby mi dali
        skierowanie na to, nie mając problemu który trzeba rozwiązać rehabilitacją.
        już widze jak na mnie patrza, gdy powiem, że od tak chce sobie skorzsytać. bo o
        IBS szkoda wspominać:( a nie stać mnie żeby iść prywatnie.
        a jak w ogole wygląda taki seans? ile trwa? nie ma skutków ubocznych?
    • aska76 Re:a na jaka postac ibs to działa??? 03.06.06, 10:09
      a na jaką postac ibs to działa na ta biegunkową czy postac zaparciową????????
    • ragdoll_19 Re: Magnetron działa! 04.06.06, 09:50
      to ja tez musze spróbowac:)) bylam nawet u psychiatry więc teraz jestem juz w
      stanie zrobic wszystko:) szkoła sie skończyla, niby nie ma stresów, a ja ciągle
      mam problemy z moimi nieznośnymi flakami:/
      mam tylko takie pytanie.. czy mam powiedziec ze boli mnie odcinek ledzwiowy
      kregosłupa?? czy jak..? bo to moze sie dziwne wydac, że z bólami brzucha
      przyszłam, a nie chce im tlumaczyc wszystkiego..:/

pozdrawiam:)*
    • sis72 Re: Magnetron działa! 05.06.06, 10:21
      Można sobie zrobić te zabiegi na lędżwiową część kręgosłupa albo na piersiową -
      ja poprosiłam fizjoterpeutę żeby mi magnetron nastawiał na miejsce w okolicy
      tak jak się kończą żebra. Nie przyznałam się oczywiście że z ibs-em przyszłam
      ale że kręgoslup mnie boli i wskazałam na to właśnie miejsce-kiedy się idzie
      prywatnie to nie trzeba się za bardzo tłumaczyć tylko się pokazuje gdzie boli i
      można se dostosować do miejsca boleści. Skutków ubocznych nie ma
      żadnych.pozdrawiam
      • ewa.m22 Re: Magnetron działa! 05.06.06, 18:13
        Kurde az mi zrobiliście nadzieje:) Ktoś juz pisał w sumie na forum ze to
        pomaga, ale sceptycznie do tego podeszlam.No ale skoro teraz sie powtarza post
        ze komus pomoglo to chyba poszukam u siebie przychodni i zorientuje sie czy mi
        to zrobia. Wiecie co, ja milalam kiedys diadynamik bardzo dawno temu na odcinek
        szyjny kregoslupa i pomoglo:) wiec moze cos w tym jest.

tylko jak ja to zalatwie w tajemnicy przed rodzinka, bo co powiem ze mnie
        kregoslup boli? To mi nie uwierza bo duzo na basen chodze i dawno zadnych
        problemow nie mialam z kregoslupem... ale moze sie cos sciemni , byleby tylko
        pomoglo!
        • kaja3004 Re: Magnetron działa! 06.06.06, 08:46
          > tylko jak ja to zalatwie w tajemnicy przed rodzinka, bo co powiem ze mnie
          > kregoslup boli?

A dlaczego musisz chowac to w tajemnicy przed rodziną?
          • ewa.m22 Re: Magnetron działa! 06.06.06, 11:00
            Ehh! No coz po prostu nikt z mojej rodzinki nie wie ze mam ibs, jeszcze sie nie
            przyznalam...Chociaz podejrzewam ze moj ojciec tez to ma, wiecie jak sie z kims
            mieszkalo tyle lat to sie wie. Ale nie mamy ze soba szczegolnie dobrych
            kontaktow wiec jakos nie widze szczerej rozmowy na ten temat , chociaz pewnie
            by sie przydala.Na razie zmagam sie z tym sama, ciągle sie zbieram zeby komus
            powiedziec ,ale jakos mi nie wychodzi...
            • kaja3004 Re: Magnetron działa! 06.06.06, 12:31
              U mnie w rodzinie chyba wszyscy wiedzą, przynajmniej Ci najbliżsi. Nigdy nie
              robiłam z tego tajemnicy i nigdy nie rozważałam, czy komuś o tym powiedzieć czy
              nie. Co innego z anoreksją. Tę chorobę ukrywałam przed wieloma osobami...
    • ragdoll_19 do sis72 07.06.06, 09:36
      kochana czy mogłabyś napisać jaką postać ibs miałaś i po ilu zabiegach odczułas
      poprawe? z góry dzieki.:*
      • sis72 Re: do sis72 07.06.06, 10:27
        ja mam postać bez specjalnych zaparć czy biegunek - jeśli już to ze wskazaniem
        na to drugie. Poprawę zaczęłam odczuwać mniej więcej po czwartym zabiegu a w
        sumie wzięłam 9 -przede wszystkim odeszły bóle, załatwiam się jak w zegarku -
        tylko raz dziennie!, jem wszystko i nie łykam żadnych leków pozdrawiam, Sylwia
        • ewa.m22 Re: do sis72 07.06.06, 16:44
          No i to jest moje wlasnie marzenie! raz dziennie do kibelka i przez reszte dnia
          o tym nie myslec, a tymczasem moje myslenie o jelitach konczy sie tylko podczas
          snu bo jedynie wtedy moge byc na stowe pewna ze bede miala spokoj.Pozdro!
          aha!!! apeluje do wszystkich ktorzy zamierzaja wyprobowac ta metode: dajcie
          znac czy na was tez podzialalo:)
          • tomiis Re: ewa.m22 07.06.06, 20:45
            To chyba troszke Tobie zazdroszcze że chociaż podczas snu masz spokój z
            jelitami, mi tylko sporadycznie trafiają się noce kiedy spokojnie śpie.
            Zazwyczaj nawet we snach jestem ibsowcem,łapią mnie biegunki, szukam toalet :(
            Niedługo nie rozróżnie snu od rzeczywistości.
    • antidotumm Re: Magnetron działa! 09.06.06, 15:09
      Ciesze
      sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ragdoll_19 Re: Magnetron działa! 09.06.06, 21:09
      mam za sobą dwa zabiegi. na razie bez żadnych efektów.. ale czekam cierpliwie:]
      buziole;*
    • paszczak44 Re: Magnetron działa! 15.06.06, 20:45
      Jak często robi się zabiegi- raz w tygodniu?
      • antidotumm Re: Magnetron działa! 17.06.06, 16:43
        Pisalam - polecam 3 razy w tygodniu.
    • paszczak44 Podnoszę 09.07.06, 10:29
      Jak doświadczenia z magnetronikiem? Ktoś jeszcze korzystał z zabiegów
      (misia-fisia chyba)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka