syn_oddzialu 19.03.09, 11:30 opluc musialy czyli pora na ozieble pozegnania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
canoine Re: zle jezyki 19.03.09, 11:33 z Mont Blanc drąc szaty piszesz, czy to jeszcze nie to stadium patosu? :) (nie znam Cię, nie wiem z kim się pożarłeś, ale lubię takie spektakularne pożegnania :> ) Odpowiedz Link
tristezza Re: zle jezyki 19.03.09, 11:38 nie znam Cię, wyobraz sobie Nev, ze jednak znasz :-) pozdrowienia po latach Odpowiedz Link
canoine Re: zle jezyki 19.03.09, 11:40 a to nie wiem kto zacz :) na jedno wychodzi. niegdyś kości, dziś zabawki zostały rzucone. o tempora, o mores! pozdrawiam Tris :] Odpowiedz Link
marouder.eu Akuratny link: 19.03.09, 11:37 www.ostatniepozegnanie.pl/ Asmici znajdzie tam wszystko, czego dusza zapragnie:) Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Akuratny link: 19.03.09, 11:42 złe języki opluś musiały.. Marouder, mutancie wspaniały, ileż Ty masz tych języków? Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Akuratny link: 19.03.09, 11:44 Zalezy, czy na trzezwo, czy po alkoholu. Po alkoholu mowie dodatkowa dwoma, ktorymi na trzezwo nie mowie:) Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Akuratny link: 19.03.09, 11:49 I chodźbys językami aniołów mówił, a miłości byś nie miał, byłbyś jak miedź brzęcząca... Tak z pamięci, więc może niezbyt wiernie oddałam oryginał. Odpowiedz Link
marouder.eu Szaul z Tarsu:) 19.03.09, 12:24 Z zawodu namiotnik. W swoich listach do Koryntian opublikowal nie tylko hymn, ale takze wezwania do wyrzeczenia sie popularnych wsrod pierwszych wyznawcow praktyk milosnych oraz nieustanne zadania pieniedzy:) Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Szaul z Tarsu:) 19.03.09, 13:04 Nie znosze go. Jestem agnostykiem, a ten francik odpowiedzialny jest za powolanie do zycia uniersalnego kosciola chrzescijanskiego. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Szaul z Tarsu:) 19.03.09, 13:11 czyli wahasz sie, jako ten góral, który stał i chybotał się w zamyśleniu, a zapytany dlaczego odparł - wczoraj byłem na weselu żonę mi zgwałcili, córkę wychędorzyli, morde mi obili i tak stoję i waham sie czy iść na poprawiny. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Szaul z Tarsu:) 19.03.09, 13:16 Nie. Nie waham sie. Nie wiem nic o bogu lub bogach i nie odczuwam z tego powodu zadnego dyskomfortu. Uwiera mnie zas KaKa, jako instytucja posiadajaca realny wplyw na moje otoczenie. Ojcem w/w KaKi jest ten skubany namiotnik z Tarsu. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Szaul z Tarsu:) 19.03.09, 13:50 No to ateista normalny z ciebie, a nie agnostyk. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Szaul z Tarsu:) 19.03.09, 13:55 Agnostyk. Nie wiem, a nie wierze lub jestem pewien, ze boga nie ma. Tyle, ze jak wspomnialem, brak wiedzy na ten temat w niczym mi nie wadzi:) Odpowiedz Link