Dodaj do ulubionych

Dziś też miting?

14.04.15, 19:32
Robimy miting dziś czy zobaczymy jak się sytuacja będzie rozwijała?
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Dziś też miting? 14.04.15, 19:37
      Dwie nocki pod rząd zarwać mam?Ja w dzień nie spałam.Zobaczymy.
      • ditta12 Re: Dziś też miting? 14.04.15, 19:38
        Wczoraj to tak się świetnie poczułam pisząc jakby w życiu moim problemów wcale nie było,a te które są były wcale nieistotne.
        • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 19:44
          Wiem że dobrze się poczułaś, bo z problemami jest tak że często sami je sobie tworzymy.Żaden psycholog Ci nie pomoże jak sama sobie nie pomożesz, musisz nauczyć się warzyć i oceniać samą siebie i swoje zachowanie,twardo stać na nogach i nie załamywać się, ignorować błache problemy.Musisz być twarda nie wmawiając sobie to że jesteś ale zdrowym podejściem do sprawy.
          • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 19:47
            Ja nigdy nie rozczulam się nad sobą nawet jak jestem w czarnej dupie zawsze jakoś sobie radzę.
            Nie powiem czasem były sytuacje praktycznie bez wyjścia z czarnymi scenariuszami ale starałem się nie pogrążać,przeczekać i przetrwać.Nie myśleć i nie rozczulać.
            • ditta12 Re: Dziś też miting? 14.04.15, 19:49
              Nie rozczulam się nad sobą ale mnie rozwala ta sprawa sądowa.
              • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 19:56
                ditta12 napisała:

> Nie rozczulam się nad sobą ale mnie rozwala ta sprawa sądowa.

Najlepsza rada jaką Ci teraz dam,pierdol to załatw co masz załatwić nie myśl o tym do dnia sprawy a wszystko będzie wporządku.
                • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 19:57
                  Nic nie jesteś w stanie zmienić więc mówiąc krótko pierdol to póki co.
            • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 19:55
              Obecnie nie ma już strachu u mnie że coś we mnie pęknie coś się załamie że nie dam rady,tego oczywiście sobie nie wmawiam, w różnych sytuacjach różnie sobie w życiu radziłem,musiałem sam sobie dawać radę bo nie mogłem liczyć na niczyją pomoc.W pewnych sprawach i pewnych kwestiach nie zwierzam się rodzinie jestem z tym sam na sam.Obecnie nie ma rzeczy która mogła by mnie załamać rozwalić, zmiękczyć czy mi życie zniszczyć lub tory pokrzyżować życiowe,jadę twardo i prosto,coś się zjebie coś rozpierdoli lub spierdoli ,sytuacja będzie zła przebrnę przez to bez większych problemów,nauczyłem się bo każdy dzień jest inny a nie taki sam wczorajszy to już przeszłość a dzisiejszy to teraźniejszość i przyszłość nie ma nigdy co jęczeć już nad rozlanym mlekiem trzeba zawsze patrzeć w przyszłość.
              • ditta12 Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:02
                No masz rację że niepotrzebnie się martwię tym co będzie kiedyś ale przyznam że nie umiem o tym zupełnie nie myśleć.Samo mnie ogarnia i wpędza wtedy w dół.
                Wczoraj gdy nocą pisaliśmy nagle wszystkie sprawy wydały mi się łatwe i banalne,takie poczucie chwili.
                • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:14
                  Wczoraj była ciekawa rozmowa, ja tą firmę dziś sobie sprawdziłem bo mam jeszcze w smsie te nazwy,tak jak dziś też rozmawialiśmy przez telefon, co tu dużo ditto mam Ci opisywać wiesz że doskonale się rozumiemy,poruszając sprawę wywiadu białego i innych spraw nie ma co ukrywać że nie jesteśmy zwykłymi ludźmi, nawet nas nie można do nich porównywać.
              • uwierz_w_to Ditta posłuchaj:) 14.04.15, 20:03
    • ditta12 Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:12
      Bardzo ich lubie,chyba wszystkie piosenki smile
      • ditta12 Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:13
        Pijesz kawę?
        • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:16
          Teraz tak ,spałem trochę telefon z pracy mnie obudził, zjadłem owoca i kawy męczę, nie zdrowo jak chuj ale jeszcze tylko dziś taki tryb jutro muszę zbastować.
          • ditta12 Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:19
            Ja mam herbatę,już mi niedobrze było od tak wielu kaw i fajek.
            • ditta12 Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:21
              Mam cygaro ale nie wiem jak się pali cygara.
              • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:24
                ditta12 napisała:

> Mam cygaro ale nie wiem jak się pali cygara.

cygr nie lubię ale cygaretki smakowe raz na jakiś czas zapalę ostatnio mnie znajomy częstował jakimiś francuskimi miałem zapytać gdzie kupił bo dobre były dosłownie o smaku cytryny.
            • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:22
              Ja często dużo kaw piję i palę sporo jak coś rozkminiam i mam na tapecie to mi zajebiście pomaga,pozwala się skupić i skoncentrować.
              • ditta12 Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:25
                Ja też palę gdy myślę nad czymś.
                • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:28
                  ditta12 napisała:

> Ja też palę gdy myślę nad czymś.

tak przypuszczam a że my inaczej trochę myślimy i rozkminiamy to nam pomagasmile
                  • ditta12 Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:29
                    Kawa też mnie jakoś dopinguje.
                    • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:32
                      ditta12 napisała:

> Kawa też mnie jakoś dopinguje.

tak kofeina dopinguje, mnie też ale mogę po niej normalnie spać ile bym nie wypił i ciśnienie też mi nie skacze.
                  • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:31
                    Pamiętam jak mnie wzieło rok temu na rozkminkę tą o Syrii co Koalicja miała zbombradować razem z USA a rosja się przeciwstawiła.Rozkminiałem to dobre dwa dni i analizowałem, dzieątki artykułow przeczytałem i napisałem że USA nie zbomarduje a na koniec zostanie samo w tej sprawie.Wtedy byłem wykończony ale napisałem to jeszcze przed pojawieniem się w gazetach jaki będzie scenariusz końcowy.Pamiętasz?
                    • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:35
                      A teraz obecnie skupiłem się bardziej na rosji i ukrainie. Wszak cała rosja to praktycznie Moskwa tak putin zalazł za skórę że SS na wybory szykuje grubo.
                      • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:37
                        ale ja to robię tak hobbistycznie bo lubięsmile jak mam więcej czasu.
                    • ditta12 Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:36
                      Najbardziej pamiętam Twoje słynne "Wojna będzie albo nie będzie"ale masz ten zmysł analityczny.
                      • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:41
                        W kwestii Rosji można tylko prognozować i pisać możliwe scenariusze to za zbyt skomplikowane.
                        • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:44
                          Ale cała Rosja to praktycznie tylko Moskwa tu trzeba wyciagać wnioski z historii wszystkie rewolucje zawsze się odbywały w dwóch maksymalnie trzech miastach.Tak jest i teraz.
                          • ditta12 Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:49
                            Pożyjom uwidzim.
                            • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:54
                              ditta12 napisała:

> Pożyjom uwidzim.

Tak nie zastanawiam się nad tym specjalnie czytam artykuły i śledzę wydarzenia.
                          • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 20:51
                            Przez telefon Ci mówiłem że wiem wszystko na temat służb specjalnych przez te wszystkie lata kiedy się tym interesował przy okazji nauczyłem się tego co ty czyli czytania artykułów wiesz jak i sprawdzania komentarzy, akurat ja jestem samoukiem w tej dziedzinie, czasem nawet połowy artykułu nie przeczytam tak jak ty i wiemy o co chodzi nie mówiąc że część z nich rozumiemy od dupy strony.Ditto mi zeszło naprawdę kupę lat na analizach działań SS jak byłem młody już czytałem ławrowa i interesowałem się GRU,nie mówiąc o innych agencjach, lata mineły i zęby na tym zjadłem.
                                • uwierz_w_to Re: Dziś też miting? 14.04.15, 21:05
                                  Wiesz nad tym co będzie i kiedy nie ma co się zastanawiać od wieków jest podobnie a my aż tak bardzo się nie zmieniliśmy miejmy nadzieję że dożyjemy spokojnej starości.Jedni ludzie czekają na ten swój koniec świata, inni wierzą w przepowiednie dla innych już się zaczeła trzecia wojna światowa(islamistów) także każdy ma swój świat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka