ichnia Re: niech 08.05.09, 21:35 ellena_cyganka napisała: > mnie ktoś pocieszy Już spieszę i pocieszam. Nie pytając o nic głaszczę Cię po główce i przytulam :) Odpowiedz Link
kefirka.de Re: niech 08.05.09, 22:34 Pocieszam jak umiem najlepiej, tak po cichutku. Ella napisz czy jakoś konkretnie Ci pomóc, czy coś poza słowami i dobrymi myślami? Odpowiedz Link
kefirka.de Re: niech 08.05.09, 23:23 Karty Ci po znajomości postawiłam. Wychodzi, że jest ok. I jeszcze ks. Twardowski: Dobrze jest jak jest źle i dobrze. Jak jest tylko dobrze to niedobrze. Spokojnej nocy Ella. Odpowiedz Link
kefirka.de Re: OT 10.05.09, 19:48 Stawiałam jak miałam 17 lat, chciałam na to poderwać fajnego chłopaka. Oczywiście opowiadałam ludziom, co mi na język ślina przyniosła. Wszyscy się zaklinali, że przeszłość i teraźniejszość odczytałam z kart w 100% prawidłowo, co do przyszłości nie wiem bo to były wakacyjne znajomości. Chłopak w bliższym kontakcie okazał się beznadziejny. Czasem stawiam sobie dla zabawy przed ważnymi wydarzeniami, zawsze karty pokazują szczęśliwy finał. Dziś wróciłam z wojaży, otworzyłam komputer i jestem jednak zaniepokojona, bo nie widzę nic pisanego przez Ellę. Może też wyjechała? Ella kurczę blade ODEZWIJ SIĘ! Odpowiedz Link
ichnia Re: OT 10.05.09, 21:55 kefirka.de napisała: > Stawiałam jak miałam 17 lat, Heh, spytałam czy z tymi kartami poważnie, bo od razu przyszło mi na myśl jak ja to samo robiłam mniej więcej w tym samym wieku ;) > Oczywiście opowiadałam ludziom, co mi na język ślina przyniosła. Oczywiście ;) Tylko nie wiem jakim cudem to się zgadzało...jakaś intuicja czy cuś... Odpowiedz Link
kefirka.de Re: OT 10.05.09, 22:07 Wiesz może depresiaki mają 6 zmysł? Kto wie, jeśli taka szczególna wrażliwość to może i szczególne umiejętności? Piszę żartem, ale miałam w życiu kilka zdarzeń, które trudno logicznie wytłumaczyć.Kto wie? Odpowiedz Link
kefirka.de Re: OT 11.05.09, 05:41 > dlaczego w lipcu? Bo w lato szkoda czasu na chorowanie. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: niech 10.05.09, 19:56 hejka Gabi. się przylazło rozgościć w Twoim wątku - przyjdź lepiej, bo całe stulecia się z Tobą nie miało możności pogadać... Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: niech 10.05.09, 22:27 Jestem, cała, dziekuję Kefi, bardzo serdecznie Cię witam Olgo, martwiłam się i Kefi się martwiła i Marouder bardzo, co też z Tobą. W weekend komputer anektuje młodociany, a dziś moja mama zjechała do mnie, więc musiałam wszystkich plotek rodzinno-osiedlowych wysłuchać, kochana mama. Odpowiedz Link