ellena_cyganka 07.07.09, 10:23 wyjeżdzam nad morze, bo urlop mam i pogoda musi być, bo inaczej komuś na ulicy w tym kur(w)orcie dam w pysk. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichnia Re: A ja w niedzielę 07.07.09, 10:58 ellena_cyganka napisała: > wyjeżdzam nad morze, bo urlop mam i pogoda musi być, Pogoda na pewno będzie (może będzie padało...) ;))) Miłego wypoczynku :) A człek tu musi siedzieć... Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: A ja w niedzielę 07.07.09, 12:30 ćwierćipółekskluziw, ale i tak orajt. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: A ja w niedzielę 07.07.09, 12:31 pogoda jest zawsze, ale czy ladna czy brzydka to rzecz gustu. Polskie morze jest ładne, ale nie latem, tabuny plażowiczow są czymś najgorszym co mogę sobie wyobrazić, na plaży zatłoczonej cały czas czuję przemożną ochotę ucieczki, ukrycia się, odizolowania od smażacych się ludzkich ciał i sypiących piachem dzieciakow, oraz brodzących mamusiek ganiających z ciasteczkami, bananami, lodami, goframi i wpychających je do buzi opasłym malcom. Nie podobają mi się też wlochaci panowei z grubymi brzuchami. Nie na plaży to naprawdę nei wiadomo gdzie oczy podziać żeby nie zemdliło. i te śmieci, kapsle od piwa, pety , slonecznik!! uffff ale morze samo w sobie, szare fale itd to bardzo chętnie, bardzo bardzo nawet. Resztę niech sobei weźmie ktoś inny. Odpowiedz Link
biale_labendzie_niech_plyna Re: A ja w niedzielę 07.07.09, 12:52 a ja nigdzie nie jadę Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: A ja w niedzielę 07.07.09, 14:26 Oj Lucy Dopóki mieszkałam nad morzem mogłam sobie pozwolic na luksus spacerów po pustej plaży o każdej porze roku i każdej porze dnia i nocy, to se ne wrati. Teraz jako gość nadmorskiej krainy zgodnie ze zwyczajem wczasowym przybywam tam w porze letniej. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: A ja w niedzielę 07.07.09, 15:14 Ty jesteś normalna, więc myślę że to będzie mily czas, czego ci życzę. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: A ja w niedzielę 07.07.09, 15:57 nie świruj waryatko tylko jedź nad to morze i baw się dobrze Odpowiedz Link
ichnia Re: A ja w niedzielę 07.07.09, 22:22 ellena_cyganka napisała: > Normalna! Cóz za potwarz! ;)))) Normalna inaczej :D Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: A ja w niedzielę 07.07.09, 22:41 uff, ulżyło mi, juz myslałam, że ze mną gorzej. Odpowiedz Link
dolor Re: A ja w niedzielę 08.07.09, 15:40 Ja tez chcę, a że nie bardzo mam jak, od soboty zaczynam sobie budowac tratwę: www.joemonster.org/art/11927/Tratwa_z_butelek_po_piwie Odpowiedz Link