Dodaj do ulubionych

pan powie panie morder

10.08.09, 17:21
skad ta pana milosc do ludu depresyjnego nagla. pozerski gdzies
wpisal, ze jakies szczegolne powody sa tego napadu slodyczy na
szczurze.

bierzemy to za dobra monete i uznajemy za opowiesc wigilijna?

bierzemy za obojetna monete i pochyla sie pan nad depresiaczkami jak
eichelberger nad kobieca miesiaczka

bierzemy za zla monete, biorac pod uwage jak zageszczenie "olu" choc
gdzies pisala ze nie chce zeby tak do niej mowic, i odchodza tu
manipulacje zblazowanego psychologa
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Re: pan powie panie morder 10.08.09, 17:30
      Nu, niech pan zgadnie:/
      Ja tam, mimo wczesnych, zwiazanych z moim sie pojawieniem na forum obaw, raczej
      nie wywiazywalem sie z roli trolla, nieprawdaz?:)
      • uwaga_na_forumie_lustruja Re: pan powie panie morder 10.08.09, 17:44
        niestety musze pana rozczarowac ale watpliwa slawa akwakwa przyszla
        tu za panem pozniej niz sie natura pana tu sie objawila. mimo
        polityki moderatorow, fora polityczne nie sa centrum forumu. to
        wolny forum i dla troli, frustratow i tu obaw nie budza. wyzej dupy
        nikt nie podskoczy. choc depresiaczki naiwne i nie biora pod uwage
        rynsztoka w postaci wyciagania brudow prywatnych, a podobno na
        akwakwa to standart trolingu
        • marouder.eu Re: pan powie panie morder 10.08.09, 22:13
          Glupis, ale kazdemu wolno:/ Aqua jest pewna formula w ramach ktorej ludzie,
          wobec ktorych (duzej czesci) robilbys naturalny przysiad ze wzgledu na ich
          wyksztalcenie, czy funkcje spoleczne, moga sobie tam spontanicznie wyrzucic to i
          owo. Nie nalezy liczyc miedzy nich Okraglakow z ich antysemityzmem. Wbrew temu,
          co sadzisz trudno jest tam zostac nawet akceptowanym:) ale probuj stary:)
          • uwaga_na_forumie_lustruja Re: pan powie panie morder 10.08.09, 22:43
            wystarczy ze otworze gazetke i wlacze telewizor, pobserwuje poziom debaty i
            jakos potrzeby przysiadania nie mam. a ze oni moze z boku, nie maja wplywu?
            raczej juz nie beda. no coz, to sa orginalniejsze mozgi do czytania niz
            najlepiej wyksztalceni humanisci z akwakwa, ktorzy nie zaistnieli. a co do
            pozycji, taki porzadek dziobania w stadzie ze trzeba klekac czasem jak sie chce
            zrec, ale z szacunkiem to nie ma nic wspolnego.

ale ja nie akwakwa, bo nie czytuje, ja o wyciaganiu brudow z priwow.
            • marouder.eu Re: pan powie panie morder 10.08.09, 22:52
              Nu, jak se tam chcesz kolezko sympatyczny:)
              A o wyciaganiu brudow z priwow zapytaj moze Womanoff, Swinie, czy kogos kolo tej
              parki. Ja Womanosf znam na tyle, by naprawde utrudnic jej zycie, gdbym tego
              neurotycznie zapragnal,ale nigdy nie posunalem sie do artykulowania
              czegokolwiek, czego by sama Womanoff pierwej juz nie powiedziala o sobie:/Pod
              tym wzgledem, niech spi spokojnie:)
              • uwaga_na_forumie_lustruja Re: pan powie panie morder 10.08.09, 22:56
                ale powiedziala publicznie czy prywatnie?
                • marouder.eu Re: pan powie panie morder 10.08.09, 22:59
                  Na roznych forach, wielokrotnie publicznie..nawalona zreszta zazwyczaj, jak
                  Messerschmidt!
                  • uwaga_na_forumie_lustruja Re: pan powie panie morder 10.08.09, 23:04
                    a pan jako podziemna elita humanistyczna z akwakwa tego kraju i wytrawny
                    psycholog jak wytlumaczy oś wlasnego ganiania za nia po roznych forumach, bo na
                    wilku to nie ona pobiegla za panem. prywatne resentymenty, ratuje pan czy pluje,
                    wiedze swa ku jej dobru wykorzystuje czy jak przystalo na psychologa nienawidzi
                    pan disorderow i z gory na nich naskakuje?
                    • marouder.eu Re: pan powie panie morder 10.08.09, 23:16
                      Poza tym, ze nigdy za Agata nie ganialem, moze chcialaby, ale musi mi wybaczyc
                      moja w tym wzgledzie obojetnosc i biernosc, a ewentualnie czasem wypowiadalem
                      swoje krytyczne zdanie n/t jej aktualnej kreacji, nie mam sobie nic do wyrzucenia:)
                      • of.woman.born myślisz, że masz tu do czynienia z idiotami? 10.08.09, 23:19
                        latasz za mną po wszystkich forach od kilku miesięcy srając na mnie.

wszyscy to wiedzą
                        • marouder.eu Re: myślisz, że masz tu do czynienia z idiotami? 10.08.09, 23:22
                          Znasz jezyk polski Agato. Wqrwia mnie, ze scierajac sie z toba, musze
                          symetrycznie poslugiwac sie jakims slangiem!
                          • of.woman.born Ty się ze mną scierasz??? 10.08.09, 23:24
                            ty na mnie od miesięcy systemowo rzygasz.
                            Obrazając mnie, moje dziecko i moich przyjaciół- i ich inteligencję.
                            • marouder.eu Re: Ty się ze mną scierasz??? 10.08.09, 23:29
                              Nu, moze nie rzygam:) Sama, spontanicznie dajesz mi orez do reki Agato:) Ani
                              tego chce, ani lubie. I nie wymyslaj sobie, ze ptrzesladowalbym twoje dziecko.
                              Nawet Vickulec, wie, ze jesli idzie o dzieci kazdego z nas, to umiem im tylko
                              zyczyc wszystkiego najlepszego!
                              • of.woman.born Re: Ty się ze mną scierasz??? 10.08.09, 23:34
                                łzesz jak pies. nie martw się. tu jest wiele osób, które nabiorą się na twoje
                                fałszywe uśmieszki.

www.youtube.com/watch?v=Pc54D0rlluw
                                • marouder.eu To napisz wprost: moim zdaniem Andrzej zyczy.. 10.08.09, 23:43
                                  ..zle mojej kilkuletniej corce:) Boziulko, jakas ty glupia Agato:/
                                  • of.woman.born Re: To napisz wprost: moim zdaniem Andrzej zyczy. 10.08.09, 23:45
                                    jeszcze słowo na temat mojej córki, a cie dorwę, przysięgam.
                                    • marouder.eu Re: To napisz wprost: moim zdaniem Andrzej zyczy. 10.08.09, 23:49
                                      Nu, dorywaj:) Zdaje sie, ze znasz adres:) A co do corki, to zycze jej, by mama
                                      zaczela na jej korzysc podrozowac komunikacja miejska:)
                                      • of.woman.born Re: To napisz wprost: moim zdaniem Andrzej zyczy. 10.08.09, 23:51
                                        marouder.eu napisał:

> Nu, dorywaj:) Zdaje sie, ze znasz adres:)

ja miałabm znać twój adres? a po co mi on?

to ty kjesteś specjalistą od zbierania prywatnych danych.

A co do corki, to zycze jej, by mama
                                        > zaczela na jej korzysc podrozowac komunikacja miejska:)

chciałabyś żebym napisała czego życze twoim dzieciom? ano nie napiszę - dlatego,
                                        ze dzieci to dla mnie rzecz swieta. nawet na forum.
              • of.woman.born Re: pan powie panie morder 10.08.09, 23:02
                ależ dawaj dawaj socjopato. Juz nie masz czego wywlekłeś na mój temat, bo
                wszystko wywlekłes, a 90% dodałeś od siebie.

a sprawa niejakiej Justynki? wywlekasz nazwisko jej i jej faceta, chociaz nawet
                nie wiesz czy to ona cie atakuje.

I takich osób jest dużo więcej.

a najbardziej mnie boli, że aidka, moja serdeczna przyjaciółka próbuje wniknąc w
                twój umysł dlaczego bywasz takim chujem. Nie umie uwierzyć, ze jesteś notorycznie.

i te fałszywe uśmieszki

mega rzyg. mozesz mnie cytować chuju.
                • marouder.eu Taa.. typowy rzyg:) 10.08.09, 23:11
                  A wiec nigdy nie wykorzystalem zadnej informacji otrzymanej od ciebie, to samo
                  dotyczy Justynki:) To, coscie po pijaku wylaly na te lub inne forum, czesem
                  wykorzystuje. Przy tym to nie ja laze za wami, a wrecz przeciwnie:/ Powiedz mi
                  Agato na co mi, gdyby Justyna nie lazilaza mna pod wieloma nickami, mialaby sie
                  zdac historyjka zazylosci Justynki z dr Wiechem-Tragedia?..lub inne opowiesci:)
                  • of.woman.born nie zapomnij się pode mnie podszyć 10.08.09, 23:13

dla dobra ogółu oczywiście, kibolu.

• olga_w_ogrodzie Re: pan powie panie morder 10.08.09, 23:13
                  przepraszam Woman.
                  ciągle chcę zrozumieć.
                  zeby nie być niedobrą i być przekonaną, że się nie zrobiło błędu.
                  • of.woman.born Re: pan powie panie morder 10.08.09, 23:18
                    olga_w_ogrodzie napisała:

> przepraszam Woman.
                    > ciągle chcę zrozumieć.
                    > zeby nie być niedobrą i być przekonaną, że się nie zrobiło błędu.

Może jak na privie sobie z tym nie radzimy warto wyjśc na forum, co?

masz maruder- prezent dla ciebie.

cudownie się dogadujemy, ale zawsze ty musisz się wpierdolić i nasrać.

I nawet twoje komentarze, że nie karmię dziecka, i że wykorzystuję smierć
                    przyjaciela do autopromocji i że jestem śmieciem nie boli mnie tak, jak to, że
                    przez ciebie kłoce się z aidką (nie Olą wieśniaku- prosiła cię, żebyś tak do
                    niej nie mówił).

Gdyby nie ona i jej stosunek do rozszyfrowywania umysłów socjopatów byłabym
                    dzisiaj szczęśliwą osobą.
                  • marouder.eu Re: pan powie panie morder 10.08.09, 23:20
                    Alez jak chcesz Olu, mozesz mnie olac cienka struzka, skoro Womanoff poraz
                    kolejny cie szantazuje. Ja i tak nie przestane cie przez to cenic, czy z ochota
                    czytac. Najwyzej sie nie bede do ciebie odzywal na forach.
                    • of.woman.born zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:22
                      manipulacje rodem z Bravo Girl.
                      • marouder.eu Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:26
                        Nie glupiatko:) Zdaje sie, ze nigdy wobec Oli nie posunalem sie do jakichkolwiek
                        ocen jej forumowych znajomych:)
                        • of.woman.born Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:28
                          marouder.eu napisał:

> Nie glupiatko:) Zdaje sie, ze nigdy wobec Oli nie posunalem sie do jakichkolwie
                          > k
                          > ocen jej forumowych znajomych:)

ciemny jak tabaka w rogu. ale socjopacie trzeba podać na tacy.

koncze z tobą damski bokserze,

leć na aqunaet mnie sklonować. w końcu to twoja ulubiona rozrywka.
                          • marouder.eu Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:32
                            Na Aqua nie masz sie co pokazywac:) Przy ty "klonowalem cie dwa, czy trzykroc na
                            Swini i nigdzie poza tem.
                            Dobranoc:)
                            • of.woman.born Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:35
                              marouder.eu napisał:

> Na Aqua nie masz sie co pokazywac:) Przy ty "klonowalem cie dwa, czy trzykroc n
                              > a
                              > Swini i nigdzie poza tem.

Kłamca.

> Dobranoc:)

i tchórz
                              • marouder.eu Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:39
                                Nie klamczucho patologiczna, zalozylem bodaj dwa, czy trzy watki nb. czesciowo
                                pod nickami nie nawaiazujacymi wprost do twojego podstawowego nicka:/ Jak tam
                                komuch Remez, utrzymal sie na MS?
                                • of.woman.born Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:41
                                  marouder.eu napisał:

Jak tam
                                  > komuch Remez, utrzymal sie na MS?

Ten, którego wyzywasz od towarzyszy i komuchów? Ma się świetnie, Aidka
                                  świadkiem. Gaworzą sobie na MŚ od czasu do czasu.
                                  • marouder.eu Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:46
                                    Zatem zrob liste wywalonych, na nowo przyjetych, znow wywalonych, tych
                                    wywalonych raz a dobrze itp:) Bedziesz miala czesc odpowiedzi na pytanie o
                                    utracone sympatie do ciebie:)
                                    • of.woman.born Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:47
                                      napisałabym- a ty sobie zrób rachunek sumienia, ale socjopaci nie mają sumienia.
                                      • marouder.eu Teraz nie zartuje.. 10.08.09, 23:56
                                        Nie pijesz?!
                                        Wiec jesli nie zaatakujesz moich znajomych, nie ma o czym mowic. Nie wiem, czy
                                        kiedykolwiem znow bedziemy mogli byc bliskimi znajomymi, ale narazie mi
                                        wystarczy, ze sie trzymasz, nie intrygujesz etc.
                                        • of.woman.born Re: Teraz nie zartuje.. 10.08.09, 23:58
                                          marouder.eu napisał:

. Nie wiem, czy
                                          > kiedykolwiem znow bedziemy mogli byc bliskimi znajomymi,

Ty naprawdę jesteś głupszy niż wiadro gwoździ.
                                          • marouder.eu Re: Teraz nie zartuje.. 11.08.09, 00:02
                                            Zas ty jestes delikatnie madrzejsza od normy, jaka przewiduje konstytucja
                                            Mongolskiej Republiki Ludowej:)
                                            • olga_w_ogrodzie Re: Teraz nie zartuje.. 11.08.09, 00:11
                                              Jestem przyjaciółką Agaty.
                                              Jest świetną kobietą.
                                              Bardzo Cię chciałam zrozumieć, Marouder.
                                              Ze wszystkich sił obiektywna chcę być.
                                              Daj spokój.
                                              • of.woman.born Re: Teraz nie zartuje.. 11.08.09, 00:14
                                                olga_w_ogrodzie napisała:

> Jestem przyjaciółką Agaty.
                                                > Jest świetną kobietą.
                                                > Bardzo Cię chciałam zrozumieć, Marouder.
                                                > Ze wszystkich sił obiektywna chcę być.
                                                > Daj spokój.

Niech pisze. Im bardziej się odsłania tym dla mnie lepiej.
                                              • of.woman.born nie chciałam tego 11.08.09, 00:15
                                                dobrze wiesz. Mleko się rozlało. Jak wiesz, nie przeze mnie.
                                                • marouder.eu Re: nie chciałam tego 11.08.09, 00:21
                                                  Nu, Ola ma dosc rozumu i wyobrazni, by te sprawe roztrzygnac. Fakt, puscily mi
                                                  nerwy Olu, jak Agata zaczela poslugiwac sie cytatami z korespondencji prywatnej
                                                  oraz szantazem, ze opublikuje dalsze. To w zwiazku z Panem Pozarkim. Bylo to na
                                                  jesieni zeszlego roku. Wtedy zdjalem z Agatki parasol ochronny:/
                                                  • of.woman.born Re: nie chciałam tego 11.08.09, 00:24
                                                    Łzesz jak bura suka. ale czego się spodziewać po kibolu.

• olga_w_ogrodzie Re: nie chciałam tego 11.08.09, 00:34
                                                    Maroruder, nigdy nie powoliłam sobie na użycie Twego imienia.
                                                    I nie ma takiej opcji, jeśli sam się nie zgodzisz.
                                                    Przestań.
                                                  • marouder.eu Re: nie chciałam tego 11.08.09, 00:42
                                                    Alez moje dane nie sa tajne..swego czasu jeden z antysemickich trolli
                                                    "wysledzil" mnie..czekalem, moze sie ktory u drzwi pojawi, moze zadzwonia z
                                                    bluzgami chociaz..sam prowokowalem, by jakies toto zechcialo mi ukazac swoja
                                                    twarz..nic!!
                                                • olga_w_ogrodzie Re: nie chciałam tego 11.08.09, 00:22
                                                  przepraszam.
                                                  musialam wiedzieć.
                                                  • marouder.eu Re: nie chciałam tego 11.08.09, 00:32
                                                    Zakladam, ze zawierzylas Agacie..jak chcesz, jestes nadto madra, by z czasem
                                                    dojsc do tego, kto tu patologicznie lgal. Mnie nawet nie interesuje, jaki w tym
                                                    wszystkim interes mial Euforyk, jego sprawa, interesuje mnie zupelnie inny
                                                    problem, jesli Agata podobnie postepuje w terapii, to co chce zyskac poza
                                                    krotkim czasem, ponajkikhuj w ogole otwierala proces terapeutyczny?:/
                                • uwaga_na_forumie_lustruja Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:43
                                  czyli morder psychopatolog, snajper logik, a pozerski archeolog?
                                  • of.woman.born Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:46
                                    uwaga_na_forumie_lustruja napisał:

> czyli morder psychopatolog, snajper logik, a pozerski archeolog?

Święta forumowa trójca.
                                    • marouder.eu Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:51
                                      Ja tam nie poprosze pana Pozarskiego o listy, jakie mu slalas, ale moze sam sie
                                      odezwie:)
                                      • of.woman.born Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:52
                                        marouder.eu napisał:

> Ja tam nie poprosze pana Pozarskiego o listy, jakie mu slalas, ale moze sam sie
                                        > odezwie:)

No i właśnie. Dla was to zaden problem żeby wywlec to co na priv na forum publiczne.

Eufo- pytałeś. Już znasz odpowiedź.
                                        • uwaga_na_forumie_lustruja Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:55
                                          no lustruja cie, coz maja robic, skoro elita tam zasiada, a jedyne wystrzal
                                          intelektualny na jakie bylo stac nasza elite to ideologia oparta na lustracji
                                          • of.woman.born Re: zaraz umrę ze śmiechu 10.08.09, 23:57
                                            uwaga_na_forumie_lustruja napisał:

> no lustruja cie, coz maja robic, skoro elita tam zasiada, a jedyne wystrzal
                                            > intelektualny na jakie bylo stac nasza elite to ideologia oparta na lustracji

wywleką twoją teczkę a na koniec zrobią - ;-))) albo :-))) a w nagłówku napiszą-
                                            To teczka Agatki.
                                            • uwaga_na_forumie_lustruja Re: zaraz umrę ze śmiechu 11.08.09, 00:00
                                              pokolenie kamerdynerow histori zdziera szatki z kobiety jak umie
                                              • marouder.eu Re: zaraz umrę ze śmiechu 11.08.09, 00:05
                                                Sie tak nie staraj stary! Agatka ma cie w nosie:)
                                                • of.woman.born Re: zaraz umrę ze śmiechu 11.08.09, 00:07
                                                  marouder.eu napisał:

> Sie tak nie staraj stary! Agatka ma cie w nosie:)

Kolejny dowód twojego skrajnego imbecylizmu.
                                                  • marouder.eu Ajem sory, pomylkies:) Agatka.. 11.08.09, 00:09
                                                    ..zagiela na cie parol:) Dierzys'
                                      • of.woman.born wspominaleś coś o szantażu? 10.08.09, 23:55
                                        jak ładnie się podłożyłeś.

cudo.
                                        • marouder.eu Re: wspominaleś coś o szantażu? 11.08.09, 00:00
                                          Pamietasz jeszcze sieroto kto z nas dwojga za kim ganial? Ja ci np. wtrynialem
                                          nr. telefonu i inne dane?!
                                          • of.woman.born Re: wspominaleś coś o szantażu? 11.08.09, 00:01
                                            marouder.eu napisał:

> Pamietasz jeszcze sieroto kto z nas dwojga za kim ganial? Ja ci np. wtrynialem
                                            > nr. telefonu i inne dane?!

dołącz to do mojej teczki
                                            • marouder.eu Re: wspominaleś coś o szantażu? 11.08.09, 00:04
                                              Paszla won klamczucho patologiczna:/
                                          • of.woman.born Re: wspominaleś coś o szantażu? 11.08.09, 00:04
                                            marouder.eu napisał:

a to, że ja za tobą ganiałam..noż kurwa, ręce opadają.

srałes na mnie, dałam ci mój numer telefonu, żebys mi łaskawie powiedział wprost
                                            co masz do mnie (jak jeszcze myslałam, że jesteś człowiekiem). a ty wolałeś mnie
                                            obsrać na aquanecie.

a teraz czekam na swoją teczkę. mam nadzieję, ze zajmie ci to krócej niż
                                            publikacja aneksu macierewicza.
                                            • marouder.eu Re: wspominaleś coś o szantażu? 11.08.09, 00:08
                                              Taa..ciekawe, co jeszcze urodzi ci sie pod kopolka?:/..ale nie przejmaj sie,
                                              pisz w natchnieniu!
                                              • of.woman.born Re: wspominaleś coś o szantażu? 11.08.09, 00:10
                                                marouder.eu napisał:

> Taa..ciekawe, co jeszcze urodzi ci sie pod kopolka?:/..ale nie przejmaj sie,
                                                > pisz w natchnieniu!

skończyłam z tobą.

ale nie ustawaj w wysiłkach. Masz jeszcze tyle rzeczy na public do opowiedzenia
                                                o mnie.

a teraz wracam do ciekawszych zajęć.

gdybym nie została wywołana do tablicy nawet bym nie spojrzała w twoją stronę
                                                >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka