Dodaj do ulubionych

Nie było wizji na działce prezydenta

IP: 217.153.169.* 06.01.04, 22:36
Czy to jest ten słynny doradca mj ? Ten kot na schodach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gryf Nie było wizji na działce prezydenta IP: *.nitka.net.pl 06.01.04, 22:38
      Plywajc na Mazurach w latach 70-tych w parku krajobrazowym w okolicy
      j.Sniardwy wysoki urzedni rezimu komunistycznego wybudowal sobie dom, wielki
      dom i to moze nie byloby strasznym gwaltem, ale on wykopal kanal ok 50-cio
      metrowy do tego domu bo posiadal zapewne jacht, zadajac gwalt temu wlasnie
      parkowi krajobrazowemu.Jak sadze dom stoi do dnia dzisiejszego a i komuch ma
      sie dobrze zapewne.Byc moze dzieci tego komucha sa dzisiaj redaktorami
      lokalnyej gazety i byc moze pietnuja samowole budowlana ktora zapewne i w
      tym rejonie Polski ma miejsce.Dlaczego? Bo moze przeszkadzac w tym ich
      widoku zgwalconej natury.To tyle.

Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia.
      • Gość: Ana Re: Nie było wizji na działce prezydenta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 11:13
        gryfie,a co to ma do rzeczy?chcesz usprawiedliwić samowolę budowlaną jurczyka
        faktem,że ktoś kiedyś postąpił podobnie?
      • Gość: stasiek Re: Nie było wizji na działce prezydenta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 15:20
        to mowisz Gryf, że fakt iż samowoli dopuścił się wysoki przedstawiciel
        demokratycznej Rzeczpospolitej na wzór wysokiego urędnika reżimu
        komunistycznego powinien usprawiedliwiać tę samowolę i redaktorzy lokalnej
        gazety( dzieci komucha ) powinni usprawiedliwić takie działanie?
        Ciekawy sposób powrotu do przeszłości !
    • Gość: Zolza Re: Nie było wizji na działce prezydenta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 22:59
      Marian, znany sknerus,zrobi wszystko,by nie zaplacic za legalizacje samowolki.
      Umie szastac tylko miejskimi pieniedzmi. Ciekawe, co z poprzednim lokum pana
      prezydenta ?
      • shary1 Re: Nie było wizji na działce prezydenta 06.01.04, 23:34
        Psy - media - szczekają, a karawana - Prokuratozy, Łapińscy, Jaskernie, Rywiny,
        Jakubowskie, Piechoty, Wieczorki, Jurczyki itd, itp - jedzie dalej.....do
        Związku Socjalistycznych Respublik Jewropy.
    • uotr Re: Nie było wizji na działce prezydenta 06.01.04, 23:33
      Mam watpliwosci co do mozliwosci legalizacji (o ile bedzie to uznane za
      samowole). O ile bowiem dobrze pamietam, ustawa dopuszcza dwie mozliwosci (do
      spelnienia lacznie) aby mogla zostac dokonana legalizacja i wplata oopata:
      a) zbudowane to ma byc zgodnie ze sztuka budowlana (a pewnie jest)
      b) zgodne z warunkami miejscowego planu zagospodarowania (moga tam byc zapewne
      tylko dzialki rekreacyjne o niskiej zabudowie a nie budynek z 2 kondygnacjami
      mieszkalnymi)
      No i ciekaw jestem co tez PINB stwierdzi...
      • Gość: mirek Re: Nie było wizji na działce prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 10:53
        jeżeli chodzi o wysokość zabudowy to według urzędników administracji budowlanej
        np. większość kościołów w Szczecinie ma wysokość wynoszącą 0 ( zero) metrów.
        Dzięki umiejętnemu naciąganiu prawa stwierdzą, że ten budynek jest np. budą dla
        psa. To urzędnicy pozwalają na budowę na osiedlach domów jednorodzinnych budowę
        wielopiętrowych kamienic na kilkadziesiąt rodzin i twierdzą, że jest to w
        granicach prawa.
        • rrado Re: Nie było wizji na działce prezydenta 07.01.04, 14:02
          Gość portalu: mirek napisał(a):

> Dzięki umiejętnemu naciąganiu prawa stwierdzą, że ten budynek jest np. budą
          dla
          >
          > psa.

jak juz to dla kota. pozdrawiam rado
          • donald13 Re: Nie było wizji na działce prezydenta 08.01.04, 07:36
            buda nie buda ale skad była kasa na taki domek , ładny, ma CO gazowe i prąd, z
            pensji związkowca to trudno wybudować taki ładny domek.
    • Gość: zoolog Re: Nie było wizji na działce prezydenta IP: 217.153.159.* 07.01.04, 10:25
      Kot na prezydenta !
      • Gość: henio56 Re: Biedny kiciuś, zamiast psa pilnuje obejścia. IP: *.comnet.krakow.pl 07.01.04, 11:32
        Maryjan wyjdzie na swoje, toż to zasłużony działacz Solidarności,prezydent
        miasta. On to wybudował jeszcze za czasów komuny, tu odbywały się tajne
        spotkania opozycjonistów, była drukarnia bibuły tu ukrywali się poszukiwani
        działacze.To historyczne miejsce które powinno zostać przemianowane na muzeum
        Solidarności a kustoszem powinien zostać dożywotno Jurczyk. Co, niewierzycie,że
        tak było? są tacy co potwierdzą ,np.kiecmany.
        • Gość: przecinack to fakty czy mity? IP: 81.210.44.* 07.01.04, 12:04
          powiedz cos jeszcze o kiecmanach?
          kiedys im biles poklony, a teraz sie buntujesz?
          opowiedz cos jeszcze, fajnie sie zaczyna...
          • Gość: henio56 Re: to fakty czy mity? IP: *.comnet.krakow.pl 07.01.04, 13:03
            w przeciwieństwie do Ciebie ja nigdy nikomu nie biłem pokłonów, nie dopuszczam
            do siebie nawet takiej myśli,że taka sytuacja mogłaby kiedykolwiek zaistnieć.
            I to jest Fakt. Mitem jest Twój, zakłamany świat.
            • Gość: Zeneq Ustawa IP: *.atm2-0-1111206.0x503f7426.odnxx2.customer.tele.dk 07.01.04, 13:49
              Spokojnie Panowie. Podobno rząd przygotowuje ustawę o tym, że wolno wszystko,
              jesli tylko się wie jak. Posłowie już przygotowują łomy, obrzyny i tym podobny
              sprzęt. Bądźmy gotowi, bo gdy ustawa wejdzie w życie - kto pierwszy ten lepszy.
            • Gość: przecinack czyzby? IP: 81.210.44.* 07.01.04, 13:51
              a ksiadz romek kotlinski? czy to nie twoj idol czasami?
              a moze jego tez nie lubisz? to wszakze kiecman...

> Mitem jest Twój, zakłamany świat

ooo... a dlaczego jest zaklamany? mozesz mi wyjasnic?
              jako znawcy nie przyniesie Ci to wiele trudu...
              • Gość: henio56 Re: czyzby? IP: *.comnet.krakow.pl 07.01.04, 16:34
                Idol ? ja nie mam idolów, nie muszę się na kimkolwiek wzorować, mam rozum. Mogę
                kogoś podziwiać za umiejętności, szanować za jego dobroć,czyny i umiejetność
                prowadzenia konwersacji. Kotliński to były ksiądz,który zasługuje na szacunek bo
                został nim z powołania a nie wyrachowania. Gdy stwierdził, że obca jest
                mu taka posługa zrzucił sutannę i walczy ze złem które jest w kościele. Zdaje
                się, że nie wyparł się Boga tylko tych którzy uważają się za jego pośredników.
                Pytasz dlaczego uważam Twój świat za zakłamany, bo myślę, że jesteś klechą.
                Jak będziesz taki jak Tischner, Lichtenberg,Boniecki będę Cię szanował jako
                księdza. Teraz jesteś tylko kiecmanem zawracajacym w głowie starym dewotom.
                Pozdrawiam i życzę Ci wszystkiego najlepszego.
      • rrado Re: Nie było wizji na działce prezydenta 07.01.04, 14:03
        Gość portalu: zoolog napisał(a):

> Kot na prezydenta !

on juz rzadzi jurczyk to figurant. pozdrawiam rado
    • rrado Re: Nie było wizji na działce prezydenta 07.01.04, 13:59
      Gość portalu: eska napisał(a):

> Czy to jest ten słynny doradca mj ? Ten kot na schodach.

tak to on. on nie tylko rzadzi miastem ale i w domu. zaprasza gosci, insektorom
      budowalnym zagradza droge, a jak dziennikarz to groznie warczy. on juz w
      kampani jak marian go glaskal smial sie wyraznie mruczal: ja wam jeszcze
      wszystkim pokaze.
      no i pokazal. pozdrawiam rado
      • absztyfikant Sebastian Wołosz 07.01.04, 14:03
        Oswiadczam, iz od dzisiaj pan Sebastian Wolosz jest moim fotograficznym guru.
        Moim zdaniem zdjecie kotka "dzialkowego dziadka" nadaje sie na zdjecie sezonu.
        • Gość: e.beata jak to czekał TYLKO kot??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 15:05
          aż kot, to jest kot Jurczyka!!
          Rzecznik prezydenta.
          A ze media nie umiały się z nim dogadać....
          • Gość: Ana Re: jak to czekał TYLKO kot??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 16:39
            inne koty mówią do niego"szefie"...
            • rrado Namierzylem kota 07.01.04, 18:36
              oto co robi jak nielezy na dzaileczce:

www.rathergood.com/laibach/
              pozdrawiam rado
              • Gość: henio56 Re: Namierzylem kota IP: *.comnet.krakow.pl 08.01.04, 07:28
                Cholera, to on też był agentem ? Teraz rozumiem dlaczego musi powstać w
                Szczecinie oddział IPN-u.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka